Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2010, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaris-merkezi yazmış:
bs den istediğim popup koymaması

İstediğinle Olmuyor Her şey Adamlar Zor durumdalarmış Reklamı koyacaklarmış yani popup gelecek ama Dahada cok site silenecek..
Mesaj02.03.2010, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklamlar Yeniden En Eskisi Gibi Olsa Ne Güzel Olur !
Mesaj02.03.2010, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
Arkadaşlar Pop-up reklamları çok sinir bozucu.Bende sevmiyorum ve ziyaretçi kaçırıyor.Hadi ziyaretçiyi geçtim.Google bu tür reklam çeşitlerini HİÇ sevmiyor.

Fakat şu Mali Krizde böyle Ücretsiz bize Domain,Alan sağlayan bir Şirket var.Bununda kalkınması lazım...

Bu açıdan iyimser karşılamak lazım...

Umuyorum ki,böyle saçma sapan (Eteği kaldır vs.) şeyler olmaz.(Yani o sayfaya yönlendiren bir şey olmaz...) Rolling Eyes

İlave olarak,Almanya'ya da bu yürürlüğe girmiş sanırım.

Eğer bu Pop-up reklamları kesin konacaksa,

Sitedeki Tüm B-S Reklamları kaldırılsın!(Sitenin En Üstündeki Reklam.)
O zaman daha iyi olur... Rolling Eyes
( Ama kaldırılacağını pek sanmıyorum.Fakat buda benim fikrim ve görüşüm! Smile

Almanya bizden önce pop-up reklamına geçti.

En son informess tarafından 02.03.2010 16:49:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.03.2010, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsfun yazmış:
Reklamlar Yeniden En Eskisi Gibi Olsa Ne Güzel Olur !

valla yaa ne güzel bir satır reklamın değerini bilemedik..
Mesaj02.03.2010, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rolling Eyes bedava sitem sene sonunda batar demedi demeyin
Mesaj02.03.2010, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

hepsi arayla oluyor ilk zamanlar link vardı sonra küçük google yazılı reklam sonra dew kadar reklam şimdi pop-up sonra ne bakalım ben b-s yi artık hiç kullanmıyorum blogger gibi süper seo lu web site sağlayıcı varken ama en kısa sürede blog dağıtma ile karşınıza gelecem örn. bir.tr gibi Razz pop-up google ' de aşağılara inmenin göstergicidir Wink
Mesaj02.03.2010, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok abarttılar artık pupup herkese çok ağır kaçtı artık bir çoğu sitesini kapatacak ve haklılarda

Mesaj02.03.2010, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamanahtari yazmış:
Rolling Eyes bedava sitem sene sonunda batar demedi demeyin

Bende Katılıyorum ama Allah Korusun Bs Olmazsa Naparız..
Mesaj02.03.2010, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
Böyle imkanları hiçbir bedava site yada blog siteleri yapmıyor.Birçok imkanları bize tanıyor ve bunun yanında herhangi bir ücret almadan bu extraları bize sunuyor.Üstte reklam olmuş,pop-up olmuş ne olcak arkaşlar size bi zararı varmı hitinizmi düşüyor v.s,bilindiği gibi tüm dünya bu krizin içinde webme'ninde böyle bir krizle karşılaşması normal bir durum.Herşeyi kötü tarafından görmeden diğer iyi tarafından bakmayı bilelim...
katıl mıyorum ilerida sitenin yarısı reklam yarısı site de olacaktır böyle giderse emin olun ...

Mesaj02.03.2010, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

devtoplist yazmış:
odev-arsivleri yazmış:
Böyle imkanları hiçbir bedava site yada blog siteleri yapmıyor.Birçok imkanları bize tanıyor ve bunun yanında herhangi bir ücret almadan bu extraları bize sunuyor.Üstte reklam olmuş,pop-up olmuş ne olcak arkaşlar size bi zararı varmı hitinizmi düşüyor v.s,bilindiği gibi tüm dünya bu krizin içinde webme'ninde böyle bir krizle karşılaşması normal bir durum.Herşeyi kötü tarafından görmeden diğer iyi tarafından bakmayı bilelim...
katıl mıyorum ilerida sitenin yarısı reklam yarısı site de olacaktır böyle giderse emin olun ...

iyide ekonomik kriz bütün dünyayı vurdu webmeyi vurması çok normal tabiki reklam koyacaklar..
Mesaj02.03.2010, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

devtoplist yazmış:
odev-arsivleri yazmış:

cok yanlış düşünüyorsun. Adamlar bedava diye isterlerse her sayfayada popup koymasınlar ? yada yanlara bunlarda olacak eminim... Bedava diye işin ciddiyeti kacmaz zaten artık bedava olduguna inanmıyorum Hitler düşecek Google sevmez popup u Bunuda en az 5 binin üstünde olan kişilerde sevmez Terk ederler Silerler vs Emekler gine cöpe gider Ben şahsen Hakkımı Helal edmiyorum. Bs yönetimine Emeklerimizi yiyorlar. daha ne diyelim
Mesaj02.03.2010, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ewet Yha Krizden Bize Ne Madem Öyle Birşey Yapacaklardı Bize 1 Ay Önce Sölesinler.Böyle Giderse Webmeye Mesaj Atcağım/ğız Bu İşte Beraber Olmamız Gerek Lütfen Bedava Siteme Mesaj Atın
Mesaj02.03.2010, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaris-merkezi yazmış:
Ewet Yha Krizden Bize Ne Madem Öyle Birşey Yapacaklardı Bize 1 Ay Önce Sölesinler.Böyle Giderse Webmeye Mesaj Atcağım/ğız Bu İşte Beraber Olmamız Gerek Lütfen Bedava Siteme Mesaj Atın
Atsan nolcak Popup Tüm serverlere gelmiş Smile Efendim Siz Türkiyesiniz Kaldıralım sizinkinimi diyecek Kaldırmazlar Kriz varmış. Ne zaman bitti bu kriz anlamadım Rolling Eyes
Mesaj02.03.2010, 17:47 (UTC)    
Mesaj konusu: BU REKLAM İŞİ KÖTÜ OLDU

ARKAŞLAR İİ GÜZEL DİYOSUNUZ AMA POPUP ŞU ANDA ZİYARETÇİ KAÇIRIR ÇOGU SİTELERDE AÇILAN POPUP VİRÜSLÜ OLDUGU İÇİN YADA ŞAÇMA SAPAN OLDUGU İÇİN ZİYARETÇİ KAÇAR REKLAMI TASARIM ALTINA YADA SAYFAYI TAKİP EDEN REKLAM YAPABİLİRLERDİ POPUP BİZİM İÇİN BERBAT OLDU ZİYARETÇİ GERÇEKTEN KAÇAR ŞAHSEN BEN ÖYLE SİTELERDEN KAÇIYORUM SEVMİYORUM Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mesaj02.03.2010, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: BU REKLAM İŞİ KÖTÜ OLDU

dj-emrah-mp3 yazmış:
ARKAŞLAR İİ GÜZEL DİYOSUNUZ AMA POPUP ŞU ANDA ZİYARETÇİ KAÇIRIR ÇOGU SİTELERDE AÇILAN POPUP VİRÜSLÜ OLDUGU İÇİN YADA ŞAÇMA SAPAN OLDUGU İÇİN ZİYARETÇİ KAÇAR REKLAMI TASARIM ALTINA YADA SAYFAYI TAKİP EDEN REKLAM YAPABİLİRLERDİ POPUP BİZİM İÇİN BERBAT OLDU ZİYARETÇİ GERÇEKTEN KAÇAR ŞAHSEN BEN ÖYLE SİTELERDEN KAÇIYORUM SEVMİYORUM Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Aynısını Dıorm
Önceki mesajları göster: