Yazar |
Mesaj |
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
10.07.2010, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: Telif Hakkı |
|
|
Merhaba ,
Ben telif hakkı almak istiyorum sitem için.. www.copyright.gov dan hiçbir şey anlayamadım.. Yardımcı olabilecek varmı ? ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
pc-donanims
Aktif Üye
|
10.07.2010, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitende İçerik yok ama nasıl bu kadar kişi siteni ziyaret ediyor merak ettim ne yapsam millete yaranamadım |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
10.07.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-donanims yazmış: Sitende İçerik yok ama nasıl bu kadar kişi siteni ziyaret ediyor merak ettim ne yapsam millete yaranamadım Yahu sana onumu sordum ? ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2010, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bencede konuyu saptırmayalım ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2010, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş bi öneride bulunacağım google translate yi bi dene derim |
|
↑
|
|
|
-
mrgrafika
Aktif Üye
|
10.07.2010, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya hepinizi üzmek istemem ama subdomainlere telif alınamaz ______________ Web Tasarım Ve Grafik Hizmetleri |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
10.07.2010, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mrgrafika yazmış: ya hepinizi üzmek istemem ama subdomainlere telif alınamaz |
|
↑
|
|
|
-
mrgrafika
Aktif Üye
|
10.07.2010, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayır Alınıyo Ama Bedava-sitem.com un vergi levhası gerekiyor onu gidip almanyaya benjamin loccmandanmı alcak xD ______________ Web Tasarım Ve Grafik Hizmetleri |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merak etmeyin ücretli domainime alacağım copyright 'i ama alamadım bir türlü yokmu yardım edecek ? ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ansiklopedika yazmış: kardeş bi öneride bulunacağım google translate yi bi dene derim Translate ne alaka kardeş ? Translate online çeviri sitesi değilmi ? ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
-
mrgrafika
Aktif Üye
|
11.07.2010, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bak Kardeş Domaine ALırsan Dns Yapamıycan yani Google İndexlemex domain sayfanı sadwece 1 sayfa olur www.isminiz.com diye yani www.isminis.com/sayfanız.php Felan Olmadıı için yani ben derimki host domain al sonra ona al telif hakkını hem ozaman google fena değer verir sitene______________ Web Tasarım Ve Grafik Hizmetleri |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
11.07.2010, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ,
Google şimdiden 3 sayfamı indexledi bile.. Şimdi eğer bilginiz varsa telif hakkı alma konusunda yardımcı olunuz.. ______________ Bu site Online-Games1'e aittir. |
|
↑
|
|
|
|