yetkililerine sesleniyorum ben kendime yeni bir site yaptim ama tüm kayitlarim yani verdigim Şifremle yeni kurduğum siteme giriş yapamıyorum bu konu hakından beni aydınlatırsanıy menun olurum
şifremide onutmadım cünkü ekstra not almışım yani not defterimden yazılıdır
lütfen benı aydınlatırsanıy sevınırım ______________ Ben dostsam elbet karsimdaki bir gün beni anlayacak dostum olacak
En son bedevagel tarafından 05.04.2010 10:54:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
tarayıcı sorunu olabilir?
tarayıcı olarak firefox kullanıyorsanız çerezlerin tam olarak silinemesi nedeniyle giriş yapamıyor olabilirsiniz.
Böyle bir sorunuz yoksa support'a mail göndererek yardım alabilirsiniz ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.