Yazar |
Mesaj |
-
evhollow
Aktif Üye
|
19.03.2010, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: Evhollow |
|
|
yusufck18 yazmış: Alıntı: Bedava Sitem Diyor ki, Biz Size bedava hizmet veriyoruz.Çocuk mu kandırıyorsunuz be arkadaş o reklamlar neye yarıyor süs mü?Gelirini vakıflara mı bağışlıyorsunuz.
Arkadaş Bedava-Sitem Senden Para İstiyor Mu İstemiyor.E O Zaman Bu Hizmet Bedavadır.Ama Karşılıksız Değildir..Bu Reklamlarda Sitemizin Karşılığında Bedava-Sitem'in Zorunlu Kıldığı Bir Uygulamadır.Anlayış Gösterin |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
19.03.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Evhollow |
|
|
evhollow yazmış: yusufck18 yazmış: Alıntı: Bedava Sitem Diyor ki, Biz Size bedava hizmet veriyoruz.Çocuk mu kandırıyorsunuz be arkadaş o reklamlar neye yarıyor süs mü?Gelirini vakıflara mı bağışlıyorsunuz.
Arkadaş Bedava-Sitem Senden Para İstiyor Mu İstemiyor.E O Zaman Bu Hizmet Bedavadır.Ama Karşılıksız Değildir..Bu Reklamlarda Sitemizin Karşılığında Bedava-Sitem'in Zorunlu Kıldığı Bir Uygulamadır.Anlayış Gösterin
Ya yapmayın burda saygı bi yana ama kimsenin kimseye yaranmasına gerek yok BS deyken BS iyi BS şöyle BS böyle hep onlar haklı falan diyen insanlardan olmayın. Ben demiyorum ki reklamlar konusunda BS haksız ya da bu servis ücretsiz değil falan bu servis tabi ki de ücretsiz ve sitelerdeki reklamlar konusunda da son derece haklılar ama iki şey var biri bu insanların farketmeden kendini küçük düşürerek yaptıkları yalakalık bunu geçip esas konuya gelirsek de popup reklamlar gerçekten çok abartılı başlarda çok bişey farketmez diyodum ama bu reklamlardan BEN rahatsız olmaya başladım ziyaretçi nasıl olmasın ne demek istediğimi anladınız gerisi vs. vs.
Başta Belirtmek İsterimki kimseye yalakalık yapmıyorum yapmamda.evet reklamlardan bende rahatsızım.hepimiz rahatsızız.ama "bu servis ücretsizse bu reklamlar ne" gibi açıklamalarda bulunanlardan rahatsızı oluyorum. ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye! |
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
19.03.2010, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: Evhollow |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kaya-hafriyat
Acemi Üye
|
20.03.2010, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
REKLAMLAR EN ALLTA OLSA İYİ OLUR ÜSTTE KİRLLİK YAPIO VE ADULT REKLAMLAR DA ZİYARETÇİLERİ VİRÜS VARMIŞ GİBİ GÖRDÜRO |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
20.03.2010, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: Evhollow |
|
|
ibrahmgun yazmış: Ama biz reklamları tıklamalarla verdiğiniz hizmetten dolayı destekliyoruz |
|
↑
|
|
|
-
eurovisionnet
Aktif Üye
|
20.03.2010, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya su sitede bir yenilik yapılsa.Veya şu forumda bir şey değişse..Adamlar çalışıyor tıklamaya değer dicem.Hayatta tıklamam şu reklamlara.Bir de öyle birşey olsun cumartesi/pazar hayatta girmem bs'e... |
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
20.03.2010, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: Ya Banane Ne Tıklıcam Ya.Kazanmasınlar Banane.Belki Kazanmıyoz Diye Kaldırırlar Belki
Buda Bir Secenek |
|
↑
|
|
|
-
turkseyyah
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.03.2010, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl katlanalım ya kim katlanablir buna bir çok bs ye yararı dokunan arkadaşlarımız bs yi bırak bunların sayısı 1-2 de değil bu sayılarda gittikçe artıyor dikkatinizi çekerim artık forumda sitesiyle ilgili bir sorunu varsa sorulmuyor hep yeni domain almak .net .com gibi uzantılara geçmek ile ilgili sorular soruluyor hatta bu işi bilen adam haberimiz olmadan geçiyor bs gittikçe dağılıyor hatta ben bile düşünmeye başladım...______________
Sorularınızı forumda sorun...Gereksiz yere Ö.M atmayınız... |
|
↑
|
|
|
-
roportajtr
Acemi Üye
|
22.03.2010, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkseyyah yazmış: Nasıl katlanalım ya kim katlanablir buna bir çok bs ye yararı dokunan arkadaşlarımız bs yi bırak bunların sayısı 1-2 de değil bu sayılarda gittikçe artıyor dikkatinizi çekerim artık forumda sitesiyle ilgili bir sorunu varsa sorulmuyor hep yeni domain almak .net .com gibi uzantılara geçmek ile ilgili sorular soruluyor hatta bu işi bilen adam haberimiz olmadan geçiyor bs gittikçe dağılıyor hatta ben bile düşünmeye başladım...
Bu Konuda %100 Sana Katılıyorum...B-s Eski B-s Değil...______________ |
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
22.03.2010, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: Evhollow |
|
|
roportajtr yazmış: turkseyyah yazmış: Nasıl katlanalım ya kim katlanablir buna bir çok bs ye yararı dokunan arkadaşlarımız bs yi bırak bunların sayısı 1-2 de değil bu sayılarda gittikçe artıyor dikkatinizi çekerim artık forumda sitesiyle ilgili bir sorunu varsa sorulmuyor hep yeni domain almak .net .com gibi uzantılara geçmek ile ilgili sorular soruluyor hatta bu işi bilen adam haberimiz olmadan geçiyor bs gittikçe dağılıyor hatta ben bile düşünmeye başladım...
Bu Konuda %100 Sana Katılıyorum...B-s Eski B-s Değil... |
|
↑
|
|
|
-
netdunya
Acemi Üye
|
22.03.2010, 22:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni reklam konsepti oldukça olumsuz bir etki bırakmıştır. bu nedenle tr.gg siteleri artık cazibesini yitirmektedir. Tamam site sahibi para kazansın ok ama kullanıcıların tr.gg. tercihi reklamın abartılı olmamasıydı. Sanırım bundan sonra bedava sitem için gerileme dönemi başlamıştır.
Selin kurtar bizi diyorum.... |
|
↑
|
|
|
-
evhollow
Aktif Üye
|
23.03.2010, 07:33 (UTC) Mesaj konusu: Evhollow |
|
|
netdunya yazmış: yeni reklam konsepti oldukça olumsuz bir etki bırakmıştır. bu nedenle tr.gg siteleri artık cazibesini yitirmektedir. Tamam site sahibi para kazansın ok ama kullanıcıların tr.gg. tercihi reklamın abartılı olmamasıydı. Sanırım bundan sonra bedava sitem için gerileme dönemi başlamıştır.
Selin kurtar bizi diyorum.... |
|
↑
|
|
|
-
doganikoru
Acemi Üye
|
25.03.2010, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pop-up çok kotu oldu yaa ! Zaten 728x90 lık reklam yüzünden az daha bs'yi bırakıyordum :S Bu pop-up çok kotu duruyor! Daha güzel bir reklam ayarlayın bari illa reklam koyacaksanız... |
|
↑
|
|
|
-
gazetelertr
Acemi Üye
|
26.03.2010, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yakında sitemiz açıldıktan sonra kocaman sayfayı kapatacak şekilde bir reklam çıkar altındada kücük bir reklamı kapat butonu olur. Yakında buna gececeklerdir...
Eğer zor durumda kalıyorlarsa üye alımını durdursunlar ne biliyim yada alt bir tane üste bir tane alta reklam koysunlar ama pop reklamı koymasınlar çok sinir bozucu olur. |
|
↑
|
|
|
|