Merhaba arkadaşlar...
Bunca şey denilmiş hakkımda...Ama düşünüldümü hiç ByQraphix neden cevap atmıyor?
ByQraphix
ByGraphix hesaplarım Banlandı!
Cevap hakkı verilmedikten sonra nasıl olacakta ben bu haksız ithamlara yer vereyim?
herneyse konu bu değil.Konu Ysnsen arkadaşın tespit-i ithamları.
Hepinize tek tek cevap vermek isterdim.ancak vaktim kısıtlı olduğu için pek bişey yazamıyorum.
Alıntı: Hani derlerya sinek küçük ama mide bulandırır diye !!! İşte buda aynı hesap...
İsmi türkçe değil , o yüzden tekrarlama gereği duymuyorum. Bygrapix olması lazım...
Mide bulandıran bu sinek'in cevap vermeye hak tanımıyorsun.
Üstüne üstlük "forumda hakaret yasak"diyorsun .. Ama Sinek benzetmesi yapabiliyorsun.
"İsmi Türkçe Değil" Bu nasıl bişey ya? hersitenin adı türkçe olacak diye bir zorunluluk mu bulunmakta? yoksa ben mi bilincinde değilim bu itham'ın.
"Bygraphix olması lazım"
yok arkadaşım BYQRAPHİX "q" ile ... evet türkçemiz'in alfabesinde "q" harfi bulunmamakta...Ancak isim ingilizce ve ingiliz alfabesinde "q"vardır.
Açtığım "Türkçemizi Koruyalım Başlıkları" hakkında ise ;
Orada isimlerden değil "Türkçeyi katledenler"den söz ettim.
Konulara bakabilirsiniz.
Alıntı: - Bu arkadaş ayyildizliwebteam adında olması lazım bir site açarak... Sanki bedava sitem üst yetkilisi olarak göstererek forumda yönetimi hiçe sayararak bir nevi karalamıştır...
BİLEN BİLİR...
Öncelikle değerli kardeşim ;
Ayyildizliwebteam değil AYYILDIZLI VİP TEAM ! -ki Cunobag'de hatırlıyordur.Cüneyt hocam sen bul delilleri sun ve görüşmeye alalım şikayetlerini diyerek başladığım bir projeydi.onun haberi var hatırlıyordur belki...Ama hatırlamassa şaşırmam çünkü 2007-2008 yıllarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Forum yönetimini hiçe sayarak ya da karalama kampanyalarına destek vererek yaptığım hiç bi çalışma bulunmamıştır.
Alıntı: İşte bu arkadaşda aynı şekilde yönetimde konuşulan bir meseleyi dışardaki üye arkadaşlarımıza anlatıyordu..
Direk üzerine gitmedim , iki , üç üye ile karşı karşıya getirttim... En sonunda söylediği söz "ben yapmadım" oldu...
MODERATÖRLÜKTEN ALINMA SEBEBİ BUDUR...
MODERATÖRLÜKTEN ALINMA SEBEBİ? Bu tür bi itham'ı nasıl oluyorda dile getirebiliyorsun...Hakan Bey'in konuya yorum yazmasını istiyorum.
Moderatörlükten alınmışmıyım ? Yoksa bırakmışmıyım? bırakma sebebimi içeren mesaj da duruyorsa buraya eklemesini rica ediyorum.!
Alıntı: - Örnek siteler hakkında konuşmuş beyfendi... Her 6 ay içinde değiştiğini herkes biliyor. Hatırlatma babında bir başlık açtı ve eser sanki onun oldu... Ne alakadır...
Şimdide neden eklenmiyor diye yönetimi karalıyor , Alman ekibinin eklememesinin bizle ne sorunu olabilir ????
biz vermişiz görevimizi yapmışız... ve sürekli takip ediyoruz... onların eklememesinin bizle ne alakası var...
SİZ SÖYLEYİN ARKADAŞLAR
Farkındaysanız burada "ysnsen ve mod.lar"diyerek kişiselleştirmedim.Yönetim dedim...Ama şu saydıklarınızda sadece mantıklı cevap bunu gördüm şuana kadar.
Alıntı: - Ve hatırlarsınızki bu arkadaşın türkçeyi düzgün kullanmaya yönelik başlıkları vardı !!!
Bir bakalım mı ? kendisinin türkçe anlayışına..
Üye ismine bakın öncelikle hangi dil ?
Yine ilk aldığı üyeliği ? team v.s ?
Türkçeye dönüp duruyoruz.Hadi bakalım bakalım...Neymiş türkçe anlayışım.
*Üye ismim İngilizcedir.Yukarıda üyelik isimleri ile ilgili yazıma bakınız.!
Alıntı: - Ve dine yönelik istismar yapmışım. mesajlarımı getirip gösterebilir !!!!
Hodri meydan. Herkesin içinde , herkesin göreceği biçimde konuşmaya açığım...
Bırak bu oyunları yasin arkadaşım! Din denilen kavram sadece İSLAM'dan yani Müslümanlıktan oluşmuyor.Bunu herbirimiz biliyoruz.
Yukarıda @styletype arkadaşımız'ın dile getirdiği gibi...
Alıntı: Açdığımız darvin veya ateizm ile ilgili konuların hepsi kitlendi ama din ile ilgili konular hiç kitlenmedi?
Bu nedir yasin arkadaşım? Ateizm din değilmi ?
Neden bi başkası ile açılan konu değil de DARVİN kilitleniyor?
@denizmerkezi
Araştırman güzel...Tebriklerimi alman dileği ile...
Evet arkadaşım bu yapılmıştır...Ancak Ramazan AYDOĞAN (designxxkod)ile çözüm getirdiğimizi sanıyorum?
Alıntı: Biraz okudum başlıkları Ergenekoncu Filan Kanıt varmı İlahi Akşam Akşam güldürdüler Sacma konular Ergenekoncu Filan Hadi diyelim ergenekoncu Sizine Kardeşim İster ergenekoncu Olur istersede Solcu sagcı Ne fark eder Siz Dogru yürümeyi bilinde İnsanları Eleştirmeyin. Her neyse Örneklere gelince Diyecek Laf yok !! Vakit yokmuş Ne kadar vakit alırki orası Zaten anlam veremiyorum.
Sol Sağ tartışması değil arkadaşım burda ki konuşma! seni de bilen biliyor...Hiç açtırma konuları.
@ua1905ua
Alıntı: yönetimi aldatarak, iki yüzlülük yaparak foruma moderatör secilen bir arkadas var
Ua? sen bilmiyormuydun benim sitelerimi?
Sen nasıl bi adammışsın ? DOST Kavramı demişsin ya aşağıda (yeri gelince belirteceğim) Dost da DÜŞMAN'da belli oluyor şuanda.
Alıntı: Kafasina göre imzalari degistiren imzalara kendi linkini ekliyen bir arkadastan bahsediyorum.
Ben butür bişey'i hatırlamıyorum? İspat'lamanı istiyorum.
Alıntı:
Buda yetmezmis gibi bir iki arkadas alip yanina kendini temize cikartma projeleri üreten fakat en son olarak oyunu ortaya ciktigi icin yetkisi alinmistir.
YUH Artık! harbiden yuh! YETKİM ALINMADI ! BEN KENDİM BIRAKTIM! HAKAN BEY İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ!
o bi iki arkadaş'ı da açıklaman dileği ile...
Alıntı: bilgi zizdiran ve sonra yapmadim diyerek sucu baskalarina yüklemeye calisan bir düsünce icerisinde olarak iftiralar atmaya baslamasi.
Şu sızdırılan bilgileri... ve sızdırıldığı iddia edilen kişiler'in açıklanması temennimdir.
Alıntı: sonra yasinin dedigi gibi yüzlemsme yapilarak neyin ne oldugu konusunda gerceklerin ortaya cikmasini kaldiramadi sanirim bir arkadas.
YSNSEN ile aramızda geçen konuşmalar? bunları bilmeden nasıl oluyorda bu kadar rahat konuşabiliyor senin itham'ın ile Nasıl bukadar iftiracı olabiliyorsun?
Herneyse ! arkadaşım ysnsen'in yüzyüze görüşme teklifi yoktu! evet bi teklif vardı ama bu teklif "bi gel yüzyüze görüşelim"gibisinden bişey değildi.YSNSEN Yalansa yalan de!
Alıntı: Bu nedenle Yasinin üstüne oyunlar kurma hedefinde bulunuyor bu arkadas.
Neden diyeceksiniz bir öfkesi var o arkadasin ondan dolayi olabilirmi acaba..
Arkadaş! o öfkeyi dile getir de bileyim.
Alıntı: iyi günde kötü günde hep bedava-sitemde olacagim diyen arkadas, bakti olmuyor bedava-sitem ile dalga gecmeye baslamasi nekadar dogru görülebilirki,
Evet arkadaş! seninde zamanında nasıl forumda isyan çıkarttığını bilenler biliyor...
Alıntı: o benim arkadasim diyen onun arkasindayim diyen bir kisi gercek yuzu ortaya ciktiktan sonra önceden dost arkadas dedigi kisiler´e iftira atarak birine gidip bunu o yapti diyerek sucu atigi kisiye gidip yok anladim onu bu xx adli kisi yapti demesi zaten hatanin en büÿügü bunu yaparken dost dedikleri kisileri hic düsünmedimi.
Arkadaşım! ben DOST dediğim adamları satmam! okadar şerefsiz değilim!
DOST Deyip te iftira attığım arkadaşlar! çıkın ortaya 3-5 kişi ! kaç kişiyseniz merak ettim... Faili Meçhul Kimlik bilgilerinizi...
Alıntı: ne yaziki o bahsetiyimiz arkadasin ona yakin oldugunu sanan arkadaslarini ne gibi bir oyunun icine sürükledigini ne yaziki göremedi..
Şu oyun diye itham ettiğin kavram var ya... O kavram'ı ikimizde iyi biliyoruz ua!
Moderatör olduktan sonra insan bu kadar değişiyor sanırım?
Ben bukadar iki yüzlü birisi olduysam iyi ki de BIRAKMIŞIM!
Alıntı: Daha neler var neler aciklamiyorum bende kalsin ..
Şu "neler var neler"i açıklada bileyim @ua! içinde kalıp dert olacağına dışa çıkıp mert olsun!
Alıntı: ne demişler
Işine gelince biz dostuz diyen işine gelmiyince bahaneler üreten, sen ne akili dostsun öyle kendin´den baskasinda akil yok bilen
hakaret yasak , hakaret yasak diyorsunuz ama nedense büssürü hakaret dile getirilmiş ALEYHİME!
Eyvallah...Demokrasi anlayışınız gerçekten çok aydınlatıcı...
@informess
Alıntı: Yasin abi'ye bu bölümle ilgilenmesi için ben belirttim. Kendisi'de çok iyi yapmış. Byqraphix moderatörlük dönemin'de içerden bilgi sızdırıyordu. Bu olayları çok yakından biliyorum... Herkez herşeyi öğrenmeli. Byqraphix diyorki ysnsen'e: "Sanane hristiyansam, ataistsem. Fetullahcı..." diyor. E peki sanane o adam fetullahcıysa... Bedava-sitem dışında muhabbet olan birisi ama gerçekleri savunmak öncelikle tercihim'dir...
Zamanında ki sitesi ile "Cunobag tarafından defalarca kara listeye alınmış kişi" Moderatör olma çabasıyla babasını bile satabilecek şahsiyet!
E Peki sanane arkadaşım ysnsen'in dili yok mu da sen diyorsun SANANE diyerek?
Alıntı: tavirlari sebebiyle yetkisi alinan.
Iftiraya ugruyan forumda uzun süredir Moderatörlük yapan bir kişi hakkinda, bu sonuc olarak Tüm bedeva-sitem ailesini ilgilendiriyor ve herkesin bu konu hakkinda asil gercegi¨görmesi gerekiyor.. yani b-s icerisinde toplumsal bir mesaj misali birşey oldugu icin acilmiştir.
Tavırlarım nedeniyle yetkim filan alınmadı! BEN İADE ETTİM!
Tüm bedava-sitem ailesi 10 kişinin Byqraphix'e karşı durmasımıdır?
Vay be 2milyon kişi diyerek genelleme yaptığımız koca bedava-sitem ailesi 10 kişinin insaflarına kalmış...
Alıntı: Ama artık sadece kendi çıkarlarını düşünen kullanıcılar önplanda...
İnsanın aynaya bakınca kendi yüzüne tükürmesi çok güzel bi duygumu informess?
Şu anda hayal dünyamda sadece bu var çünkü! kendine söylediğin bu söz'ü bana iletmen gerçeklerle yüzleşebilme dürtünü ortaya çıkartıyor ...
Alıntı: @bu konuyu açmanız benim açımdan gerçekten iyi oldu onu iyi biri sanıyodum forumda moderatörlere karşı yazdığı herşeye katılıyordum fakat gerçekleri görünce fikrim değişti onun nasıl biri olduğunu herkez öğrenmiştir artık sonuna kadar ysnsen arkandayım!
Durduk yere bana messenger'da küfürler hakaretler iletebilen birisi nasıl oluyorda bukadar zaman benim yanımda olabiliyor bi anda?
@benimsitem1993,Tumhepsiburada yada Odev-Arsivleri'idi sanırım... tam net hatırlamıyorum...Bilir bu arkadaş ile aramda ki husumet'i.
Alıntı: Byqraphix'i bu yaptığı gereksiz ve doğru olduğu kesin olarak ispatlanmamış iftiralarından ötürü sadece KINIYORUM!
Vahap kesinliği ispatlanmadığı halde buna iftira diyerek nasıl oluyorda bukadar emin bir şekilde KINIYORSUN?
Seninle aramızda ki arkadaşlığın bitmesini istemiyorum.Buyüzden fazla uzatmayacağım bu hususu...
ua1905ua yazmış: learnfriend yazmış: Moderatörlükten ayrıldığımdan beri ilk kez BAN Aldım 1 Hafta hemde...Teşekkürler Ua1905ua ...! İyi ki mod.olmanı önermişim yönetime...
bygrapixh
beni guldurdunya Allah da seni güldürsün.
Senin sayendemi yani mod oldum
sen söylemeden önce mod olacagim beliydi zaten..
Neyse suan isteyim takip edemiyorum.
Eve geldigimde hayla aynı konu üzerinde takılı kaldiysan size tekrar bir cevap iletirim.
Bu ara forumdan banlanma sebebin bedava-sitem hizmetiyle dalga gectiyiniz içindir genel problem kategorisine açtığınız başlıktan bahsediyorum.
Herkese saygılar
Ney? harbiden komedisin ua! ama neyse bu konuyu uzatmamak için susmak daha iyi...Gerçeği ikimizde çok net biliyoruz.
Evet, byqraphix'in banlanma sebebi budur! yalan yok! ysnsen'in dediği gibi "huzurlarınızda HODRİ MEYDAN!"
ve...ve...ve...
@bilisimhatti : Aramızda ki husumeti / marazlığı bilmeyen yok buyüzden muhattap bile olmuyorum.seninle!
Ve arkadaşlar! şu dipnotları eklemeden geçemeyeceğim.
@Benimsitem1993,Tumhepsiburada,Odev-Arsivleri : Genelleme Yaptığım için sizlerden özür diliyorum.Diğerlerine idi laflarım...
(hernekadar odev-arsivleri bile bi anda bana taş kesilmiş olsada!takkeyi önüme almalıydım.)
Ve arkadaşlar...Bu konuya yazmamın sebebini kesinlikle "sataşma"olarak algılamayın...Hakkımda bi konu açılmış ve hernekadar söz hakkı tanınmamış olsada bişekilde söz hakkı almış birşekilde sizlerin karşısındayım.Beni harbiden tanıyan tanıyor! ama iyi dost kötü günde belli olur...Ve görüyorum ki burada yanımda olan tek kişi
@styletype,eurovisionnet,kodlarim-html@ ! tanışmadığımız halde yanımda olması harbiden tanıdığım ve tanıştığım kişileri utandırsın!
Madem hodri meydan arkadaşlar! harbiden hodri meydan!
Sorularımı sordum...Cevap verilirmi bilmiyorum...Ama verilmesi temennimdir...Görüşülen konuşulan konuşulsun ama üslubuna uygun olsun herşey! sık giremiyorum internete birileri bana konuşulanları iletirse sevinirim...
Tekrar SÖZ HAKKI Tanımayanlara teşekkür ederim...
Konu dışında ki mod.arkadaşlarımdan Defalarca Özür diliyorum...
Haa unutmadan...İntern denilen illet yerde ki üye/yönetim sınıflandırmasınında bu uygulamaya katılanların cevap vermelerini istiyorum.
İyi Eğlenceler
@ByQraphix ______________ @ByQraphix |