herkese iyi günler bn sitemde her sayfada bşka bir css tasarım kullanmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim bana yardım olabilecek arkadaşlar burdan cvp yazsın. yada dr-delphi( at )hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz...
Ilk olarak Msn adreslerinizi Lütfen vermeyiniz.
Bu hem yasak hemde siteniz icin daha da güvenli!
Gelelim Sorununuzun ceavabina;
Bunun icin Tasarimin Üzerine Geleck Kod ve Tasarimin altina gelecek kodu birlestiriniz ve Sayfalarimi degistire girerek Kaynak tusuna basiniz ve ekleyiniz.
Bunun icin CSS Kodu Her tasarim icin ayni kullanilabilecek kod olmasi gerekiyor aksi takdirde diger tasarimlarinizda degisik sekil alabilir.
Onun icin böyle bir sey yapmak istiyorsaniz size daha cok HTML Tasarim kullanmanizi tavsiye ederim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.