Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.03.2010, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu Düşünmemiştim.
Mesaj07.03.2010, 22:25 (UTC)    
Mesaj konusu: çok can sıkıcı bir durum

bu okuru yoran bir durum,benim site edebiyat ağırlıklı ve önce virüs problemi sandım ama benim önerim;en üst kısımda bu pop-up şeklinde gönderilen reklamları orada belirli saniyeler içinde değiştirerek döndürebilirler,ben opera tarayıcısı kullanıyorum oradan bir ayarlama yaptım kendi bilgisayarımda veya avant tarayıcı kullanarakta bunu engelleyebiliyorum,yani tarayıcının yapısından çözülebiliyor,fakat gerçekten can sıkıcı şimdi siteye giriş yapanlara bunu duyurmak ne kadar doğru olur bilmiyorum,ayrıca şunuda söylemekte yarar var televizyon reklamları çıktığında nasıl zapping yapılıyorsa burada da aynı davranış gelişecektir
Mesaj07.03.2010, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: çok can sıkıcı bir durum

soyluedebiyat yazmış:
bu okuru yoran bir durum,benim site edebiyat ağırlıklı ve önce virüs problemi sandım ama benim önerim;en üst kısımda bu pop-up şeklinde gönderilen reklamları orada belirli saniyeler içinde değiştirerek döndürebilirler,ben opera tarayıcısı kullanıyorum oradan bir ayarlama yaptım kendi bilgisayarımda veya avant tarayıcı kullanarakta bunu engelleyebiliyorum,yani tarayıcının yapısından çözülebiliyor,fakat gerçekten can sıkıcı şimdi siteye giriş yapanlara bunu duyurmak ne kadar doğru olur bilmiyorum,ayrıca şunuda söylemekte yarar var televizyon reklamları çıktığında nasıl zapping yapılıyorsa burada da aynı davranış gelişecektir

Üstteki mesajları okudunuz mu bilmem. Bu reklamlar webme'nin, yani bedava-sitemin gelişimi içindir.
Yenilikle gelecek. Bu yenilikler için maddi bir kaynak gerekli. Bunlar bedava-sitemin yararınadır.. Wink

Mesaj08.03.2010, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar sohbet etmek istiyorsanız bu linki kullanınız..
link : http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=142748&highlight=

konuya gelince;

tasarim üstüne eklenen büyük boy reklamın ardında böyle tartişmalar olmustu ve bir zaman sonra herkez alıştı... yine böyle tartişmalar çıkıyor ancak 2-3 hafta sonra sizde alışırsınız... bedava-sitemin iyi bir yerlere gelmesi için maddi güce ihtiyac var...bu maddi sıkıntıyıda böyle karşılıyorlar..

sizinde 2632074 üyeniz olsaydi ve maddi yönden sıkıntı yaşıyorsanız sizde bu yola başvururdunuz..Biraz empati kurmayı deneyin....

Empati :
bir insanın, kendisini karşısındaki insanın yerine koyarak onun duygularını ve düşüncelerini doğru olarak anlamasıdır. Wink
Mesaj08.03.2010, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu saaten sonra siteme içerik eklemiyorum çünkü boşuna biz yırtınıyoruz ne zaman boş olsak sitemızı daha nasıl güzel anlaşılır faydalı yaparız diye ugrasıyoruz adamlar pop-up reklam koyuyorlar bence cok agır bu bedava diye bu kadar site sahıbı harcanmaz

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj08.03.2010, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava sitem madem bir yerlere gelmek istiyor bunun birçok yöntemi var biraz da onları da denese ya Neutral

Tamam madem pop up geliyor yanına reklam kaldırma ekstrası getirsinler hem pop up dan kazandıklarından belki daha iyi kazanacaklar hem de bizleri rahatsız etmeyecek. Bu da yetmesin bence bir de domain ekstrası gelsin domainleri de onlar satsın onlara yine kar. Hatta bu da yetmesin bir de hosting satsınlar yine onlara kar! Yani neden ille de kolay yolu seçiyorsunuz bunları da düşünün bi. Wink
Mesaj08.03.2010, 20:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Madem Pop-up İstemiyoruz.Herkes Reklamlara 1 Kere Tıklasın.
Mesaj09.03.2010, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burada gerçekten paraya sıkışıklarsa 1 hafta tıklamamak yerine daha fazla tıklamamız gerek. Smile

Fakat gerçekten daha fazla para kazanmak içinse bende girmem. Evil or Very Mad
Mesaj09.03.2010, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu: ne pop upu nede bişey

kardeşim sinir bozucu bi reklam bu tamam sitenin başına koydunuz anladık bu digeri ne oluyor kaldırın lütfen pop-up denen kılı yada zarar ediyosanız yapmayın bu site işini okadar.
Mesaj09.03.2010, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

pop-pup çok saçma bence siteye giren pişman olduğuna eminim hem ayrıca sinir bozucu her sayfada cıkıyor bunu kapatta kapata bıktım lütfen bu duruma bi son verin

___
Mesaj10.03.2010, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

popup artık yaygınlaştı.almanyada da var bence kaldırılması güç en iyisimi bence herkes reklamlara tıklasın.böylece bedava sitem daha çok para kazanarak krizi atlatır.
Mesaj10.03.2010, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

arkadaşlar fazla her kaplamasın yeter Laughing
Mesaj10.03.2010, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

her değil yer.fazla yer kaplamaması önemli mi
Mesaj11.03.2010, 07:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bence de bu reklamlar kücülsün cok guzel olur[/code]
Mesaj11.03.2010, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu: reklama diyeceği yok ama arkada yeni bir sayfada

reklama diyeceği yok fakat arkada yeni bir sayfada çıkması bence hoş değil ozaman sitelerde virüs varmış havası verir ve sitemize ziyaretçi oranı düşer bence bir değişiklik yapılması lazım saygılarımla...
Önceki mesajları göster: