Yazar |
Mesaj |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
07.04.2010, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Nasıl İş Yaa Adam Her Logo Attığında Altına Reklamını Ekliyor...Ben Bir Kere Böyle Yaptım Sitem Silindi..Haksızlık. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

rankend
Uzman Üye
|
07.04.2010, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
raffinery yazmış: grafikerler.net logoları olsa gerek xD
evt zaten öle xD ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
 |
-

digiprotein
Acemi Üye
|
07.04.2010, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok eskiden "KingCss.Tr.Gg" için yapmıştım.
Pcdeki dosyalara bakarken buldum eski ve basit bir çalışma.
 |
|
↑
|
|
 |
-

rankend
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

guvercinmiski
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

rankend
Uzman Üye
|
08.04.2010, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neden yaptığımı bilmediğim çalışma
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
08.04.2010, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: neden yaptığımı bilmediğim çalışma
Resmen Hayat Hikayesi.Oku Oku!!Ama Beğendim. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

dream-turksh
Aktif Üye
|
08.04.2010, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: neden yaptığımı bilmediğim çalışma
Güzel Bir Çalışma Yapmışsın Teprikler.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pantaz
Acemi Üye
|
08.04.2010, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yav arkadaşlar herkes yaptığı resimleri paylaşıyor.Bakıyorumda herkes grafik design,grafiker,mr bilmem ne felan yapıyo.Yaşları 13-14 en fazla,internetten bulduğu brush ve stillerle kendini bişey yapıyo zannediyo.Grafikerlik ne desen hiç bişi bilmiyolar.İnternetten öğrendiği yarım yamalak şeylerle buraya geliyolar.Bazıları sitelerin banner ve logoları çalıp değiştiriyor.Yav bu kadar düştünüzmü kendine öz şeyler yapın.Grafikerlik kolaymı en az 7 tane grafik programı bilmeniz gerek photoshop,corel draw,freehand filan vs. |
|
↑
|
|
 |
-

rankend
Uzman Üye
|
08.04.2010, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pantaz yazmış: Yav arkadaşlar herkes yaptığı resimleri paylaşıyor.Bakıyorumda herkes grafik design,grafiker,mr bilmem ne felan yapıyo.Yaşları 13-14 en fazla,internetten bulduğu brush ve stillerle kendini bişey yapıyo zannediyo.Grafikerlik ne desen hiç bişi bilmiyolar.İnternetten öğrendiği yarım yamalak şeylerle buraya geliyolar.Bazıları sitelerin banner ve logoları çalıp değiştiriyor.Yav bu kadar düştünüzmü kendine öz şeyler yapın.Grafikerlik kolaymı en az 7 tane grafik programı bilmeniz gerek photoshop,corel draw,freehand filan vs.
Evt Aslında Dediğin Doğru kimi başkasının bir parçasını çalıyor onu alıyor bunu alıyor derkennn çalıntıda çalıntı xD , herkesin kendisine ait bir paketi olmalı mesala benim var fişkiran grafikler siteme bi ara yazmıstım ama diğer yazılarda kalmıs xD
+
ai , ps , coreldraw
bu programlarla daha kolay yapılabilir , grafik tasarım vs...______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
 |
-

web-dersi
Acemi Üye
|
09.04.2010, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben 1 Sene Web Tasarım Okuluna Gittim.Mahallede Bir Tane Ünicef Diye Bi Yer Var.Bedava ya Gittim.5 Tane Pro Öğrendim.Ama Hala Bişey Bilmiyorum.Bunları Öğrenmek Kolay Değil. |
|
↑
|
|
 |
-

hyperendesign
Aktif Üye
|
09.04.2010, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pantaz yazmış: Yav arkadaşlar herkes yaptığı resimleri paylaşıyor.Bakıyorumda herkes grafik design,grafiker,mr bilmem ne felan yapıyo.Yaşları 13-14 en fazla,internetten bulduğu brush ve stillerle kendini bişey yapıyo zannediyo.Grafikerlik ne desen hiç bişi bilmiyolar.İnternetten öğrendiği yarım yamalak şeylerle buraya geliyolar.Bazıları sitelerin banner ve logoları çalıp değiştiriyor.Yav bu kadar düştünüzmü kendine öz şeyler yapın.Grafikerlik kolaymı en az 7 tane grafik programı bilmeniz gerek photoshop,corel draw,freehand filan vs.
buna gülmek için giriş yaptım  ______________ hyperend...
Mustafa Kemal Atatürk. |
|
↑
|
|
 |
-

pantaz
Acemi Üye
|
09.04.2010, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperendesign yazmış: pantaz yazmış: Yav arkadaşlar herkes yaptığı resimleri paylaşıyor.Bakıyorumda herkes grafik design,grafiker,mr bilmem ne felan yapıyo.Yaşları 13-14 en fazla,internetten bulduğu brush ve stillerle kendini bişey yapıyo zannediyo.Grafikerlik ne desen hiç bişi bilmiyolar.İnternetten öğrendiği yarım yamalak şeylerle buraya geliyolar.Bazıları sitelerin banner ve logoları çalıp değiştiriyor.Yav bu kadar düştünüzmü kendine öz şeyler yapın.Grafikerlik kolaymı en az 7 tane grafik programı bilmeniz gerek photoshop,corel draw,freehand filan vs.
buna gülmek için giriş yaptım
Salaksan gülersin tabi. |
|
↑
|
|
 |
-

mertphotograph
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.04.2010, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |