Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2010, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufck18 yazmış:
Sayın Modlarımız Sitemizde Bsyi Eylemlesek Örneğin"Bedava-Sitemi Sayfalarımıza Yerleştirdiği Reklamlardan Dolayı Kınıyoruz" Gibi Bişey Yapsak Olurmu ? Site Silinmez Heralde Very Happy

Sanırım bir sorun teşkil etmez...

Hakaret,reklamı kaldırma vb. şeyler yapmayacağınızdan siteniz silinmez.(Tahminimce.)

Ama kınama şeklinizde birde değişik yollarda varsa o zaman silinir.
(Onlar reklamı kaldırma şeklinde şeyler.)

Unutmadan,bunu sadece sitenizde yapın.

Foruma yansıtmayın. Wink

İyi eğlenceler.
Mesaj02.03.2010, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklamın Yerini Değiştirmek Gizlemek Kaldırmak Vs. Yapıldığında Siten Silinir Şimdiden söleyim..
Mesaj02.03.2010, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar adamlar haklı olabilir.. Bütün dünya krizde ne şirketler batıyor.. :S

Üstelik bizlere verdikleri şeyler önemli.. Bedava Host, bedava Alan, birçok özellik vs vs.. Yani demek istedigim bundan sonra böyle olucak yapacak pek bişey yok..

Adamlara bu konuda pek bişeyde yapılamaz herşey bedava oldugu için.. İsteyen devam eder istemeyen gider ... :S
Mesaj02.03.2010, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Of !

Bütün bu hizmetlerden sizden ucret alınıyormu hayır değli mi ?

Kısacası istemeyen gider !

@denizmerkezi
Mesaj02.03.2010, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Deniz Merkezi Doğru sölüyor Arkadaşlar İstemeyen Gitsin..Bulupta Bunamak Oluyor Bu.. Very Happy
Mesaj02.03.2010, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Arkadaşlar muhakkak bu bedava site kurmanın ve verilen hizmetlerin bir bedeli vardır ama bu bedel bize çok ağır şekilde ödettiriliyor.

Madem reklam almamız gerekli web sitelerimize sitelerimizde sadece bir tane reklam olmalıdır popup yada tasarım üstü reklam olmalıdır.

Bence sitemizde olması gereken
1-Sadece Popup + eski tex reklam olmalıdır.
2-Sadece 728*90 banner reklamı olmalıdır.
3-Sadece Popup reklam olmalıdır.

AKSİ HALDE BU YAPILAN KISA VADEDE GELİR GETİREBİLİ AMA UZUN VADEDE SİTE TASARIMCILARINI B-S ÜYELERİNİ SİTEDEN SOĞUTUR ALTERNATİF SİSTEMLERE YÖNELİR VE UZUN VADEDE BU SİSTEMİN ZARARI KAÇINILMAZ OLUR
Mesaj02.03.2010, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufck18 yazmış:
Deniz Merkezi Doğru sölüyor Arkadaşlar İstemeyen Gitsin..Bulupta Bunamak Oluyor Bu.. Very Happy

Hani Derler Ya Türk Aklı aynen öyle Kardeşim, Anlamak istemiyorsunuz yada anlamıyorsunuz Her neyse Bu popup Yüksek ziyaretcisi olan siteleri direk 0 a indirecek ve o kadar emekleri gidecek biraz seo Ya Kafanız calışsa Neden bazılarının istemediğini anlarsınız Üst reklam neyse tamam Gecelim hadi Google ona Direk olarak ban atmaz. Ama sen sevmediği şey inanın spalsh reklamlar ve popup reklamlardır bunları dedim 1 k hitm olan site gülük 300 e düştü Allahtan Yükseltmesi kolay Her neyse Tr.gg Yönetiminede saygılıyız ama bir yere kadar Tabiki sıkışmış olabilirler ama popup cözüm degil reklam kaldırma 5 lira Olsun. İnanın yemin ediyorum popupdan fazla para kazanmazlarsa Bu işleri bırakırım. Üste reklam introda reklam popupda geldi 3+1 Hesapı yakında Acaba Her sayfaya Popup gelecekmi yoksa yanlara gelecekmi Merak konusu o kadar Bu sistem yaşarsa Güzel sistem ama Artık Güzel demeye Dillim gitmiyor..
Mesaj02.03.2010, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

işte bu olmadı üste 720x90 capında reklam siteye girişde pop-up reklam eee bu sıtenın ne hayrı olacak bizlere........?
Mesaj02.03.2010, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

vallah bir çoğu bırakma derdinde öncekı reklamlara bak yeni lere bak...!
Mesaj02.03.2010, 20:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs elalemin sitesine göz dikeceğine kendi forumunada koysana popup? neden koymuyorsun? acaba Google seni düşürecek diye mi? hala gerçekleri göremeyen BS...
Mesaj02.03.2010, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI OKUYORUMDA HEPSİNİN SONU AYNI KAPI

BİRDE YORUMLARI YAZAN KİŞİLERE BAKIYORUM HERALDE EN UZUN ÖMÜRLÜ OLANLARINDANIM 2 SENEYE GELİYORUM BS DE TABİKİ REKLAMLAR HER ZAMAN BİZİM SİNİRİMİZİ BOZMUŞTUR. POP-UP KADARINI AÇIKÇASI BENDE BEKLEMİYORDUM AMA ELDEN GELEN BİR ŞEY YOK

SONUÇTA WEB SİTELERİMİZ BİZLERİN EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİ EMEK DEĞERLERİMİZDİR.

YORUMLARI OKURKEN ŞU YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLARI ÇOK KINADIM

-ZAMANINDA BIRAKTIM BEN BS BÖLE OLCAĞINI BİLİYORDUM ZATEN SİZEDE BIRAKIIN DEDİMDE NERDEEE DİYE YORUM YAZAN ARKADAŞ MADEM ZAMANINDA BIRAKTIN BİR DAHA GİRMEYECEKSİN ARKADAŞIM BİR DAHA YAZMAYACAKSIN ARKADAŞIM YARIM GİRİP YARIM BIRAKANLARIN ÜSTLERİNE TAKILAN BİR AD VARDIR SEN ONA MÜSTAKSIN

- BİR DİĞER RAHATSIZ OLDUĞUM YORUMDA BİR ARADAŞIMIZIN MSJINDA GÖRDÜM BLOOGER SİTESİNDE İŞTE BLOG SİTESİNDE BİLE REKLAM YOK BS BAKIN DİYORLAR ONLARA TEK CEVABIM MERAK ETMEYİN EN KISA ZAMANDA O SİTELERİNDE BÜYÜK REKLAMLARI OLUCAK AYNI YORUMUDA O SİTELERDE YAPACAKSINIZ...

- EEE SONUCA GELELİM BİR TANE OLUMLU YORUM YAZILMAMIŞ MODLAR VE BENİM DIŞIMDA ARKADAŞLAR İYİ GÜNDE BS EL ÜSTÜNDE ŞİRKET ZORA GİRİP REKLAM AÇINCAMI YERLER ALTINA SERİLDİ SORUYORUM SİZE ??? 2 DK SATTINIZ BS'Yİ
Mesaj02.03.2010, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok Doğru Söylüyorsun @gececi40 bende ondan bahsediyorum tmm bizim için iyi olmadı ama sizde biraz anlayışlı olun lütfen.Webme'de Zor günler atlatıyor belki böyle günlerde herkes Bedava-siteme yardımcı olmalı Daha Çok Kenetlenmeliyiz..
Mesaj02.03.2010, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar buna benzer eklentilerin düzenlenmesinin sebebi, ve sitelerde reklamlar´a öncülük gösterilmesinin sebebi.
Bildiginiz gibi ilerliyen zamanlarda yeni versiyon gelecek.
Bunun hazirliklari yapiliyor.
Bu nedenle bazi degisiklikler yapiliyor ve fikirler aliniyor.

Aslinda burdaki amac domain işlemleri birgün başladigin´da
bedava-sitem üyellerini domain satişlari´yla ilgilenmesini saglamak sanirim.
bu nedenle göze batan degisiklikler oluyor yani bir mana´da bedava-sitem üyellerini domain almaya yönlendiriliyor yavas yavas Very Happy

Karamsaliga kapilmayin hemen.
Neyin nasil olacagi kesin netleş´tigin´de herşey daha iyi olacaktir.
(Hersey sizlere layik bir sekilde olsun insAllah.)
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj02.03.2010, 21:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnşallah..öyle olur ve birşey daha sölemek istiyorum sırf pop-up reklamı yüzünden sitelerini silmeye karar veren arkadaşlar lütfen silmeyin bakın modlarımızda diyor ne ne olacağı daha kesin değil..Lütfen Sabredelim..
Mesaj02.03.2010, 22:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tartişmaya yönelik cümlelerden uzak durunuz.
Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Eleştiri´de bulunmak icin forum´da degil

support-tr( at )webme.com adresine mail atiniz.

(at) yerine @ olarak düzenlemeyi unutmayiniz.

Kolay gelsin.
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster: