Yazar |
Mesaj |
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
05.04.2010, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: Yorumlar Kutusu |
|
|
S.a Arkadaşlar Yorum Yazı Rengini Nasıl Degiştiririm Çok Denedim Olmadı Yanlış Anlayan Arkadaşlar Olabilir Yorum Yaptıktan Sonraki Yazı Renqi Deqil Yorum Yaparken Kutunun İçindeki Yazı Rengini Diyorum ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.04.2010, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yorumlar Kutusu |
|
|
catlak-site55 yazmış: S.a Arkadaşlar Yorum Yazı Rengini Nasıl Degiştiririm Çok Denedim Olmadı Yanlış Anlayan Arkadaşlar Olabilir Yorum Yaptıktan Sonraki Yazı Renqi Deqil Yorum Yaparken Kutunun İçindeki Yazı Rengini Diyorum
Merhabalar
tasarım ayarları
burada gelişmi ayarlara tıklamadan hemen sol altında renk toplarını görüceksiniz buradan ayarlayabilirsinizz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
05.04.2010, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yorumlar Kutusu |
|
|
gececi40 yazmış: catlak-site55 yazmış: S.a Arkadaşlar Yorum Yazı Rengini Nasıl Degiştiririm Çok Denedim Olmadı Yanlış Anlayan Arkadaşlar Olabilir Yorum Yaptıktan Sonraki Yazı Renqi Deqil Yorum Yaparken Kutunun İçindeki Yazı Rengini Diyorum
Merhabalar
tasarım ayarları
burada gelişmi ayarlara tıklamadan hemen sol altında renk toplarını görüceksiniz buradan ayarlayabilirsinizz
Ben mi Yanlış okuyorum ya 3 kere baktım orda renk topu felan yok:S______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
tlparcayukle
Acemi Üye
|
05.04.2010, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekrar bakın bence |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
05.04.2010, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tlparcayukle yazmış: tekrar bakın bence
Delircem ya ben yanlış yeremı bakıyorum biri resim cekip gösterebilirmi su renk topunu:)______________
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
06.04.2010, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: tlparcayukle yazmış: tekrar bakın bence
Delircem ya ben yanlış yeremı bakıyorum biri resim cekip gösterebilirmi su renk topunu:)
Arkadaşın Dediği Yani Gececi40 Abinin Dediği Sadece Iceblue Tasarımlarda Geçerlidir.Css De Böyle Bişey Yok. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
06.04.2010, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: catlak-site55 yazmış: tlparcayukle yazmış: tekrar bakın bence
Delircem ya ben yanlış yeremı bakıyorum biri resim cekip gösterebilirmi su renk topunu:)
Arkadaşın Dediği Yani Gececi40 Abinin Dediği Sadece Iceblue Tasarımlarda Geçerlidir.Css De Böyle Bişey Yok. Saqol ya benı su renk topunu aramaktan kurtardın ______________
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
06.04.2010, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: yaris-merkezi yazmış: catlak-site55 yazmış: tlparcayukle yazmış: tekrar bakın bence
Arkadaşın Dediği Yani Gececi40 Abinin Dediği Sadece Iceblue Tasarımlarda Geçerlidir.Css De Böyle Bişey Yok. Saqol ya benı su renk topunu aramaktan kurtardın
Kusura bakmayın ya sonradan aklıma geldi eğer css kullanıyorsanız
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=39280&highlight=css+yaz%FD+rengi
bu linki inceleyiniz yazı renkleri atama ve daha ayrıntılı tüm bilgiler mevcut ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
|