Yazar |
Mesaj |
-

powerlevel-silkroad
Acemi Üye
|
08.04.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: Sitem Tarayıcıda Bozuk Görünüyor... |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Site Explorerda yamuk yumuk gözüküyor mozillada ayrı bunun sebebi ne olabilr lütfen yardım
En son powerlevel-silkroad tarafından 09.04.2010 13:15:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
08.04.2010, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Mozilladan Da İe Dende Kontrol Ettim.Fakat Hiçbir Şey Bulamadım.Galiba Sizin Pc De Eklentilerden Bazıları Eksik ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.04.2010, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk olarak başlığı konuyla ilgili olarak açsaydanız daha iyi olurdu. çünkü böle başlıklar kabul edilmiyor.
sorununuza gelirsek sitelerher tarayıcıya göre değişik gözükebilir. bunun en iyi çaresi css ye geçmektir. veya sitenizin tasarımını her tarayıcıya uygun yaparsanız bir sorun kalmaz içinizde rahat olur.  |
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
08.04.2010, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunfarz yazmış: ilk olarak başlığı konuyla ilgili olarak açsaydanız daha iyi olurdu. çünkü böle başlıklar kabul edilmiyor.
sorununuza gelirsek sitelerher tarayıcıya göre değişik gözükebilir. bunun en iyi çaresi css ye geçmektir. veya sitenizin tasarımını her tarayıcıya uygun yaparsanız bir sorun kalmaz içinizde rahat olur.
Galiba Arkadaşın Sitesine Bakmadın.
 Bence Bir Bak.Adamın Sitesinin tASArımı Zaten Css Ve Hiçbir Sorun Yok. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
08.04.2010, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: Ben Mozilladan Da İe Dende Kontrol Ettim.Fakat Hiçbir Şey Bulamadım.Galiba Sizin Pc De Eklentilerden Bazıları Eksik
arkadaşa katılıyorum
siteniz iki tarayıcıdada aynı bir problem göremedim ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

powerlevel-silkroad
Acemi Üye
|
08.04.2010, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Css'de Herhangi Bir Eksiklik yok www.powerlevel-silkroad.tr.gg bakabilirsin ya anlayan lütfen konu ile ilgili yardım
oyunfarz yazmış: ilk olarak başlığı konuyla ilgili olarak açsaydanız daha iyi olurdu. çünkü böle başlıklar kabul edilmiyor.
sorununuza gelirsek sitelerher tarayıcıya göre değişik gözükebilir. bunun en iyi çaresi css ye geçmektir. veya sitenizin tasarımını her tarayıcıya uygun yaparsanız bir sorun kalmaz içinizde rahat olur. |
|
↑
|
|
 |
-

oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.04.2010, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamamda acaba explorer serisinden hangisini kullanıyo. explorer 7 ise sorun ondandır. bilgisayardan kaynaklanmaz bence.  |
|
↑
|
|
 |
-

fbmlsayfakodu
Aktif Üye
|
09.04.2010, 07:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@powerlevel-silkroad Belkide ie6 ile bakıyor arkadaş  ______________
 [url=http://www.fbmlsayfakodu.tr.gg]Facebook Destek ve Fb |
|
↑
|
|
 |
-

cennet-turkiyem
Aktif Üye
|
09.04.2010, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba... Internet exporler sayfasını açtığınızda sağ alt köşede ekranı yakınlaştıran zoom var onunla hiç oynadınızmı acaba bi keresinde ben oynamıştım ve farkına varmamıştim tasarım bozuldu sanıp tasarım değiştirmiştim böyle basit bir hata yüzünden  yinede bi dene belki ondandır sorun.  ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli ) |
|
↑
|
|
 |
-

powerlevel-silkroad
Acemi Üye
|
09.04.2010, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok iexplorer 8.0 var bilen biri yokmu fbmlsayfakodu yazmış: @powerlevel-silkroad Belkide ie6 ile bakıyor arkadaş |
|
↑
|
|
 |
|