Yazar |
Mesaj |
-
nezimca
Acemi Üye
|
03.08.2010, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: Yöneticiler sorum var! lütfen bakın |
|
|
Selam ben belgesel sitesi yapıcam ve cocuklar icin bir bölüm hazılıcam oyun olcak ve sitede filim izletmesi yasak ama cocuk bölümünde cizgifilim izletsem bisey olurmu yani yasakmı!! |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
04.08.2010, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
şu şekilde yayınlayabilirsiniz. Örneğin bir çizgifilmi bilgisayarınıza indirdiniz. Daha sonra video paylaşım sitelerine yüklediniz diyelim. Bu videonun embed kodunu sitenizde yayınlayabilirsiniz. Yani videoyu. Iyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
-
eurovisionnet
Aktif Üye
|
08.08.2010, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Bildiğiniz gibi Tr.Gg siteleri altında film ve dizi izlettirmek link vermek kesinlikle yasaktır.
Bedava-Sitem hizmeti copyright ürünlerine karşı olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.
Belirtilen kurallar da siten silinir diyor ama moderatör ne demek istemiş anlamadım. |
|
↑
|
|
|
-
hdyurdu
Acemi Üye
|
08.08.2010, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yani video sitelerine bizzat bizim atığımız filmleri paylaşabilirmiyiz. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
08.08.2010, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
08.08.2010, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
08.08.2010, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
İzlettireceğiniz çizgi film kendi yapımınız ise buyrun izlettirin ancak herhangi bir yerden alıntı vs. ise siteniz silinir.
İyi akşamlar. |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
08.08.2010, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzeltme,
http://www.bedava-sitem.com/recht-tr.php sayfasını inceleyip hatalı bir açıklama yaptığımın farkına vardım. Embed kodlarıda dahil bu tür videolar yasaktır. Hatalı bir açıklama yaptığım için sizlerden özür dilerim. İyi eğlenceler.
En son afilliyanlizlik tarafından 08.08.2010 23:17:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
takiliyoruzz
Acemi Üye
|
04.12.2010, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: :D |
|
|
siteden kendim upland sitelerinde upland edince kodunu siteme girip yayınlayabilirmiyim |
|
↑
|
|
|
-
modtrade
Acemi Üye
|
|
↑
|