Yazar |
Mesaj |
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
29.07.2010, 07:56 (UTC) Mesaj konusu: Yine Facebook Haberi > Kişisel bilgileri yayınlamışlar |
|
|
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un 100 milyon kullanıcısının kişisel bilgileri internette yayınlandı
Bilgileri yayınlayan Ron Bowles adlı güvenlik uzmanı, bunu gizlilik ile ilgili sorunlara dikkat çekmek için yaptığını açıkladı.
Bowles bir şifre sayesinde, kullanıcıların güvenlik ayarları tarafından gizlenmeyen bilgileri taradığını belirtti.
İndirilebilir bir dosya olarak internete konan listede, Facebook kullanıcılarının kullanıcı profilleri, isim ve kimlik bilgilerinin uzantıları bulunuyor.
Liste internete konmasıyla birlikte hızla paylaşılmaya başlandı.
Facebook'tan yapılan açıklamada ise söz konusu bilgilerin zaten internette mevcut olduğu, kişisel bilgilerin açığa çıkması gibi bir durum bulunmadığı belirtildi.
Facebook hafta başında yarım milyar üyeye kavuşmayı kutlamıştı.
Habertürk |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
29.07.2010, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla artık hangi sitede güvenle dolaşacağımızı şaşırdık..
Paylaşım için teşekkürler.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
29.07.2010, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sağlam olsa da yakında onda da bişey çıkar.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2010, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
payalaşım için teşekkürler facebook ' a hiç alışamadım zaten |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ansiklopedika yazmış: payalaşım için teşekkürler facebook ' a hiç alışamadım zaten
Rica ederim..
Bundan sonra dikkat etmek lazım.. |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: ansiklopedika yazmış: payalaşım için teşekkürler facebook ' a hiç alışamadım zaten
Rica ederim..
Bundan sonra dikkat etmek lazım..
Katılıyorum..
Ama nasıl dikkat edeceğimiz konusunda bir fikrim yok.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tanımadıklarını Ekleme |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
simerweb yazmış: ibrahmgun yazmış: ansiklopedika yazmış: payalaşım için teşekkürler facebook ' a hiç alışamadım zaten
Rica ederim..
Bundan sonra dikkat etmek lazım..
Katılıyorum..
Ama nasıl dikkat edeceğimiz konusunda bir fikrim yok..
Benim de pek sağlıklı bir fikrim yok fakat yapılabilecek olarak bilgilerimizi değiştirmek olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Büyük konusmayayimm ancak,
Facebook bence tam bir Amerika-Israil mali ve insanlarin kisisel bilgilerini disariya vurmaktadir.
Bence en yakin zamanda Türkiye'ye ait Maddi konuda basarili olan bir site acilmali ve Facebook'a meydan okumalidir |
|
↑
|
|
|
-
wwe-fox
Acemi Üye
|
29.07.2010, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşımın İçin Teşekkürler...______________ |
|
↑
|
|
|
-
wwe-fox
Acemi Üye
|
29.07.2010, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Büyük konusmayayimm ancak,
Facebook bence tam bir Amerika-Israil mali ve insanlarin kisisel bilgilerini disariya vurmaktadir.
Bence en yakin zamanda Türkiye'ye ait Maddi konuda basarili olan bir site acilmali ve Facebook'a meydan okumalidir
Aşırı Derecede Katılıyorum... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
29.07.2010, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Büyük konusmayayimm ancak,
Bence en yakin zamanda Türkiye'ye ait Maddi konuda basarili olan bir site acilmali ve Facebook'a meydan okumalidir
Facebook gibi bir türkiye sitesi açılırsa çok iyi olur.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
|