Yazar |
Mesaj |
-
the-bedava-sitem-guys
Acemi Üye
|
02.03.2010, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: Yeni Reklam Kavramı |
|
|
Burada yeni reklam konsepti hakkında konuşabilirsiniz.
En son the-bedava-sitem-guys tarafından 03.03.2010 14:14:30 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bsfun
Aktif Üye
|
02.03.2010, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BuLdum !! =) Yeni Reklamlar Küçük Olsun Hoş Dursun ! Yeter... |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
02.03.2010, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düşüncelerinizi Burdan Dile Getiririniz..
En son odev-arsivleri tarafından 02.03.2010 14:04:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
iddiaediyorum
Acemi Üye
|
02.03.2010, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burda yeni reklam konsepti hakkında konuşabilirsiniz gibi bişey söylüyor.
Popup mu koydular? |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
02.03.2010, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddiaediyorum yazmış: Burda yeni reklam konsepti hakkında konuşabilirsiniz gibi bişey söylüyor.
Popup mu koydular?
Malesef. EVET ! Kriz yüzünden bunu yapmak zorunda kalmışlar. :S Bu özellik bizden önce almanyaya geldi. |
|
↑
|
|
|
-
iddiaediyorum
Acemi Üye
|
02.03.2010, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: iddiaediyorum yazmış: Burda yeni reklam konsepti hakkında konuşabilirsiniz gibi bişey söylüyor.
Popup mu koydular?
Malesef. EVET ! Kriz yüzünden bunu yapmak zorunda kalmışlar. :S Bu özellik bizden önce almanyaya geldi.
O yasak bu yasak. Üstüne de popup.
Kriz bahane gelen para şahane! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
02.03.2010, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddiaediyorum yazmış: informess yazmış: iddiaediyorum yazmış: Burda yeni reklam konsepti hakkında konuşabilirsiniz gibi bişey söylüyor.
Popup mu koydular?
Malesef. EVET ! Kriz yüzünden bunu yapmak zorunda kalmışlar. :S Bu özellik bizden önce almanyaya geldi.
O yasak bu yasak. Üstüne de popup.
Kriz bahane gelen para şahane!
Yazı'dan anladığım kadarıyla reklam şirketleri para'larını vermiyormuş. Bu yüzden reklamları arttırmışlar.. |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
02.03.2010, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle imkanları hiçbir bedava site yada blog siteleri yapmıyor.Birçok imkanları bize tanıyor ve bunun yanında herhangi bir ücret almadan bu extraları bize sunuyor.Üstte reklam olmuş,pop-up olmuş ne olcak arkaşlar size bi zararı varmı hitinizmi düşüyor v.s,bilindiği gibi tüm dünya bu krizin içinde webme'ninde böyle bir krizle karşılaşması normal bir durum.Herşeyi kötü tarafından görmeden diğer iyi tarafından bakmayı bilelim... |
|
↑
|
|
|
-
emre--zengin
Acemi Üye
|
02.03.2010, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: Popup |
|
|
Popup reklam olacağına küçük reklam olsaydı ve reklamları sitenin bir bölümüne yerleştirmek zorunlu olsaydı çok iyi olurdu. |
|
↑
|
|
|
-
iddiaediyorum
Acemi Üye
|
02.03.2010, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Böyle imkanları hiçbir bedava site yada blog siteleri yapmıyor.Birçok imkanları bize tanıyor ve bunun yanında herhangi bir ücret almadan bu extraları bize sunuyor.Üstte reklam olmuş,pop-up olmuş ne olcak arkaşlar size bi zararı varmı hitinizmi düşüyor v.s,bilindiği gibi tüm dünya bu krizin içinde webme'ninde böyle bir krizle karşılaşması normal bir durum.Herşeyi kötü tarafından görmeden diğer iyi tarafından bakmayı bilelim...
Üste reklam koyması gayet normal.
Tabii ki hizmetinin karşılığını alacak ama popup çok abartılı.
Popup reklamlar ziyaretçiyi kaçırıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
02.03.2010, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Böyle imkanları hiçbir bedava site yada blog siteleri yapmıyor.Birçok imkanları bize tanıyor ve bunun yanında herhangi bir ücret almadan bu extraları bize sunuyor.Üstte reklam olmuş,pop-up olmuş ne olcak arkaşlar size bi zararı varmı hitinizmi düşüyor v.s,bilindiği gibi tüm dünya bu krizin içinde webme'ninde böyle bir krizle karşılaşması normal bir durum.Herşeyi kötü tarafından görmeden diğer iyi tarafından bakmayı bilelim...
ŞİDDETLE KATILIYORUM______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
02.03.2010, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
02.03.2010, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Pop-up reklamları çok sinir bozucu.Bende sevmiyorum ve ziyaretçi kaçırıyor.Hadi ziyaretçiyi geçtim.Google bu tür reklam çeşitlerini HİÇ sevmiyor.
Fakat şu Mali Krizde böyle Ücretsiz bize Domain,Alan sağlayan bir Şirket var.Bununda kalkınması lazım...
Bu açıdan iyimser karşılamak lazım...
Umuyorum ki,böyle saçma sapan (Eteği kaldır vs.) şeyler olmaz.(Yani o sayfaya yönlendiren bir şey olmaz...)
İlave olarak,Almanya'ya da bu yürürlüğe girmiş sanırım.
Eğer bu Pop-up reklamları kesin konacaksa,
Sitedeki Tüm B-S Reklamları kaldırılsın!(Sitenin En Üstündeki Reklam.)
O zaman daha iyi olur...
( Ama kaldırılacağını pek sanmıyorum.Fakat buda benim fikrim ve görüşüm!
En son benimsitem1993 tarafından 02.03.2010 16:48:47 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
02.03.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Söylemek gerekirse Popup reklam olursa Üye kalmaz Google sevmiyor zaten Hiti en az 5 binin üstünde olan Kullanıcıların hepsi Silecekdir sitesini eminim. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
02.03.2010, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|