Yazar |
Mesaj |
-
neversaygoodby
Acemi Üye
|
21.06.2010, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş ben 800 * 178 istiyorum."Bannera NeverSayGoodBy" "şiirlerin yeni adresi" yazarsan sevinirim.Biraz Süslü olsun yeter...Şimdiden teşekkürler.Siteme bakıp ayarlayabilirsin de. : www.neversaygoodby.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ogrenciyimbenya
Acemi Üye
|
22.06.2010, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: selam arkadaşlar |
|
|
siyah fontun üzerine kirmizi yazıyla ogrenciyimbenya.tr.gg banner i yapabilirmisiniz cook cok acemiyim :S öğrenmem gereken bir cok sey var:) boyutları biraz büyük olsun sayfayı kaplayacak kadarr! şimdien teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
osmanliyapimalzemeleri
Acemi Üye
|
25.06.2010, 00:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanli-devleti1299 yazmış: hayır hayır harşka olmuş bir banerim daha var değişmeli olarak kullanacağımteşekkürler emeğinize sağlık |
|
↑
|
|
|
-
osmanliyapimalzemeleri
Acemi Üye
|
25.06.2010, 00:39 (UTC) Mesaj konusu: rica |
|
|
merhaba arkadaşım ben osmanlı yapı malzemeleri diye nalburun reklamını yapacaktım ama yanlşlkla ir mesaj gönderdim sanırım k bakmayın sizden rica ediyorum osmanlı yapı ve osmanlı resmi oacak nasıl yaparım ???[ |
|
↑
|
|
|
-
sanalligbilgi
Acemi Üye
|
25.06.2010, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar;
Ben Siteme uygun bir futbol teması istiyorum acaba yapılablir mi? |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
25.06.2010, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalligbilgi yazmış: Merhabalar;
Ben Siteme uygun bir futbol teması istiyorum acaba yapılablir mi? |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2010, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2010, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
normal boyutundan küçük olduğundan forumda renksiz duruyo indirince normale döncektir |
|
↑
|
|
|
-
zamparashow
Acemi Üye
|
26.06.2010, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: nbr |
|
|
BANA Metin2 arka plan kodunun html kodunu yazabilirmisinis lütfen arkadaşlar ya!!!!!! |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
26.06.2010, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: normal boyutundan küçük olduğundan forumda renksiz duruyo indirince normale döncektir |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2010, 02:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: nbr |
|
|
zamparashow yazmış: BANA Metin2 arka plan kodunun html kodunu yazabilirmisinis lütfen arkadaşlar ya!!!!!!
resimmi istiyorsun arkaplan için resmi koycağın kod mu. Bu bölümden resim paylaşılır. |
|
↑
|
|
|
-
hdi1iz
Acemi Üye
|
27.06.2010, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba..bende acemilerdenim.günlerdir bakıyorum ama siteme bi başlık yapıp koyamadım..ölçüleri hakkında da bi fikrim yok.siteme bakıp, yardımcı olursanız çooook sevinirim..www.hdi1iz.tr.gg
ben sınıfım için bir site hazırlamak istiyorum..başlığı buna göre yaparsanız sevinirim..sitenin adresinin yazılı olması yeterli...ve başlığı nereden ekleyeceğimide söylerseniz sevinirim...teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
menzilahi
Acemi Üye
|
27.06.2010, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: Banada |
|
|
www.Menzilahi.tr.gg Dini bi site ilahilerin olduğu menzıl 960*160 olursa sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
nihatilebilim
Acemi Üye
|
03.07.2010, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana 468x60 banner boyutunda fonu kırmızımtrak olcak üzerinde nihat ile bilim yazacak flash böyle bilim ile ilgili şeyler olursa sevinirim eğer flash olursa ikinci yazı bilime dair herşey olabilir iyi günler.. |
|
↑
|
|
|
-
adgsohbetforum
Acemi Üye
|
10.07.2010, 07:05 (UTC) Mesaj konusu: BANADA BİR ATNE YAPARMISINIZ |
|
|