Yazar |
Mesaj |
-
saallaa
Acemi Üye
|
11.07.2010, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: Bakar mısınz? |
|
|
Bu tasarım işi istediğim tasarımı bulamıyorum.Tasarım proglarından anlamıyorum bunlar nasıl çalışıyor neler veyada istediğim tasarımı nasıl bulabilirim??Lütfen cevap verin!! |
|
↑
|
|
|
-
bs-herseyburda
Aktif Üye
|
11.07.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bakar mısınz? |
|
|
saallaa yazmış: Bu tasarım işi istediğim tasarımı bulamıyorum.Tasarım proglarından anlamıyorum bunlar nasıl çalışıyor neler veyada istediğim tasarımı nasıl bulabilirim??Lütfen cevap verin!! http://www.hackerfriend.net/ burada Tr.Gg için tasarımlar bölümünden sitene ekleyebilirsin. ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
11.07.2010, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bakar mısınz? |
|
|
alternativetheraphy yazmış: saallaa yazmış: Bu tasarım işi istediğim tasarımı bulamıyorum.Tasarım proglarından anlamıyorum bunlar nasıl çalışıyor neler veyada istediğim tasarımı nasıl bulabilirim??Lütfen cevap verin!! http://www.hackerfriend.net/ burada Tr.Gg için tasarımlar bölümünden sitene ekleyebilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bakar mısınz? |
|
|
yusufck18 yazmış: alternativetheraphy yazmış: saallaa yazmış: Bu tasarım işi istediğim tasarımı bulamıyorum.Tasarım proglarından anlamıyorum bunlar nasıl çalışıyor neler veyada istediğim tasarımı nasıl bulabilirim??Lütfen cevap verin!! http://www.hackerfriend.net/ burada Tr.Gg için tasarımlar bölümünden sitene ekleyebilirsin.
Reklam Yok !
Öm'den Atınız Reklam için değil Sadece yardımcı olmak istedim ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
11.07.2010, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bakar mısınz? |
|
|
alternativetheraphy yazmış: yusufck18 yazmış: alternativetheraphy yazmış: saallaa yazmış: Bu tasarım işi istediğim tasarımı bulamıyorum.Tasarım proglarından anlamıyorum bunlar nasıl çalışıyor neler veyada istediğim tasarımı nasıl bulabilirim??Lütfen cevap verin!! http://www.hackerfriend.net/ burada Tr.Gg için tasarımlar bölümünden sitene ekleyebilirsin.
Reklam Yok !
Öm'den Atınız Reklam için değil Sadece yardımcı olmak istedim |
|
↑
|
|
|
-
bs-herseyburda
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun reklamla hiç bir ilgisi yok kuralda yok hem sadece yardım |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
11.07.2010, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: Yeter Artık Her Lafıma Ters Cevap Verme Hatta Cevap Verme..
Kuralları Bulursam B-S'yi Bırakacakmısın ??
Tartışmanın Devamı Özelden İlerlicek..
Konu Kilit.. Baylar tartışma olmasın ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bs-herseyburda
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben tartışmıyorum kendisi tartışıyo |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
11.07.2010, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba;
Bu tür söyleşileri gerçekleştirmekden ziyade arkadaşa yardımcı olalım aha tartışmaya bende katıldım
alternativetheraphy forum içerisinde gerekli yardımı saglanayamıyorsa tr.gg içi yönlendirme yapabilirsiniz ama direkmen belirtmek uygun düşmez...
Tartışmayı bırakıp forumun akış hızına takılıp hayatınızı yaşayın
______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: merhaba;
Bu tür söyleşileri gerçekleştirmekden ziyade arkadaşa yardımcı olalım aha tartışmaya bende katıldım
alternativetheraphy forum içerisinde gerekli yardımı saglanayamıyorsa tr.gg içi yönlendirme yapabilirsiniz ama direkmen belirtmek uygun düşmez...
Tartışmayı bırakıp forumun akış hızına takılıp hayatınızı yaşayın
En mantıklı açıklama budur.. ! ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bs-herseyburda
Aktif Üye
|
11.07.2010, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |