Yazar |
Mesaj |
-
alemdagfm
Acemi Üye
|
08.03.2010, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: Banner |
|
|
Ya Arkadaşlar Banner Sitelerinden Bannerimi Hazırlıyorum Bannerin Kodunu Veriyor Ama O Kodu Nereye Koyacağız Yardımcı olum lütfen |
|
↑
|
|
|
-
dogugundemi
Aktif Üye
|
08.03.2010, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aldıgınız Kodu Hangı Kategorı yada Sayfa'ya Eklıyecek ısenız Kodu Kopyalayıp Sitenize Yapıştırınız Sonra Kaydet Butonuna Tıklayınız.... |
|
↑
|
|
|
-
forumgulveren
Acemi Üye
|
08.03.2010, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodu En Üst kısımda banner yeri varya oraya koymak istiyorum napıyım |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
08.03.2010, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Orası Başlık Resminin Yeri. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
08.03.2010, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumgulveren yazmış: Kodu En Üst kısımda banner yeri varya oraya koymak istiyorum napıyım
Merhabalar üst tarafa koymak için
tasarım ayarlarından >> genel ayarlara tıklayınız >> açılan sayfadan tasarımın üzerindeki yazı kısmına kodu yapıştırınız >> aşağıdaki kaydetten tıklayınız
eğer isterseniz tasarımın altındaki yazı kısmına ekleyerek altta çıkmasınıda sağlayabilirsiniz
En üstteki kendi reklamı bs nin reklamıdır onu değiştiremezsiniz
ama tasarımın üzerindeki eklerseniz banneriniz onun bir üzerinde çıkacaktır ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
mp3-land
Acemi Üye
|
13.03.2010, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorum ekstrasini şekillendirmek istiyorsanız
Siz de aşağıdaki kodları Tasarım Ayarlarında > CSS Kodu kısmına yapıştıriniz..
Eğer CSS dışında başka bir tasarım kullanıyorsanız bu kodların başına <style> sonuna da </style> eklemeyi unutmayın ve Daha sonra tasarım ayarlarında herhangi bir kutucuğa yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Yorumlar için:
Kod: #kommentartext {
background-image:url(resim urlsi);
}
Z.Defteri için:
Kod: #gbooktext {
}
birdaki sorunlarınızda genel problemler bölümüne yeni bir başlık açarak sorununuzu yazınız.. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış:
yorum ekstrasini şekillendirmek istiyorsanız
Eğer CSS dışında başka bir tasarım kullanıyorsanız bu kodların başına <style> sonuna da </style> eklemeyi unutmayın ve Daha sonra tasarım ayarlarında herhangi bir kutucuğa yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Yorumlar için:
Kod: #kommentartext {
}
Z.Defteri için:
Kod: #gbooktext {
}
birdaki sorunlarınızda genel problemler bölümüne yeni bir başlık açarak sorununuzu yazınız..
Peki Bu Kodları Nereye Yapıştırcaz[Ziyaretçci Defteri Olanı Kullancam] ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye! |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: Siz de aşağıdaki kodları Tasarım Ayarlarında > CSS Kodu kısmına yapıştıriniz..
css kod kısmına yapıştırdım ama olmadı.resimin boyutu büyüktü o yüzden mi acaba.. ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye! |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: bilgiliwebnet yazmış: Siz de aşağıdaki kodları Tasarım Ayarlarında > CSS Kodu kısmına yapıştıriniz..
css kod kısmına yapıştırdım ama olmadı.resimin boyutu büyüktü o yüzden mi acaba.. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
13.03.2010, 09:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|