Yazar |
Mesaj |
-
gececi40
Uzman Üye
|
13.04.2010, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlkodefe yazmış: peki bunun için google benden para alıyomu ?
google size para öder reklamlarını yayınlıyorsunuz diye para almaz yukarıdaki ilk yorumuma dikkat edinizz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.04.2010, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: htmlkodefe yazmış: peki bunun için google benden para alıyomu ?
google size para öder reklamlarını yayınlıyorsunuz diye para almaz yukarıdaki ilk yorumuma dikkat edinizz
İşte Bu Da Adsensein Bilinmeyen Yönü.Adsense Ödeme Yaptığında KDV Kesiyor..Bunu Biliyormuydunuz.@htmlkodefe Önemli Değil.Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimbizde
Acemi Üye
|
13.04.2010, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: adsense |
|
|
Adsense Birde Dİyelimki Parayı ''Mart'' Ayında İstediniz O Size ''Nisan'' Ayının Sonunda Gönderiyor..
Böyle Bir Dezavantajıda var.. |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
13.04.2010, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence onun için özel bi hesap olması lazım google,a tapmıyoruzya yanı nolur ne olmaz |
|
↑
|
|
|
-
garom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.04.2010, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: adsense |
|
|
En sağlam reklam servsidir adsense kdv almaz.Ve her ayın 1inde bir önceki ayın parası yatar tabii 100 dolar olduysa ______________ İsteyen herkese blogger tabanlı com uzantıı domain alma ve bu sitelerden para kazanmak konusunda yardımcı olabilirim.Artık tr.gg liler de para kazansın!!! |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
13.04.2010, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana ondan anlayan biri lazım acil ama |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.04.2010, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlkodefe yazmış: bana ondan anlayan biri lazım acil ama
Ben 1 Sene Sitemde Barındırdım Beni Dinle ADTECH E Geç. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
garom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.04.2010, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: adsense |
|
|
6 aydır com uzantılı sitemde var sor yardımcı olayım anlarım adsene den ______________ İsteyen herkese blogger tabanlı com uzantıı domain alma ve bu sitelerden para kazanmak konusunda yardımcı olabilirim.Artık tr.gg liler de para kazansın!!! |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
13.04.2010, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar birbiriniz arasındaki konuşmalarınıza özel mesaj yolu ile devam ediniz lütfen burası 2 safya olmuş daha fazla uzamasın artık
kendi aranızda görüşürüz
forumu meşgul etmeyiniz
______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.04.2010, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: arkadaşlar birbiriniz arasındaki konuşmalarınıza özel mesaj yolu ile devam ediniz lütfen burası 2 safya olmuş daha fazla uzamasın artık
kendi aranızda görüşürüz
forumu meşgul etmeyiniz
Kusura Bakma Ama Forumda Şu An Bi Baksan 2 Sayfadan Daha Çok Olan Birçok Gereksiz Konu Var.Ama Yinede Haklısın Sorusu Olan Ö.m İle Bana Ulaşabilir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nacar-fm
Acemi Üye
|
19.04.2010, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: Adsesnse Sorun |
|
|
Google sitemi onayladı... Reklam kodu verdi... O reklam sitemde sağda görünüyor fakat boş bir kutu olarak.... Bunun nedeni nedir... www.nacar-fm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
nacar-fm
Acemi Üye
|
19.04.2010, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Adsesnse Sorun |
|
|
nacar-fm yazmış: Google sitemi onayladı... Reklam kodu verdi... O reklam sitemde sağda görünüyor fakat boş bir kutu olarak.... Bunun nedeni nedir... www.nacar-fm.tr.gg
şimdide görünüyo... ilginc bi sayfa görüntüleniyo bi görüntülenmiyo... |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
19.04.2010, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl verirki o kodu siteni baya add url den google ekledikten sonra verio mu ???? |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.04.2010, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar adtech reklamları forumda okudum yasakmış sitesi siliniyomuş yapanın
Googleyi açın google reklam fırsatlarına tıklayın orada ayrıntılı bilgiyi bulursunuz ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
ym-tasarim
Acemi Üye
|
19.04.2010, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|