Yazar |
Mesaj |
-
wwefox
Acemi Üye
|
14.04.2010, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: Müjde ! Okul kıyafetleri hakkında ! |
|
|
Müjdee !
Milli Eğitim Bakanlığı Okullarda Serbest Kıyafet Olması İçin Anket Düzenliyor! Bu nedenle b...u anketteki 2 şıkkada EVET de ve rahatlayalım!Herkese Yolla!
http://basvurular.meb.gov.tr/anket/tek/kullanicigiris.aspx______________ BenimSitem1993 => Forum imzanıza Tr.Gg dışı link eklemeyiniz.!
www.ligtv.at.ua |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
14.04.2010, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Facemde Bile Yayınladım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
darpking
Aktif Üye
|
14.04.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Servis Geçici olarak SERVİS DIŞI |
|
↑
|
|
|
-
gunluk-reklam
Acemi Üye
|
14.04.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: Ben Facemde Bile Yayınladım
önceki okulumda güzel bi kıyafet vardı şimdiki okulumda çok kötü yanıyorduk. oy verdim inşaallah iyi olur |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
14.04.2010, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Orta-8'deyim ve neredeyse dönem biticek daha yeni anket yapıyorlar ______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
wwefox
Acemi Üye
|
14.04.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
darpking yazmış: Servis Geçici olarak SERVİS DIŞI
geçer buda geçer birazdan bi daha dene ______________ BenimSitem1993 => Forum imzanıza Tr.Gg dışı link eklemeyiniz.!
www.ligtv.at.ua |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.04.2010, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu anketin yapılması çook gereksiz ve BOŞ OLMUŞ!
Bildiğim okullar var,kitaplarına dönem sonunda alabiliyorlar.Bazı okullar var,derslerinin çoğu boş oluyor.Gerekçe hocaları yok veya atanmamış!Böyle boş şeylerle uğraşmak yerine bunla uğraşsalar ne kadar doğru bir hareket olur.Ama nerde?
Böyle saçma şeylere çözüm aramak yerine,onların sorunlarına çözüm arasaya M.E.B...
Çok gereksiz bir duruma çözüm arıyorlar.
Hem olanı var olmayanı var. İş mi bu şimdi?
Hem şimdi normal kıyafetle okula gidilirse,sırtına çantasını alan okula istediği gibi girer çıkar.Öğrenci kartı çıkarılırsa bununda kontrol işlemi çok zor...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.
En son benimsitem1993 tarafından 14.04.2010 18:48:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bitly
Aktif Üye
|
14.04.2010, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okula gidiliyosa resmi kıyafeti olmalı !
sonuçta "okula" gidiliyo...pavyona değil. iş abartılır ______________
sen benim mıymıy rapime keste kafanı kurban et ! |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.04.2010, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu başka yere çekmek istemem ama..
E-okul sistemide yanlış bilgisayarı olan var olmayan var bazı öğretmenler diyor ki e-okuldan bak hadi bilgisayarı olan baktı ya olmayan hadi arkadaşından baktı diyelim.Eee kaç kere arkadaşından bakacak değilmi..?
Kıyafetlik yönetmeliğine gelince bi yere kadar oda anlamsız. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
wwefox
Acemi Üye
|
14.04.2010, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kim ne derse desin bence kıyafetler kalksın serbest kıyafet olsun üniversite gibi serbest kıyafetler olsun. ______________ BenimSitem1993 => Forum imzanıza Tr.Gg dışı link eklemeyiniz.!
www.ligtv.at.ua |
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.04.2010, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede gereksiz. hem bu iş abartılır. çünkü çocukların eline bu koz verilirse önünü alamazlar. |
|
↑
|
|
|
-
wwefox
Acemi Üye
|
14.04.2010, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunfarz yazmış: bencede gereksiz. hem bu iş abartılır. çünkü çocukların eline bu koz verilirse önünü alamazlar.
İNŞ O KOZ ELİMİZE GEÇER ______________ BenimSitem1993 => Forum imzanıza Tr.Gg dışı link eklemeyiniz.!
www.ligtv.at.ua |
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.04.2010, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wwefox yazmış: oyunfarz yazmış: bencede gereksiz. hem bu iş abartılır. çünkü çocukların eline bu koz verilirse önünü alamazlar.
İNŞ O KOZ ELİMİZE GEÇER
zaten bizim zamanımızda yapmadı milli eğitim böle şeyleri. siz rahat olun bari napalım |
|
↑
|
|
|
-
bitly
Aktif Üye
|
14.04.2010, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
milli eğitim elini verirken kolunu kaptırır.
kıyafeti olan var olmayan var. en iyisi belirli kıyafet herkesin var ______________
sen benim mıymıy rapime keste kafanı kurban et ! |
|
↑
|
|
|
-
supertrafik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.04.2010, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|