Yazar |
Mesaj |
-
tv-gold
Acemi Üye
|
21.07.2010, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: Başınızdan geçen metafizik olaylar. |
|
|
Merhaba Başınızdan geçen yada öle oldugunu zannettiğiniz bi olay varmı varsa paylaşmanızı isterim hep dikkatimi çekmiştir böyle şeyler
ayrıca şahsen benim başımdan geçen bi olay var ve daha anlam veremiyorum
Anlatmak isterim..
1 hafta önce sanırım oyun indiriyordum bilgisayara 10 part falandı bende sabırsız biri oldugum için başında bekleme gayreti gösteremeyip salonca tv izlemeyi tercih ediyordum 3 parta falan gelmiştim birde bi baktım pc kapanmış söyle sağa sola baktım ışığı açtım elektirikler gitmemişti pc dee sorun yoktu farkkettimde pcnin fişi çekilmişti bunun normal karşılaya bilirsiniz belki ama evde kimse yoktu içime bi ürperti geldi ve kendimi evden nasıl attıgımı anlayamadım bile kimseye anlatmakta istemedim dalga geçerler yada benden uzaklaşa bilirler diye ama burda yazak istedim neyse belkide fişi tam takmamıştım yarım takmıştım oda düşmüş olabilir diye düşündüm ama öle deildi tam takıı olduguna emindim
işte benim başından geçen bi olayda bu yani şimdi gülüp geçiorum ama aynınsının bi daha olması piskolojimi oldukça etkileyebilir.. neyse sağlıcakla kalın sizinde varsa buna benzer okumak isterim...
iyi günler______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
21.07.2010, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Başınızdan geçen metafizik olaylar. |
|
|
tv-gold yazmış: Merhaba Başınızdan geçen yada öle oldugunu zannettiğiniz bi olay varmı varsa paylaşmanızı isterim hep dikkatimi çekmiştir böyle şeyler
ayrıca şahsen benim başımdan geçen bi olay var ve daha anlam veremiyorum
Anlatmak isterim..
1 hafta önce sanırım oyun indiriyordum bilgisayara 10 part falandı bende sabırsız biri oldugum için başında bekleme gayreti gösteremeyip salonca tv izlemeyi tercih ediyordum 3 parta falan gelmiştim birde bi baktım pc kapanmış söyle sağa sola baktım ışığı açtım elektirikler gitmemişti pc dee sorun yoktu farkkettimde pcnin fişi çekilmişti bunun normal karşılaya bilirsiniz belki ama evde kimse yoktu içime bi ürperti geldi ve kendimi evden nasıl attıgımı anlayamadım bile kimseye anlatmakta istemedim dalga geçerler yada benden uzaklaşa bilirler diye ama burda yazak istedim neyse belkide fişi tam takmamıştım yarım takmıştım oda düşmüş olabilir diye düşündüm ama öle deildi tam takıı olduguna emindim
işte benim başından geçen bi olayda bu yani şimdi gülüp geçiorum ama aynınsının bi daha olması piskolojimi oldukça etkileyebilir.. neyse sağlıcakla kalın sizinde varsa buna benzer okumak isterim...
iyi günler |
|
↑
|
|
|
-
tv-gold
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
21.07.2010, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Başınızdan geçen metafizik olaylar. |
|
|
Haklısın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tv-gold
Acemi Üye
|
21.07.2010, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En Üzücü Durumda Oyun İndiriodum Okadar İndirdim Yarım Kaldı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
21.07.2010, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tv-gold yazmış: En Üzücü Durumda Oyun İndiriodum Okadar İndirdim Yarım Kaldı |
|
↑
|
|
|
-
tv-gold
Acemi Üye
|
21.07.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaxer yazmış: tv-gold yazmış: En Üzücü Durumda Oyun İndiriodum Okadar İndirdim Yarım Kaldı
Kaçıncı Part taydı ??
oyun 10 partlıydı 3 demiydim 4 demiydim öle ama hepsi 700 800 mb oldugu için ama çoktan indirdim tabi pcde
Pes 2010 oyun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.07.2010, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|