Yazar |
Mesaj |
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.03.2010, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: Metin2 yasaklanıyor! |
|
|
Popüler web tabanlı oyun, İçişleri Bakanlığınca engelleniyor.
En popüler online RPG yapımlarından biri olan Metin2; pek çok ünlü web uygulaması ile aynı kaderi paylaşarak engelleniyor. İçişleri tarafından yollanan genelge de, gerekçeli karara da yer verildi.
Metin2; 18 yaşından küçükleri gerçek hayatta koparmak ve şiddeti sevdirmek ile itham ediliyor. Bu yüzden Metin2'nin, öncelikle web kafelerden erişimi yasaklanacak. Aynı yasaklamanın World of Warcraft gibi yapımlara uygulanacağı da söylentiler arasında. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
14.03.2010, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
internet cafede yasaklamak iyi bir çözüm değil..
çünkü bunu evinde oynayacak olan kişilerde var..onlara bir çözüm getiremessin.. |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.03.2010, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zamanda firma ile görüşülüp Türkiye ayağı kesilecek ya da oyun komple kapatılacak. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
14.03.2010, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: O zamanda firma ile görüşülüp Türkiye ayağı kesilecek ya da oyun komple kapatılacak.
o zamanda 18 yaşından büyük kişiler ne yapacak ? |
|
↑
|
|
|
-
comicturk
Aktif Üye
|
14.03.2010, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: O zamanda firma ile görüşülüp Türkiye ayağı kesilecek ya da oyun komple kapatılacak.
1. si o oyuna bazı insanlar yüksek miktarda para yatırıyor.
2. si o oyun genellikle tüm gelirini türkiyeden sağlıyor.
3. sü o oyun sadece internet kafelerde yasaklanacak ______________ Özel Mesajlara Cevap Vermiyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
14.03.2010, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer oyunu kökten halletmek istiyorlarsa oyunun sunucularını kapatmaları gerek.______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.03.2010, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kafelede oynamak zaten yasak...18 yaş üstü oynyabiliyor. onun içinde izin alınması gerekiyor. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
bariscirpac
Acemi Üye
|
14.03.2010, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nefret Ediyorum İnternet Tabanlı Oyunlardan..! Bence Hepsi Yasaklansın..!
"Tabii Bu Benim Şahsi Görüşüm..." |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.03.2010, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
berkayoyunlarchat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.03.2010, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Metin 2 hiç oynamadım oynamamda |
|
↑
|
|
|
-
pantaz
Acemi Üye
|
14.03.2010, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş tavsiyesiyle oynamaya başladım.O 61 lv ben 35 oldum.250 m para yaptım.Bana göre çok zevkli oyun. |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.03.2010, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kanser ne ?
Kanser : Vucüduna yayılan sessizce ve sinsice yayınlan bir hastalık sebebi bir çok sebeb ama daha çok sigara içeriken zevk alıyorlar değilmi ?
Metin 2 adlı oyunda aynen öyle oynarken zevk alıyorsun ama onun başında geçirdiğin zaman o gözler ne oluyor o bel ne oluyor o eller ne oluyor düşündünüz mü ? ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
pantaz
Acemi Üye
|
14.03.2010, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oynuyorumda o kadar değil yani saatlerce kalmam başında 1 saat filan.Bi oyun için o kadar zamanımı harcayamam.Zaten canım sıkıldığında oynuyorum. |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
14.03.2010, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bağımlılık yapmıyor çünkü bende oynadım ve 2 hafta sonra bıraktım yani yasaklanması aptalca bişi.... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.03.2010, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|