Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj30.06.2010, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni sistemden eminim herkes memnun olacak Wink
Mesaj01.07.2010, 12:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eskisi Bizimle Bizlerle Güzeldi Yeni de Elvet Bizimle Güzel Olacaktır. Razz
Mesaj01.07.2010, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

nptmusic yazmış:
Eskisi Bizimle Bizlerle Güzeldi Yeni de Elvet Bizimle Güzel Olacaktır. Razz

Dediğinden bişi anlamasam da güzel bişi söylemişsindir ... Razz
Mesaj03.07.2010, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:

Bir zamanlar tr-gg-dostlugu adli site vardi.. gerçekten dostluğun köşesiydi..
Bu site aramızdaki iletişimi hem chat sayesinde hemde sitede ziyaretcilerin reklamları bulunması artı üyeller arası iletişimi sağlıyordu.
tr-gg-dostlugu eğlence muhabbet ve dostuğun ve tüm siteleri bir araya getiren bir hizmet haline gelmişti. Razz

Doğru hatırlıyorsam gururum5 ablamız bu siteyi açmıştı.. tam hatırlıyamıyorum çünkü tr.ggli olan herkesin sitesi gibiydi.. Wink
güzel bir ortam vardı ve saatlerce durduğum bir siteydi..

Nostalji başlığını gözden geçirirken birden aklıma o günler geldi..Tam bir NOSTALJİ.... Hatırlıyan varmı açaba.. Razz

TR-GG DOSTLUĞU Smile silmedim hala duruyor o sitem. fakat o aralar bs li bazı arkadaşlara çok darıldım. ve kapattım. ölede kaldı, bu başlığı görünce çok duygulandım. bende eskilerden sayılırım 2.5 sene olmuş. tabi bu sitem değil. gururum5.tr.gg sitem. ben şu an rize ardeşende eşimin köyündeyim. siteme ancak 3 yada 4 günde bir akrabaların pc sinden girebiliyorum. oda fazla kalamıyorum. fakat bilinki gönlüm hep sizlerle, dostlarım ve sevgili bs ailesiyle. bu mesajıma yazdığınız cevap olursa çook geç cevap yazabilirim. dediğim gibi fazla pc başında olamıyorum. eskileri yad etmek beni hem duygulandırdı, hem keyiflendirdi.
Sevgili ua1905ua dostluk sitesini hatırladığın ve hatırlattığın için çok teşekkürler

AFİLLİ KARDEŞİME NOT:
bu arada ben tr-gg dostluğunun bir daha başına geçmiyeceğim. zira yeminim var.fakat afillim ablam sen istersen sana verebilirim o sitemi, emektar ve fefakar bir bs li olarak eminimki sen o siteyi eskisindende daha iyi bir duruma getirebilirsin. o sitem arzu edersen artık senindir. şifreyi ömle sana yolluyorum ablam

Wink
Mesaj03.07.2010, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

gururum5-oyunlar yazmış:
ua1905ua yazmış:

Bu site aramızdaki iletişimi hem chat sayesinde hemde sitede ziyaretcilerin reklamları bulunması artı üyeller arası iletişimi sağlıyordu.
tr-gg-dostlugu eğlence muhabbet ve dostuğun ve tüm siteleri bir araya getiren bir hizmet haline gelmişti. Razz

Doğru hatırlıyorsam gururum5 ablamız bu siteyi açmıştı.. tam hatırlıyamıyorum çünkü tr.ggli olan herkesin sitesi gibiydi.. Wink

Nostalji başlığını gözden geçirirken birden aklıma o günler geldi..Tam bir NOSTALJİ.... Hatırlıyan varmı açaba.. Razz

TR-GG DOSTLUĞU Smile silmedim hala duruyor o sitem. fakat o aralar bs li bazı arkadaşlara çok darıldım. ve kapattım. ölede kaldı, bu başlığı görünce çok duygulandım. bende eskilerden sayılırım 2.5 sene olmuş. tabi bu sitem değil. gururum5.tr.gg sitem. ben şu an rize ardeşende eşimin köyündeyim. siteme ancak 3 yada 4 günde bir akrabaların pc sinden girebiliyorum. oda fazla kalamıyorum. fakat bilinki gönlüm hep sizlerle, dostlarım ve sevgili bs ailesiyle. bu mesajıma yazdığınız cevap olursa çook geç cevap yazabilirim. dediğim gibi fazla pc başında olamıyorum. eskileri yad etmek beni hem duygulandırdı, hem keyiflendirdi.
Sevgili ua1905ua dostluk sitesini hatırladığın ve hatırlattığın için çok teşekkürler

AFİLLİ KARDEŞİME NOT:
bu arada ben tr-gg dostluğunun bir daha başına geçmiyeceğim. zira yeminim var.fakat afillim ablam sen istersen sana verebilirim o sitemi, emektar ve fefakar bir bs li olarak eminimki sen o siteyi eskisindende daha iyi bir duruma getirebilirsin. o sitem arzu edersen artık senindir. şifreyi ömle sana yolluyorum ablam

Wink

Kimse olmasa da ara sıra oyle umitlerle girerim ki o siteye... (Abla'nın sitesinin sohbet sayfasından bahsedşiyorum) Ara sıra 2-3 kişi gorurum sohbette yine eski gunlere doner aynı sıcaklıgı hisseder miyim diye hayallere dalarım konusurken...Sagolsun abla ara sıra gorunur guzel sohbetleri ile eski gunlere gorutur bizi... Arrow
Mesaj03.07.2010, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

istanbulife yazmış:
net-tr yazmış:
ua1905ua yazmış:

Nostalji başlığını gözden geçirirken birden aklıma o günler geldi..Tam bir NOSTALJİ.... Hatırlıyan varmı acaba.. Razz

Unutmadk tabii. Linkler eklenirdi..
Birde geçen sene Marasultraslan'ın kurduğu bs-dostlari vardı. Yarışmalar yapardık. Bu bahsettiklerimiz kendimizinde yapabileceği şeyler. Yalnız ben yarışmada soru sormayı sevmem, cevap vermeyi severim. Razz Genellikle Mistanbul 1'inci ben 2'inci olurdum ya neyse. Razz

Net-tr ayrıca her devre arasında sen birine yarışma teklif ederdin benden hızlısı varmı varsa yarısalım dıye..Sende birgün yarıs girmiştim 7-3 yenilmiştim sanırım.. Razz Razz Razz

Yarısmaları unutmadım bi ara iyi bir profil çizdiğimi anımsıyorum yani Very Happy
Mesaj03.07.2010, 18:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

programyapmak yazmış:
Günler nasıl geçti!..

İlk sitemden bugüne vay anasını diyorum bakıyorumda!..

Nasıl günlerdi be, şimdi anlatıyoruz aklıma dede-torun ilişkisi geldi!..

Smile

Torununa anı anlatan dedeler gibiyiz!.. Smile

AYNEN KARDEŞİM Laughing
Mesaj03.07.2010, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Smile Hyperend , Kefkirnet ve diğerleri çok iyi arkadaştık. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Hyperend taşlarla B-S yazmıştı Smile
Mesaj03.07.2010, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Hayırlısı herkes için!.. Wink

Bakalım, gelecekte neler olacak? Cool
Mesaj04.07.2010, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:
gururum5-oyunlar yazmış:
ua1905ua yazmış:

AFİLLİ KARDEŞİME NOT:

Wink

Kimse olmasa da ara sıra oyle umitlerle girerim ki o siteye... (Abla'nın sitesinin sohbet sayfasından bahsedşiyorum) Ara sıra 2-3 kişi gorurum sohbette yine eski gunlere doner aynı sıcaklıgı hisseder miyim diye hayallere dalarım konusurken...Sagolsun abla ara sıra gorunur guzel sohbetleri ile eski gunlere gorutur bizi... Arrow

Çok teşekkürler ablam. bendesevgili kardeşlerimle ve sevgili dostlarımla chatte sohbet etmekten çok büyük keyif alıyorum. 2.5 senedir hiç kopmadığım çok dostum, çok kardeşim var. bedava sitem ailsinin bir üyesi olmak ayrıcalıktır diyorum.
RİZE den sevgiler herkeze
Mesaj04.07.2010, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

alternativetheraphy yazmış:
Ha bide benim leonn2435 ' i deli ettiğimi bilirim.. Belki hatırlamaz benim
online- 1 ile ilk zamanlarım.. Forumda soru sordum.. Leonn cevap vermeye çalışıyor ben anlamıyorum.. Sonra sürekli ona lenonn diyorum Very Happy Sinirleniyordu falan.. Smile Very Happy

Yok canım ne deli olması Razz
Mesaj05.07.2010, 02:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkes yazmış eskiden şöyleydi böyleydi Smile
Benim diceklerim çok kısa.
Eskiden "DOSTLUK" vardı.
Şimdi, Çıkarcı dostluklar var...
Beni hatırlayanlar veya unutmayanlar vardır...
Selametle... Wink
Mesaj05.07.2010, 06:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

kefkirinsitesi yazmış:
Herkes yazmış eskiden şöyleydi böyleydi Smile
Benim diceklerim çok kısa.
Eskiden "DOSTLUK" vardı.
Şimdi, Çıkarcı dostluklar var...
Beni hatırlayanlar veya unutmayanlar vardır...
Selametle... Wink

Atakan geri dönüyorsun değil mi ? (:
Mesaj05.07.2010, 08:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

gururum5-oyunlar yazmış:

AFİLLİ KARDEŞİME NOT:
bu arada ben tr-gg dostluğunun bir daha başına geçmiyeceğim. zira yeminim var.fakat afillim ablam sen istersen sana verebilirim o sitemi, emektar ve vefakar bir bs li olarak eminimki sen o siteyi eskisindende daha iyi bir duruma getirebilirsin. o sitem arzu edersen artık senindir. şifreyi ömle sana yolluyorum ablam

Wink

sevgili dilek ablamın isteği üzerine tr-gg-dostlugu sitesini elimden geldiğince düzenlemek için devraldım ılerleğen zamanda tr-gg-dostlugu sitesinde tüm dostlarla görüşmek ümidi ile hoşçakalın.
Mesaj05.07.2010, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski bir dostunuzda buralarda .. Eğer kabul ederseniz =))