Evet aslinda kişisel başlik yasak.
Fakat iftira atilan kişi forumda uzun süredir moderatörlük yapan sayin yasin.
Başligin acilmasinin sebebi kişiselik degildir aslinda.
Başligin acilma hedefi, Gerceklerin tüm bedava-sitem aile´sinin görebilmesini saglamaktir.
Konu aslinda hic yasin ile alakali degil fakat yasin olarak gösteriliyor
Yasin ve xxadli site sahibinin arasinda oluşan ve alsinda yasini ilgilendiren tek birşey var oda yasinin ona verilen görevi yerine getirmesidir.
Fakat konu carptiriliyor farkli yönlere cekiliyor.
Sanirim bu nedenle yasin bu başligi acti.
Pardon biraz sizin sordugunuz konunun dişina ciktim.
Kişisel başliklar yasak evet, Fakat buna benzer büyük iftiralarda konuya göre kararlar alinabilir.
Bir moderatör ile konuşup ondan direk onay alabilirseniz,
şöyle birsey yapilabilir (belki)
Başvurdugunuz moderatör diger moderatörler´le bir araya gelip konuyu özetlerse, ve aralarinda oylama sonucun´da uygundur ifadesi bulunursa neden izin verilmesin. (bir möderatörün gözetim altinda oldugu sürece)
Burda dikat edilmesi gereken birşey var, neden bu başligin acildigi konusunda yani.
Dikat edilmesi gereken konuyla ilgili olan forumda önceden kisa bir dönem moderatörlük yapan, ve tavirlari sebebiyle yetkisi alinan.
Iftiraya ugruyan forumda uzun süredir Moderatörlük yapan bir kişi hakkinda, bu sonuc olarak Tüm bedeva-sitem ailesini ilgilendiriyor ve herkesin bu konu hakkinda asil gercegi¨görmesi gerekiyor.. yani b-s icerisinde toplumsal bir mesaj misali birşey oldugu icin acilmiştir.
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW