Yazar |
Mesaj |
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
26.06.2010, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25795&highlight=
bunun gibi yararlı yarışmaları tekrar görmek istiyorum cunobag ustama duyrulur : )
Cunobag hocam'ızın verdiği ödüller kadar olmasada Forum imzasında reklam vs. gibisinden bizde yapabiliriz aslında..
Tabi hocamız izin verirse .. |
|
↑
|
|
|
-
eglencezamanixd
Acemi Üye
|
26.06.2010, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk sitemin 2007 de Açtım
İlk basta zaten Herkez Gibiri Ice blue Kullanıyordum 1 yıl Öyle devam Etmiştirm sonra Forumdaki Css Tasarımları Kullanmaya Başladım Daha Sonra Photosopu öğrenince Kendim Tasarım Çizmeye Başladım Ama 1-2 ay kodlamadım Sonda Dreamweaver İle Kodladım Sonra Zaten Sitem Silindi Yeni Sitler Açtım Ama Çoğu İçeriksiz Kaldı Sonunda Ve Bu Siteyi Açtım |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
27.06.2010, 00:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden üyeller kendi başlığını duzenliye biliyordu.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
alternativetheraphy
Aktif Üye
|
27.06.2010, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Eskiden üyeller kendi başlığını duzenliye biliyordu.. Ne günlerdi.. Keşke tekrar geri gelse... |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2010, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alternativetheraphy yazmış: ua1905ua yazmış: Eskiden üyeller kendi başlığını duzenliye biliyordu.. Ne günlerdi.. Keşke tekrar geri gelse...
Siteye ne olursa biz yaparız iyide olsa bizim eserimiz kötüde olsa bizim eserimiz. Tıpkı dünya gibi hep kötüye gidiyo ama bunda iyilerin suç yok sadece iyiler daha çok çalışıp kötüleride iyi yapması gerekiyo hala kurtarılabilir |
|
↑
|
|
|
-
nihatilebilim
Acemi Üye
|
27.06.2010, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozamanlar hiçkimse birşey bilmiordu çok güzel sitelerimiz var diyorduk şimdi css lere diyoruz acaba ilerde ne çıkar çok merak ediyorum..(inşallah bu günleride özlemeyiz ) |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.06.2010, 00:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: alternativetheraphy yazmış: ua1905ua yazmış: Eskiden üyeller kendi başlığını duzenliye biliyordu.. Ne günlerdi.. Keşke tekrar geri gelse...
Siteye ne olursa biz yaparız iyide olsa bizim eserimiz kötüde olsa bizim eserimiz. Tıpkı dünya gibi hep kötüye gidiyo ama bunda iyilerin suç yok sadece iyiler daha çok çalışıp kötüleride iyi yapması gerekiyo hala kurtarılabilir
Yorumlama muhteşem.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tavaf
Acemi Üye
|
28.06.2010, 01:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben ilk sıralar senininternetin.tr.gg yi kurmuştum silindi.sonra aslında tr.gg ye bakasım kalmadı ama hala sitemin açılmassı için mesaj yolluyorum elbet bi gün geri açılcak bu güne kadar benim gibi içerik hazırlayan bi tr.gg sitesi görmedim galiba çünkü sayfa sayım neredeyse 2000 e yaklaşmıştı beklidde geçmiştir aama çok uğraşmıştım onu hatırlıyom D |
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
28.06.2010, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gözümde canlandırdım da ne günlerdi |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2010, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Eski günler diyoruz ama bizim için eski günlerden kasıt ailevi ortam için aile büyüklerimizin geri gelmesi gerekir!..
Babamız, aile reisimiz artık bizimle!.. ( Cüneyt Bey )
Annemiz bizi bırakıp zorunlu olarak gitti, onuda tekrar aramızda görmek istiyoruz!.. ( Selin Hanım ) |
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
28.06.2010, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o doğum günü pastasına çok güllmüştüm ben leon çok güzel günlerdi.
Bilal askerdemi ? |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
28.06.2010, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Benim bir başlığım vardı.. O başlıkta dile getirdiklerimi alıntı yapsam yeterli olur herhalde..
Buyrun,
net-tr yazmış:
- Selin hanımı görmediler
- Cunobag'ı turuncu görmediler
- Sanalcity'in kazandığı yarışmaları, yaptığı kutlayalım sitesini görmediler
- Net, com gibi ilk Moderatörleri görmediler
- 1 ve 2'inci örnek site yarışmalarını görmediler
- 500.000, 1 Milyon'uncu ekran görüntüsü çekenleri, ekran görüntülerini görmediler
- Forum'da online rekorunu görmediler
- Eski Bedava-siteni tanıt bölümündeki o başlıkları görmediler
- Forum'da yardım almayı, vermeyi görmediler
- Eski Bedava-sitem sitene giriş bölümünü ve Forum'u görmediler
- Bayram kutlamları, yılbaşı kutlamaları başlıklarını görmediler
- Forum'da ki aile ortamını görmediler
- Şuan profesyonelleşmiş sitelerin eski hallerini görmediler
- cevdetprizrenli sitesinin tanıtım başlığının haberler başlığına taşındığını ve hiti tavan yaptığını görmediler
hepsin gördüm |
|
↑
|
|
|
-
pazarlamaca
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2010, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar Merhaba B.S ciLer.Umarım iyisinizdir Eski ve yeni ArkadaşLar.
Hocam (Cunobag) Sizi Tekrar Görmek GüzeL... ______________ Sedat YILDIZ
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
28.06.2010, 22:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pazarlamaca yazmış: Tekrar Merhaba B.S ciLer.Umarım iyisinizdir Eski ve yeni ArkadaşLar.
Hocam (Cunobag) Sizi Tekrar Görmek GüzeL...
OOOOO bir eski arkadaş daha katıldı tekrar hadi bakalım eskiler çoğalıyoruz : )
Bir gün forumda orhan abinin sitemi yorumladığını görmüştüm çok mutlu olmuştum şimdi aklıma geldi keşke burda olsa ve yine yorumlasa |
|
↑
|
|
|
|