Yazar |
Mesaj |
-
arahemen
Acemi Üye
|
06.07.2010, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
:....
En son arahemen tarafından 14.07.2010 09:06:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
arahemen
Acemi Üye
|
06.07.2010, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya daha niye pop up reklami kalsin diye yalvariyorsunuz mod lar yazmis zaten uclretli extralar gelecek ve size yilik 35 Euro = 68,66 Yeni Türk Lirası na satacaklar size isteyen alir
pop upun amaci bu zaten pop up koymasalar ucretli extrelari kim alacak arkadaslar
sabirli olun |
|
↑
|
|
|
-
arville
Acemi Üye
|
06.07.2010, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsfun yazmış: BuLdum !! =) Yeni Reklamlar Küçük Olsun Hoş Dursun ! Yeter... |
|
↑
|
|
|
-
pcfareleri
Aktif Üye
|
06.07.2010, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklamlar küçük olsa bana yeter.. |
|
↑
|
|
|
-
hotflim
Acemi Üye
|
07.07.2010, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ark ben yeni katıldım hani pek bişey bilgim yok ama yardımlarınızı bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
sufficientlydark
Acemi Üye
|
07.07.2010, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: reklam |
|
|
ben yeni buldum bu siteyi emeklerinize saglik da reklamlar hos durmali sitelerde birde sınırlı olmali.. |
|
↑
|
|
|
-
sufficientlydark
Acemi Üye
|
07.07.2010, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: .... |
|
|
ve arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum ... |
|
↑
|
|
|
-
hayatguzel
Acemi Üye
|
07.07.2010, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Inanır mısınız? Şu cümlelerden hiç bir şey anlamadım...Sorun bende mi yoksa yazıda mı bilmiyorum...
Mali ve ekonomik kriz de Bedava Sitem tarafından algılanmamış kalkmıştır. Rekabetçi reklam pazarında Gelir aydan aya kadar olan sürekli reddetti.
Amacıyla bizim ve kısa etki alanı hizmetleri ücretsiz ve sizin için aynı kalite bunları teklif barındırma, biz test ve hemen reklam yeni kavramlar uygulamaya devam etmek zorunda kalıyorlar.
Bu biz tepki zorunda pop tanıtacak Olunacak kullanıcı web sitelerinde reklamlar altında bugün başlayan. Sizi başka değişiklikler gerekli olmalıdır bilgilendirecektir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
07.07.2010, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arahemen yazmış: ya daha niye pop up reklami kalsin diye yalvariyorsunuz mod lar yazmis zaten uclretli extralar gelecek ve size yilik 35 Euro = 68,66 Yeni Türk Lirası na satacaklar size isteyen alir
pop upun amaci bu zaten pop up koymasalar ucretli extrelari kim alacak arkadaslar
sabirli olun
merhaba;
Evet ücretli ekstralar olacak ama sizin belirtiginiz fiyatlar söz konusu degildir.. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
arahemen
Acemi Üye
|
09.07.2010, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: arahemen yazmış: ya daha niye pop up reklami kalsin diye yalvariyorsunuz mod lar yazmis zaten uclretli extralar gelecek ve size yilik 35 Euro = 68,66 Yeni Türk Lirası na satacaklar size isteyen alir
sabirli olun
merhaba;
Evet ücretli ekstralar olacak ama sizin belirtiginiz fiyatlar söz konusu degildir..
valla bir senedir ucretli extralar gelecek diyorsunuz yok sabirli olun diyorsunuz sizin almanyada verilen fiyata baktim yilik 35 euro civari akila olan bu kadar para vermez yani ben www.yola.com dan $32 dolara domain ve hosting aldim bir yilik www.newpendant.com cok ta basit ve kulanisli bir site |
|
↑
|
|
|
-
cafejoker
Acemi Üye
|
10.07.2010, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: Reklamlar |
|
|
Sevgili adminlerim reklamlar en üstte güzel ama başka sayfada açılması hiç güzel değil |
|
↑
|
|
|
-
tikoyun
Acemi Üye
|
10.07.2010, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üste reklam koyması gayet normal.
Tabii ki hizmetinin karşılığını alacak ama popup çok abartılı.
Popup reklamlar ziyaretçiyi kaçırıyor.
[/quote]
kesinlikle katılıyorum nerden biliyoruz bu popupun kötü bişi içermediğini ?? artık abarttı bedava-sitem ziyaretçi kaçırıor kesınlıkleee |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2010, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tikoyun yazmış: Üste reklam koyması gayet normal.
Tabii ki hizmetinin karşılığını alacak ama popup çok abartılı.
Popup reklamlar ziyaretçiyi kaçırıyor.
kesinlikle katılıyorum nerden biliyoruz bu popupun kötü bişi içermediğini ?? artık abarttı bedava-sitem ziyaretçi kaçırıor kesınlıkleee[/quote]
aynen |
|
↑
|
|
|
-
cevreciler71
Acemi Üye
|
13.07.2010, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hımm |
|
↑
|
|
|
-
alpercan-konak
Acemi Üye
|
14.07.2010, 07:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayatguzel yazmış: Inanır mısınız? Şu cümlelerden hiç bir şey anlamadım...Sorun bende mi yoksa yazıda mı bilmiyorum...
Mali ve ekonomik kriz de Bedava Sitem tarafından algılanmamış kalkmıştır. Rekabetçi reklam pazarında Gelir aydan aya kadar olan sürekli reddetti.
Amacıyla bizim ve kısa etki alanı hizmetleri ücretsiz ve sizin için aynı kalite bunları teklif barındırma, biz test ve hemen reklam yeni kavramlar uygulamaya devam etmek zorunda kalıyorlar.
Bu biz tepki zorunda pop tanıtacak Olunacak kullanıcı web sitelerinde reklamlar altında bugün başlayan. Sizi başka değişiklikler gerekli olmalıdır bilgilendirecektir.
Valla Bende Anlamadım |
|
↑
|
|
|
|