Yazar |
Mesaj |
-
-anka-1
Acemi Üye
|
06.06.2010, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: Arka plan müziği |
|
|
arklar arka plan müziği ekliyorum giriyorum siteye firofoxla eklenti istiyo araıyo eklenti bulunamadı diyo eklentiyi upload edeip buraya eklerseniz sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
123456789-2
Acemi Üye
|
05.07.2010, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arka plan müziği |
|
|
-anka-1 yazmış: arklar arka plan müziği ekliyorum giriyorum siteye firofoxla eklenti istiyo araıyo eklenti bulunamadı diyo eklentiyi upload edeip buraya eklerseniz sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
carxi
Acemi Üye
|
10.07.2010, 04:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arka plan müziği |
|
|
123456789-2 yazmış: -anka-1 yazmış: arklar arka plan müziği ekliyorum giriyorum siteye firofoxla eklenti istiyo araıyo eklenti bulunamadı diyo eklentiyi upload edeip buraya eklerseniz sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2010, 06:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz yere konu açmayın ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.07.2010, 06:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-bilginet yazmış: Gereksiz yere konu açmayın
Rastgele Cevap Yazıyorsun..Herşeye Atlama..
moziillada kullanamazsınız çünki mozillanın kendine özgü playerı yoktur eklenti olarak media player eklemenız gerekır ama yınede tavsıye etmıyorum nedeni siz eklentıyı kursanız bıle zıyaretcılerınızıde bununla uğraştıracaksınız.. |
|
↑
|
|
|
-
afacanlar877
Acemi Üye
|
11.07.2010, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: uyarı |
|
|
yaa o firefox'un sorunu onu bendede diyo bırak gitsin |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.07.2010, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: e-bilginet yazmış: Gereksiz yere konu açmayın
Rastgele Cevap Yazıyorsun..Herşeye Atlama..
moziillada kullanamazsınız çünki mozillanın kendine özgü playerı yoktur eklenti olarak media player eklemenız gerekır ama yınede tavsıye etmıyorum nedeni siz eklentıyı kursanız bıle zıyaretcılerınızıde bununla uğraştıracaksınız..
asıl sen herşeye atlama gereksiz konu açmışlar birşeyi bilmeden konuşma ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
bs-herseyburda
Aktif Üye
|
12.07.2010, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim konu düzgün yere açılmış ve gereksiz değil ... |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.07.2010, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon yanlış yazdım cevaplar gereksiz alıntılar ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
|