Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.03.2010, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

2,5 yılı aşkın burdayım uzun uzun anlatacam ilk sitem sadece deneydi hiçbişey bilmiyordum html tasarım filan iğrenç bir siteydi ww.halitt58.tr.gg 2.site biraz daha kendimi geliştirerek yaptım belki çoğunuz bilir www.oyuncity58.tr.gg kendi photoshop bilgime güveniyordum ama bir çok usta vardı bu bana yetmezdi o yüzden oyuncity58 in ardından yaklaşık 20 tane site açtım xD

bi arkadaşın armağanı www.matematikcimm.tr.gg yaklaşık 1 yıl filan bu siteyle uğreştım sonra arkadaşım geri aldı hiti fazlasıyla iyidi ama artık bs bıktırmaya başladı ilk zamanlar gözümde sadece hit yapmak vardı tam 2000-4000 hiti buldum huzurum kaçtı. Tüm herkes beni büyük sandılar herkes abi bannerimi koyarmısın abi şunu yaparmsıın önceden kanak diyenler şimdi abi diyodu ben bundan sıkıldım bi daha gelmeyecektim bs ye ama sizleri bırakmak olmadı o sıralar ww.kingcss.tr.gg daha www.gizemligercekler.tr.gg gibi bi sürü site yaptım. bi süre bıraktım bs yi sonra dayanamadım tekrar geldim yine en baştan beri yanımda olan ortağım berkayla tabi şimdi daha güzel olacak umuduyla geri döndümki bir kazık daha yedim bs den özenle yaptığımız site www.kingcss bi yalanla silindi büyük ihtimallede dahada dönmem şimdiye kadar 30 site açtıysam en az 20 tanesi yalanlar yüzünden silindi çoğunda tasarım çalıntı denildi ama çoğu ttasarımım ban aatitti ne hikmettir bilmem Mr. Green Mr. Green Mr. Green