Yazar |
Mesaj |
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Cırtlak Durdu.Renkler Uyumlu Olmamıştı.İnş.Boş Bir ZAMANDA Yaparsın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsfun
Aktif Üye
|
12.04.2010, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper ! |
|
↑
|
|
|
-
garez-oyun
Acemi Üye
|
12.04.2010, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitene sözüm yok ama yarışmalarda hile olmamasına dikkat edersen sevinirim yarışmacıların sitelerini sürekli kontrol edersen senin sitene koyduğun anketler bazılarının sitelerindede var oradan oy topluyor ona müdahele edersen sevinirim
siten güzel olmuş |
|
↑
|
|
|
-
gultenyilmaz
Acemi Üye
|
12.04.2010, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: süper |
|
|
valla süper satma o siteyi kanka |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
garez-oyun yazmış: sitene sözüm yok ama yarışmalarda hile olmamasına dikkat edersen sevinirim yarışmacıların sitelerini sürekli kontrol edersen senin sitene koyduğun anketler bazılarının sitelerindede var oradan oy topluyor ona müdahele edersen sevinirim
siten güzel olmuş
Bunu Dikkate Alacağım.Ve Aldım Zaten.Bundan Sonra Yarışma Başladığında Siteme Kopyalama Yasağı Ve Sağ Tıklama Yasağı Koyacağım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimbizde
Acemi Üye
|
12.04.2010, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: :S |
|
|
Bence Sitenin Resimlerine Biraz Daha Örnek Vermelisin Öneğin Reklam Diye Bir Resim Var Ama Okunmuyor:S 2. Olarak Ödüllerini Düzenlemelisin... |
|
↑
|
|
|
-
resimtc
Aktif Üye
|
12.04.2010, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım ve İçerik Çok Karışık.Tasarımı Değiştirirseniz Daha İyi olacağına İnanıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimbizde
Acemi Üye
|
12.04.2010, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: özür dilerim:) |
|
|
Örnek Demişim Ama ''Özen'' Olacaktı Karıştırmışın bir anda |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: :S |
|
|
tasarimbizde yazmış: Bence Sitenin Resimlerine Biraz Daha Örnek Vermelisin Öneğin Reklam Diye Bir Resim Var Ama Okunmuyor:S 2. Olarak Ödüllerini Düzenlemelisin...
Sitemize Reklam Alıyoruz.Reklamlardan Aldığımız Paraylada Ödüllerimizi Düzelteceğiz.Daha Kaliteli Ödüller Verecğiz.Fakat Zamanla...Yorumun İçin Teşekkürler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: :S |
|
|
tasarimbizde yazmış: Bence Sitenin Resimlerine Biraz Daha Örnek Vermelisin Öneğin Reklam Diye Bir Resim Var Ama Okunmuyor:S 2. Olarak Ödüllerini Düzenlemelisin...
Şu Anda Dediğinizi Dikkate Alıyorum Ve Yeni Bir Resim Oluşturuyorum.Olmadı Resimin Boyutlarıyla Oynarız...Sağolun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu KAdarmı Yorum Var? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.04.2010, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herşey iyi, hoş ta ana sayfadaki yorumları çook uzun tutuyorsun. bence yorum gösterimini 5 le sınırlamalısın, zaten bakmak istiyen devamı linkine tıklayıp okuyabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
genc-burada
Acemi Üye
|
12.04.2010, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site tasarımı çok iyi ve uygun... |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
12.04.2010, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: herşey iyi, hoş ta ana sayfadaki yorumları çook uzun tutuyorsun. bence yorum gösterimini 5 le sınırlamalısın, zaten bakmak istiyen devamı linkine tıklayıp okuyabilir
Yorumun İçin Teşekkürler Abla.BU Yorumunu Dikkate Alıyor ve Deidğini Yapıyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
derslik1
Acemi Üye
|
|
↑
|