Merhaba Bedava Sitem ben sitemin css düzenini değiştirmek istiyorum ancak yapamıyorum. Çünkü sinirimi çok bozan garip şeyler oluyor. mesela resimleri yüklüyorum resim bazen çalışıyor 2 sn sonra çöküüyor sonra tekrar çalışıyor sonra tekrar çöküyor bu şeyler durmadan tekrarlanıyor. ve bu hiç hoş değil bu benden mi kaynaklanıyor yoksa başka arkadaşlarında başına geliyor mu? eğer bu sorun devam eder mi ? yada ne zaman giderilir acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşkler.
Bide Resimleri yüklüyorum siliyorum gidiyor. Resimler menüsünde yok ama aynı isimde yüklediğim zaman bu resimden var diyor nasıl iş anlamadım çözmeye çalıştım sanırım sunucuda bi sorun olabilir bu sorunu tanıdım 5 kişi daha yaşıyor. Bide netten iki üç kişiyle görüştüm onlarda aynı sorun bizdede var dediler.
sorun kısaca : resimi yüklüyorum çalışmıyor eror filan dior sonra çalışyor sonra tekrar çalışmıyor.
Evet.Sanirsam bir iki gündür böyle bir sorunvar.
Ben Mail attim ancak cevap gelmedi.
Resim yükledim ancak resimler cikmadi JPG oldugu halde.
Hatta Forumda da resimler [img] yapmama ragmen Önizelemede cikmiyorlardi.
Bu sorunun en yakin zamanda giderilecegini saniyorum
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.