Yazar |
Mesaj |
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
11.04.2010, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: Google Adhood , Adsense , Adwords |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Siteme Google Reklamı Eklemek İstiyorum Benimde Banner ım Orada Çıksınj İstiyorum Nereden Başvurucam Duyduğuma Göre Baya Ziyaretçi Kazandırıyormuş Ve Aynı Zamanda Parada Beni Bir Aydınlatırsanız sevinirim______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
11.04.2010, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Google Adhood , Adsense , Adwords |
|
|
htmlkodefe yazmış: Merhaba Arkadaşlar Siteme Google Reklamı Eklemek İstiyorum Benimde Banner ım Orada Çıksınj İstiyorum Nereden Başvurucam Duyduğuma Göre Baya Ziyaretçi Kazandırıyormuş Ve Aynı Zamanda Parada Beni Bir Aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba biraz yanlış duymusunuz siz google adense reklamlarını sitenize alıp koyabilirsiniz fakat google adense için başvuru yapıp googlenin kodu verip vermemesine bağlı diyelimki verdi google adense reklamlarını kabul etti
o zamanda sitenize ekliyorsunuz bu reklamlara tıklanıldıkça size kuruş hesabından para geliyor ama 150 - 200 hitle hiç birşey kazanamazsınız en az 600-700 - 1000 hitiniz olucak ki günlük aylık 50 tl felan alabilesiniz
Bunun dışında sitenize hit kazandırma gibi bir durumu söz konsuu değildir ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Bir Ara Siteme 100 Kişi Girdiğinde 89 Tl Aldım...O Nasıl Oluyor... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
11.04.2010, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: Ben Bir Ara Siteme 100 Kişi Girdiğinde 89 Tl Aldım...O Nasıl Oluyor...
klik yani tıklama sayınız yüksek olduğundan öyledir
ama şuanda pek fazla para kazanılmıyorr
en iyi örnek gururum5 günlük 1500-1600 hiti var ama aylık 70 tl felan zor alıyorr
bu sizin klikliğinizle ilgili bir durumdur
Misal
bir sitenin 500 hiti var ama 400 kliği var bu site pek kazanamaz
Ama bir sitenin 300 hiti 1000 kliği var
bu site 500 hitli siteden daha çok kazanır
klik değeriniz ne kadar yüksek olursa google reklamlarına tıklanma ve sizin daha çok kazanma oranınız o kadar yükselir
Yeterince açık anlattım umarım anlaşılmıştırr ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
11.04.2010, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anlamadıım şey şu nerden başvuracaz |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hmmm.Doğru Benim Klik Sayım Günlük 1000 Oluo. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
11.04.2010, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşe Bak Benimkide 2550 |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2010, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemli olan sitede yapılan klik sayısı değil reklamlardaki klik sayısı
mesela sitenize günlük 100 kişi giriyor ve reklamlarınızı 80-90 klik alıyosa ki 80 klik rahat 20 dolar civarı bi paradır.günlük 20 dolar aylık 600 dolar yapar.
Ama 100 kişiye 80 kilk olursa googleın sizi banlama ihtimalide çok yüksek ama 1000 kişiye 100 klik çok normal bi rakam.
İnşallah anlatabilmişimdir.______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlkodefe yazmış: İşe Bak Benimkide 2550
Konuyu Dağıtmak İstemem Ama Cevap Veremeden Duramıyacağım;
Bu HtmlKodefenin Sayacı;
Bu Da Benim Sayacım;
Senin Sayaçta 2550 Yazmıyor...Yoksa Benmi Görmüyorum.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca Reklamlarda Çok Para Kazanmak İçin Kalıcı Ziyaretçilerinizin Olması Grekir.Gizliilimler Gibi...(Grurum5 Gibi) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2010, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: yaris-merkezi yazmış: Ben Bir Ara Siteme 100 Kişi Girdiğinde 89 Tl Aldım...O Nasıl Oluyor...
klik yani tıklama sayınız yüksek olduğundan öyledir
ama şuanda pek fazla para kazanılmıyorr
en iyi örnek gururum5 günlük 1500-1600 hiti var ama aylık 70 tl felan zor alıyorr
bu sizin klikliğinizle ilgili bir durumdur
Misal
bir sitenin 500 hiti var ama 400 kliği var bu site pek kazanamaz
Ama bir sitenin 300 hiti 1000 kliği var
bu site 500 hitli siteden daha çok kazanır
klik değeriniz ne kadar yüksek olursa google reklamlarına tıklanma ve sizin daha çok kazanma oranınız o kadar yükselir
Yeterince açık anlattım umarım anlaşılmıştırr
evet doğrudur ortalama şu anki hitimle günde 2 dolar bile kazanamıyorum, malesef tık çok az , aylık gelir hitim popuptan önce 4 binlerdeken günde 3- 4 dolar arası kazanıyordum. hit düşünce klikte düştü tabi, gececinin teşhisi doğru ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodefe
Aktif Üye
|
13.04.2010, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|