Yazar |
Mesaj |
-
ysnsen
Uzman Üye
|
10.07.2010, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: YARIŞMAAA VAR => Gönlünüzü Alalım Dedik :) (Sonuçlandı) |
|
|
En son ysnsen tarafından 16.10.2010 23:34:45 tarihinde değiştirildi, toplam 7 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.07.2010, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Arkadaşlar yasin konuyu çok güzel bir şekilde özetlemiş.
Bana söyliyecek birşey bırakmamış.
Fakat dediğimğz gibi
Alıntı: Merhaba arkadaşlar Başta örnek siteler vakası olmak üzere birkaç bizi ve sizi üzen sorumsuzluk örnekleri gördük webme şirketi tarafından ve her sorunda tekrar ettiğimiz üzere teknik ekibimizin bu olaylarla hiç bir bağlantısı yok.
Bu sefer dümene biz geçiyoruz..
Ve sizleri teseli etmek için böyle bir girişimde bulunmaktayız.
Sizin mutluluğunuz ve forumdaki huzurunuzu sağlamak için herşeyi yapacağimizi dile getirmiştik..
Bizim amaçımız bu gemiyi kurtarmaktır..
Bu sebebten dolayı böyle bir yarışma düzenliyoruz..
Nott.. Yarışmayı kazanan üyemiz benimle iltibata geçerek Domaın (Alan adı) ne olacağına yönelık kararını açıklaması gerekmektedir
Bunun sonrasında Ysnsen Size her konuda yardımcı olacaktır..
Herkese başarılar. Hızlı olan kazansın..______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 10.07.2010 16:29:39 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
dundenbugun
Aktif Üye
|
10.07.2010, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: re |
|
|
Tam olarak ne zaman başlayacak? |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.07.2010, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: re |
|
|
dundenbugun yazmış: Tam olarak ne zaman başlayacak?
Bu başlığın açılış sürecinden itibaren, Yarişma başlamıştır.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 10.07.2010 15:51:45 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskidendi-78 yazmış:
Merhaba resim çekicezde neyni resmini çekicez anlamadım ??
Hatırlarsanız geçmışte böyle ekran görüntüsünü çekmeğe yönelik bir yarışma düzenlenmişti..
Şimdi konsept şöyle arkadaşlar..
Örnek son kayıtlı üuye kordonyapı..
üye numarası 2787375
Bu şekilde olacak..
Yani 2790000. üye'i yakalıyacaksınız. Ve ekran görüntüsünü çekerek..
Bu başlık altında ilk paylaşan olmaya çalışacaksınız.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bİlgi için tesekkurler öncki yarışmada ben yoktum |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskidendi-78 yazmış: Bİlgi için tesekkurler öncki yarışmada ben yoktum
Tahmin etmiştim.. Genel olarak örnek göstermeğe yönelik..
Açıklamada bulunmuştum.
Alıntı: Hatırlarsanız geçmışte böyle ekran görüntüsünü çekmeğe yönelik bir yarışma düzenlenmişti.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
|
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Güzel..
Tasarım, grafik, kodlama vs. bende bu tür konularda kazanana yardımcı olurum
İyi eğlenceler... Bol şanslar..
Harika olur.. Sizin desteğiniz tabiki en önemlisi.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
dundenbugun
Aktif Üye
|
10.07.2010, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: RE |
|
|
Belki komik gelebilir ama resimlerin boyutu fark eder mi? yani tam sayfa remi veya sadece rakamların alanının resmini koysak ?... |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2010, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilginç bir yarışma ilk defa rastgeldim teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: RE |
|
|
dundenbugun yazmış: Belki komik gelebilir ama resimlerin boyutu fark eder mi? yani tam sayfa remi veya sadece rakamların alanının resmini koysak ?...
Örnekteki resim gibi olabilir.
Yazılar okunsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
10.07.2010, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle merhaba,
Ysnsen ve ua1905ua moderatörlerimize ve ekib arkadaşlarına böyle bir sosyal etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederim.
İyi olan kazansın .. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
|