Yazar |
Mesaj |
-
net-tr
Uzman Üye
|
23.06.2010, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: Site isimlerimizin anlamları |
|
|
Site isimlerimizin anlamlarını, nereden geldiklerini yazalım arkadaşlar..
Bir çok site ismi var yabancı.
Bir çok site ismi var Türkçe ama nereden aklınıza gelipte açtığınızı bilmiyoruz.
Burada açıklığa kavuşturalım..
Net-tr: Eskiden bilenler bilirler. Film-tr sitem var idi.. Film yasaklanınca bende genel bir site açmaya karar verdim ve -Tr'yi silmedim. Net-tr oldu.. İyki de almışım diye düşünüyorum bu ismi. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
23.06.2010, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgiliwebnet : Abimin bilgiliweb diye sitesi vardi bende tr.gg olarak bilgiliweb dolu olunca sonuna net ekleyerek yani bilgiliwebnet diye açmıştım .. |
|
↑
|
|
|
-
kilruge
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2010, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Bu Sitemin İsmini Yabancı Bir Filimde Komutanın İsmi Olarak Gördüm Ama İsim Değişikti Benimde Hoşuma Gitti O İsim Ve Biraz Değiştirerek Kilruge Yaptım.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
23.06.2010, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim "simer" adını kendim uydurdum.. Yani bi anlamı yok.. simer.tr.gg kuracaktım zaten ama olmayınca sonuna "web" ekledim.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
23.06.2010, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adım:İbrahim GÜN
hızlı yazarken i harfini unutmuşum.. |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
dundenbugun
Aktif Üye
|
23.06.2010, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: DündenBugün |
|
|
DündenBugün...
Aslında baska ve birçok isim gelmişti aklıma.Aancak bazıları kullanıyordu veya bana uymadı.Ve DUNDENBUGUN.TR.G diye karar verdim.Öncelikle site ismiyle birlikte birde slogan yaratmam gerekiyordu.Ve şöyle bir slogan buldum kendim.
-Dünkü çocukluğumuzdan,bugün kü geleceğimize= DündenBugün ismide bu ahenk içinde ytakip edilip aklıma yer aldı....
Saygılarımla
www.dundenbugun.tr.gg - Dünkü çocukluğumuzdan bugünkü geleceğimize... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
23.06.2010, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnformess fransızca'da bilgili anlamına gelmektedir. Asıl doğru yazılışı "İnformês" 'tir. Benim esinlenmem sonucu "İnformess" ortaya çıkmıştır.
Eski sitem: Bilgiliyiznet ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
23.06.2010, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son japon-cocuk tarafından 23.06.2010 16:59:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
23.06.2010, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk Başlarda Çok Kısıtlı İçeriğe Sahip Bir Site Olarak Düşünmüştüm Fakat Sonra Büyüdükçe Büyüdü Site..
İsmim:Kaan,, ''S'' Harfi İse Sevdiğim Bir İnsanın Baş Harfi.. Dolayısıyla ''Skmedia'' da Buradan Geliyor..
Sevgi ve Saygılarımla..
Kaan,, |
|
↑
|
|
|
-
kamerleherseyy
Aktif Üye
|
23.06.2010, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim Adım Kamer Ve Çoğu Kişi İsminin Sonuna Herseyy Takısı Getiriyodu Bende Öyle Yapıyım Dedim kamerleherseyy.tr.gg Oldu |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
24.06.2010, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Afilliyalnızlık doğrusu ama ben bir harf yanlış yazdım her neyse sitem yalnızlığı ele almıştı konularında ve bu biraz cafcaflı gösterişli görkemli havalı bir yalnızlıktı o dönemde emre aydının şarkısıda malum çok popülerdi... Bu kez pek bi afilliyalnızlık... |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2010, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikipedia gibi bir site kurcaktım bütün domainleri almışlar
ansiklopedi
e-ansiklopedi
sanalansiklopedi
benimde aklıma sanalika geldi ansiklopedi nin arkasına ka eki getirdim oldu
bayada güzel oldu |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.06.2010, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet ilginç sonuçlar çıkıyor..
Başka yazan yok mu? |
|
↑
|
|
|
-
kcknet
Aktif Üye
|
24.06.2010, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kcknet=> Benim Soyadım KOÇAK olduğu için bende ünlü harfleri çıkarıp sonuna net ekledim kcknet oldu... ______________ ToPLiSt'imiz Açılmıştır Kaydolun Hitiniz Artsın
http://kcknet.tr.gg/TopList.htm
®KcKnEt
|
|
↑
|
|
|
|