Yazar |
Mesaj |
-
sticen
Acemi Üye
|
27.03.2010, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle hacklememi olur.Sadece anaysayfa indexi basmışlar.
Bizim Ayyıldızteam öylemi siteyi tamamiyle çökertiyorlar.______________ |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
27.03.2010, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar yok böyle birşey inanmayın siteyi hackedleyen birisi msn sini koyarmı akıla bak ya psden yada paintten yapılmış bu resim ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
supertrafik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.03.2010, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: ya arkadaşlar yok böyle birşey inanmayın siteyi hackedleyen birisi msn sini koyarmı akıla bak ya psden yada paintten yapılmış bu resim
Üstadım gerçekten haclenmiş ben bu haberi okudugum zaman inanmamıstım girdim kendi gözlerimle gördüm hatta burda sitem vardı benim korktum benim sitemdemi hacklendi diye...
olay tamamen doğrudur...
yapanlarda arap ______________ Siteni ekle hit kazan Bedava Bitcoin Kazan Bedava reklam ver Siteni Ekle Hit Kazan |
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.03.2010, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar Webme tabikide hacklenir. hiç hacklenmiyecek olarak sandığımız google bile bikere saldırıya uğramıştı. "pakbugs" adlı kullanıcılar googleye saldırı yapmıştı. ve hacklemişlerdi. hatta buda bir kaç kanıtı:
|
|
↑
|
|
|
-
hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.03.2010, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblueking yazmış: gececi40 yazmış: Tek bedava-sitemi hackleyemediler
zamanında çok uğraştılar ama olmadı işte
Webme Büyük Bir Şirket Ağa.
Hangi Hackerlar Artislik Yapacakki.
Hem Bizim Elimiz Armutmu Topluyor Ağa.
Bedava-Sitem'i Hackleyebilirler isteseler.
Koskoca TWİTTER;SUPERONLİNE,AMAZON,CNN,ATV gibi büyük Şirketlerin sitelerini Hackleyenler için BEDAVA-SİTEM ne ki? ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
|
-
suffe-der
Acemi Üye
|
31.03.2010, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim tanıdığım hackerler var banada oğretecek |
|
↑
|
|
|
-
213321
Aktif Üye
|
31.03.2010, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
var ben ve arkadaşlarım seepdy hacker ve tayfası hadlerini bildirecem onlara merak etmey |
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.03.2010, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Araplar en iyi dost olmamız gereken toplulukken dolduruşa gelip böyle saçmalıklar yapıyorlar.
Birde yazdıkları dikkatimi çekti.Müslüman Hackerlar diyorlar.Türkler ne Müslüman değilmi?
Dalaşmaya yer arıyorlar...
Ama tr.cx'e üzüldüm desem yalan olur... |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2010, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hackerlenme falan yok. bedava sitem hackerlensede beni etkilemez. ben zaten yedekliyorum. |
|
↑
|
|
|
|