Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2010, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

En güzel kola dır.

Arkadaşlar o zaman ona bakılırsa zamanındada çoğu askerimiz Amerikanlar tara-

fından öldürüldü o yüzden onların malını kullanmayın.

Ha şimdi ha geçmiş pek fark yok.İçin diyorum.
Mesaj02.08.2010, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Konuyu

Konuyu bir yere bağlamak istiyorum bunca olaya rağmen coca cola en sevdiğim, ondan başkası olmaz, en güzel tad onda diyenleri gerçekten kınıyorum bakın bırakın mslüman olmayı insan olmak yeterli yaf düşünün içinde bebek olan yaşlı insanların olduqu bir gemiye helikopterlerle komandolarla silah saldırısı yapmak bunun dışında başbakanın '' one minute '' uyarısı o uyarıyı her türlü algılayabiliriz anlayana '' Haklıyı susturma '' Anlayana Zulmü Gizleme vs vs Ben de insanım bakın o kadarda dindar değilim sadece insan olmamız yeterli.cola turka örneğini vermekte yanlış yaptım ama tek alternatif oydu yoksa ben size kola içmeyin desem etkili olmayacagından....

( not ) ayrıca adminler konu üzerindeki baskıları görüyorum benim kanunum bu benim kardeşimi öldürenin eşyasına el uzatmam ..

Bir örnek:
diyelimki PKK hergün mehmetçik öldürüyor ertesi gün bir eşya satarsa alırmısınız ( eşya süper kalite ) tabiki almassınız bakın İsrailde pkkdan farksız PKK = İsrail ztn pkkyada silah veren israildir bunu bilin çok siyasete girmiyorum NO COCA COLA Diyorum ....
ayrıca coca cola tersten okununda muhammed yok mekke yok....
Mesaj02.08.2010, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

@cheatenginem Tamamen katiliyorum Wink
Mesaj02.08.2010, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tadı güzel diyenleri neden kınıyorsun? Tadının güzel yada kötü olması için yerli veya yabancı markası olması gerekmez. Kimse kimseye git Coca Cola al demedi, zaten herkes karşı bu olaya. Ve insan olmak için dindar veya Müslüman olmak da şart değil zaten.

Açıkçası Coca Cola'nın Muhammed yok Mekke yok demek olduğuna da inanmıyorum. Ters çevirip sonra 180 derece çevirip de birkaç çizgi ekleyerek anlam çıkarmaya çalışıldığına inanıyorum. Hee... Coca Cola'yı mı savunuyorum? kesinlikle hayır. Ama olmayan şeyleri var gibi göstermeye de hiç gerek yok. Gerçekten o anlamdaysa öldüklerinde mekanları bellidir zaten... Wink

Son olarak, bence de Coca Cola içilmemeli...
Mesaj02.08.2010, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu: xD

yanlış anlamanız olmasın ben '' dindar olmaya '' gerek yok dedim insan olmanız yeterli dedim ayrıca tadı güzel demeleride damak zevkinizden bahsetmiyorum sizin ondan vazgeçmeme ısrarınızdan bahsediyorum.. 180 derecelik dediğin bilgiye gelnce bu konuda savunma yaptıqın kesin çünkü hanqi şirket dümdüz muhammed yok mekke yok yazar? yazmaz tabi yazmaz çünkü kimse allmaz ama bu şekil yazıyorki senin gibiler bir anlam cıkaramasın Wink

AYRICA şuan en çok kola içenler arasında kendi izlenimimde ARAPLARIDA görüyorum özellkle coca cola işte o araplarda senin gibi düşünüyorlar 180 derece meselesi Wink yani şirket her yönüyle sana saldırıyor ama sen bunu çizgilere bağlıyorsun adamlar yahudi para kazanmayı biliyorlar adam şimdi oraya arapça muhammed yok mekke yok yazsa idi o araplar o colayı alırmıydı ?
Mesaj02.08.2010, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Konuyu

cheatenginem yazmış:
Konuyu bir yere bağlamak istiyorum bunca olaya rağmen coca cola en sevdiğim, ondan başkası olmaz, en güzel tad onda diyenleri gerçekten kınıyorum bakın bırakın mslüman olmayı insan olmak yeterli yaf düşünün içinde bebek olan yaşlı insanların olduqu bir gemiye helikopterlerle komandolarla silah saldırısı yapmak bunun dışında başbakanın '' one minute '' uyarısı o uyarıyı her türlü algılayabiliriz anlayana '' Haklıyı susturma '' Anlayana Zulmü Gizleme vs vs Ben de insanım bakın o kadarda dindar değilim sadece insan olmamız yeterli.cola turka örneğini vermekte yanlış yaptım ama tek alternatif oydu yoksa ben size kola içmeyin desem etkili olmayacagından....

( not ) ayrıca adminler konu üzerindeki baskıları görüyorum benim kanunum bu benim kardeşimi öldürenin eşyasına el uzatmam ..

Bir örnek:
diyelimki PKK hergün mehmetçik öldürüyor ertesi gün bir eşya satarsa alırmısınız ( eşya süper kalite ) tabiki almassınız bakın İsrailde pkkdan farksız PKK = İsrail ztn pkkyada silah veren israildir bunu bilin çok siyasete girmiyorum NO COCA COLA Diyorum ....

Arkadaşım unutma senin devletin nereden silah alıyor.
İlk önce T.C nin bu ülkelerle olan ticari ilişkilerine bak.

Ayrıca Pkk'ya İsrail'in destek verdiğini sölemişsin.Pkk'ya avrupada destek vermeyen ülkemi var Allah aşkına.Bırakın Avrupayı arap ülkelerinden bile ÖZ MÜ ÖZ kardeşim dediğin Türk devletleri bile destek veriyor.TÜRK devletlerinin arasında PKK yı törör örgütü olarak görmeyenlerin olduğunu başbakan yardımcısı stemle açıklamıştı.

O zaman bırak sen Avrupaya düşman ol.
Asyaya düşman ol.
Ortadoğuya düşman ol.

Yetmezmiş gibi kardeş dediğin Türk ülkelerine düşman ol.

Coca-Cola'nın sağlık açısından filan zararını konuşabilir.Ama işin için bu konular girerse işin rengi değişir zaten.

Sen coca-cola nın İsrai'e verdiği yardımları bahene ederek Coca-Cola'yı protoste edebilirsin.
Fakat senin verdiğin vergi silah alımı için o ülkeye gitmiyor mu?
Sen cola içmesende o zaman yine destek veriyorsun?
Bankaların çoğu yabancı.
Kullandığın bilgisayar bile yüzdü yüz yerli olmayabilir.

Allah çalışana yardımcı olur.Müslüman olsun veya olmasın.Bizim yapacağımız tek şey daha fazla okumak çalışmak çabalamak değil mi?

Sen oturursan onu içme bunu içme dersen Allah-u Teala sana mükafatını verir mi?
Sende kalkıcaksın çabalayacaksın üreteceksin bu kadar basit.O zamanda daha iyisini yaparsın emin ol.
Mesaj02.08.2010, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

@eurovisionnet'in bütün dediklerine katılıyorum.

Ayrıca cheatenginem lütfen konuşurken dikkat et. Kimseye onları savunuyorsun diyemezsin. Hele ki o kadar savunmuyorum dememe rağmen. Öyle düşünürsen bütün dünya isimlerini tersine düzüne çevir bakalım başka anlamlar bulabilecek misin? Ayrıca din meselesine gelince, ben de zaten dediğini söyledim ama sen nedense karşıtmış gibi cevap verdin.

Bu olayları PKK gibi Türk insanının zayıf bölgelerine çevirmeyin. Herkes Mehmetçik'imizin nelerle karşılaştığını biliyor zaten, her gün şehit haberlerini görmekteyiz. Senden çok duyarlı bir Türk halkı var merak etme.
Mesaj02.08.2010, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Konuyu

eurovisionnet yazmış:
cheatenginem yazmış:

Bir örnek:

Arkadaşım unutma senin devletin nereden silah alıyor.
İlk önce T.C nin bu ülkelerle olan ticari ilişkilerine bak.

Ayrıca Pkk'ya İsrail'in destek verdiğini sölemişsin.Pkk'ya avrupada destek vermeyen ülkemi var Allah aşkına.Bırakın Avrupayı arap ülkelerinden bile ÖZ MÜ ÖZ kardeşim dediğin Türk devletleri bile destek veriyor.TÜRK devletlerinin arasında PKK yı törör örgütü olarak görmeyenlerin olduğunu başbakan yardımcısı stemle açıklamıştı.

O zaman bırak sen Avrupaya düşman ol.
Asyaya düşman ol.
Ortadoğuya düşman ol.

Yetmezmiş gibi kardeş dediğin Türk ülkelerine düşman ol.

Coca-Cola'nın sağlık açısından filan zararını konuşabilir.Ama işin için bu konular girerse işin rengi değişir zaten.

Sen coca-cola nın İsrai'e verdiği yardımları bahene ederek Coca-Cola'yı protoste edebilirsin.
Fakat senin verdiğin vergi silah alımı için o ülkeye gitmiyor mu?
Sen cola içmesende o zaman yine destek veriyorsun?
Bankaların çoğu yabancı.
Kullandığın bilgisayar bile yüzdü yüz yerli olmayabilir.

Allah çalışana yardımcı olur.Müslüman olsun veya olmasın.Bizim yapacağımız tek şey daha fazla okumak çalışmak çabalamak değil mi?

Sen oturursan onu içme bunu içme dersen Allah-u Teala sana mükafatını verir mi?
Sende kalkıcaksın çabalayacaksın üreteceksin bu kadar basit.O zamanda daha iyisini yaparsın emin ol.

Biz kendimize düşeni yapalım bizden bizim yaptıklarımız o silahları alanlardan onların yaptıkları sorulur
Mesaj02.08.2010, 20:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

OLAY İSRAİL MALI DURUMUNA GELDİSE HADİ HEPİNİZ SÖKÜN PCLERİNİZİN İŞLEMCİLERİNİ BAKIN BAKIYIM HANGİ MARKA VE O MARKA HANGİ ÜLKEYE AİT!

Mesaj02.08.2010, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Filistin zamanında topraklarını satmışlar.

Yani bence pek acımıyorum eğer öyle bir şey olmasaydı yani yapmasalardı

Şimdi bunları yaşıyo olmazlardı.

Ama tabi acıyorum yinede o kadar fazla değil.
Mesaj02.08.2010, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence bu videoyu izlemenizde fayda var
http://www.facebook.com/video/video.php?v=106848789357101

Size bir hikaye anlatayım
Benim büyük dedelerimin başından geçmiştir,
Filistinde açılan cepheye dedem gider osmanlı askeri olarak, komutanı emir verir git pazar yerinden yiyecek al der topladıkları parayla, dedem yola çıkar ıssız bir yolda gitmektedir arkasına bir filistinli adam takılır dedemle dalaşmaya başlar dedemi yere yıkar çünki dedem açtır topladıkları 3-5 kurusla ekmek almaya gidiyordur, arap dedemin zımbalarına sarılır gaspetmeye kalkar, dedem bağırır biz sizi koruyoruz neden boyle yapıyorsun diye sonra nerden çıktıysa bir Alman süvari komutanı görür olayı ve atıyla gelir arabı kırbaçlar arap kaçar saklanır,
Dedem atın arkasında koşturarark pazara gider alışverişini yapar ve akşama kadar o süvari subayını çarşıda takip eder ve gece beraber yola çıkarlar dedem atın arkasında kosa kosa gelir Arap hala orada dedemi beklemektedir belinde hançerle.

Dedem derki askerlerimizin çogu karnı yarılmış halde şehit olmuslar araplar bizim askerlerimizin karnını yarıp altın aramışlar, ingilis ajan Lawrence (namı değer Top Lawrence) dedi kodu çıkarmış Türkler altın paralarını yutup midesinde taşıyor diye...

İşte size filistin ve arap halkının atası...
Mesaj02.08.2010, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Madem olay Filistin ile Araplara kadar uzadı:
Coca Cola'yı İsrail'e karşı Filistin'i korumak için içmeyecek iseniz Filistinlilerin ve Arapların savaş sırasında bize attığı "kazıkları" araştırabilirsiniz. Bunu geçmişe döndüğünüz için söyledim. Tabi ki Filistin'e yapılan insanlık dışı hareketi savunmuyorum!

İsrail'e destek vermek istemiyorsanız doğru yöneticiler seçin o zaman (Siyaset yapmak için söylemiyorum ama yeterince yapılıyor zaten...). O kadar Türk kardeşimiz Mavi Marmara'da öldü neden İsrail ile alışverişi kopartmamak için hala yalvarıyoruz? Adamlar şuanda hem suçlu hemde güçlü durumdalar. Kola almamakla olay bitecekse ömrüm boyu su harici bir şey içmem.
Mesaj02.08.2010, 22:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yani.

Bırakın bu işleri.
Mesaj02.08.2010, 23:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tüm Samimiyetimle Söylüyorum cola canavarıydım israil in amacı insanı yardım götürmek olan silahsız savunmasız masum insanlara operasyon düzenleyip TÜRK müslüman kardeşlerimiz Şehit Ettikleri ve colanın içeriginin sakıncalı oldugunu ögrendıgım için ne ben nede evdekilere cola içiriyorum yemin ederim ayran yapın buz gibi hemde saglıklı bırakın gazlı içecegi işte ogündür bu gündür agzıma cola sürmüyorum sürmemde aileme içirmem herkes duyarlı olsun israil cola gelirlerinin %50 israil ordusuna veriyor israil kimi destekliyor pkk abilerime kardeşlerime kurşun sıksın diye silah destegi verıyor filistinde el kadar bebekleri öldürüyor masum insanlara helikopterden ateş ediyor bunu video alıyor bu siyaset olarak görmeyin elinizi vicdanıza koyun gözünüzü kapayıp ailenizin bir TÜRK degilde filistinde yaşamaya çalışan bir aile olarak düşünün 2 dakıkalıgına o masumların yerine koyun kendınızı....

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj03.08.2010, 07:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya bırakın bu işleri.Neymiş İsrail'e yardım ediyormuş.

Bu ülkede ki bazı kişiliksiz insanlar kendi başbakanlarına yahudi diyordu.
Davostan sonra noldu ne değişti Allah aşkına..

Ülkede ne kötülenecekse Yahudi damgası vuruluyor.
Coca-cola neymiş İsrail'e yardım ediyormuş muş muş.
Orasını burasını döndürüyolar bi anlamlar çıkarıyolar.
Cola turka yerli diyor cola turkanın özütü fransadan gelmiyormu?

Coca-cola'ya fare kanından filan yapılıyor diyolar.
Adamlar formülü saklıyor.Dünyada en bilinmez sırları arasında ; sen gelmişsin burada açıklıyorsun.Ayıp değilmi bütün dünyayı uyutuyorlardı sen geldin bozdun. Twisted Evil

Madem öyle neden coca-colaya yakın bi tat bulunamıyor.Coca-cola başka bi faremi kullanıyor. Evil or Very Mad
Önceki mesajları göster: