arkadaşlar bu özelliği forumda epeyce aramama rağmen bulamadım. sonunda kendim uğraşarak bir yol buldum.
anlatacağım konu köprü ile gidebileceğimiz herhangi bir sayfanın menüde görünmemesini sağlamak.
Malzemeler:
1 adet içinde köprü butonunun koyacağımız sayfa
1 adet köprüleme ile gideceğiz hedef sayfa (menüde görünmeyecek olan)
1 adet alalade sayfa
1 adet sadece sizin bildiğiniz üyelik
NOT: Tarifi köprüle , gizli sayfa oluşturma vb özellikleri bildiğinizi farzederek yazıyorum bilmeyenler forumdan rahatllıkla öğrenebilir.
Yapacağımız şey çok basit alalade sayfayı sadece kendi bildiğiniz üyelik için görünebilir kılıyorsunuz. hedef sayfayı bu safyanın alt klasörü yapıyorsunuz. köprü butonunun olduğu sayfayı ve hedef sayfayı iser herkesin görbileceği isterseniz tüm loing yapmış kullanıcıların sayfa yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.