Motorsikletim arıza yapınca 7 km'lik yolu yürümemek için 45km yolumu uzatmak zorunda kaldım. Önce şehir merkezine geçtim ordanda köye giden arabaya bindim. (Halk otobüsüne) dışardaki kar her tarafı yazılmış durumda kendi mevsimini yaşarcasına yağıyordu... Otobüsde herzamanki kişiler vardı... Fakat iki yabancı vardı otobüsde. Bavullarına bakılacak olursa belliki uzun yoldan geliyorlardı. Biri yaşlı bir amca diğeride bir teyze... Otobüse bindiler... Saat 19:30 otobüs hareket etmeye başladı. Ama kimse o iki yabancıya yer vermek gibi bir düşüncede değillerdi. Kimisi kulaklığını takmış, vurdum duymaz takılıyor kimileri muhabet ediyor. Ama o iki yabancıyı gören yok fark eden yok varlığından haberi olan yok. Bende ayaktayım otobüs bi hayli kalabalık. Yolcuların neredeyse tamamı 24 28 yaş arası biz gençlerden oluşuyordu. Herkez o iki yabancının farkında aslında ama kimse yer vermek gibi bir zahmetde bulunmuyor. Niye çünkü onlar yabancı.
bir arkadaşıma kaş göz işareti yapıyorum anlasın diye beyefendi kafasını çeviriyor. :S Sakarya gibi muhafazakar bir kentte nasıl olurda bu kadar önyargılı ve bencil davranılır anlamıyorum aslında herkezı kendim gibi sanıyorum. Ve bu akşam çok kızdım bu olaya... Ne olurdu sanki gel amca ayakta kalma buraya otur deselerdi. Ama yok olurmu hiç öyle şey, rahatı bozulacak... Yazık gerçekten çok yazık bizim gençliğimize... Bu günler içinmi büyüdük... Bu otobüs nereye gidiyor böyle... Moralim bozuldu ya bu olaya... :S
BIRAZ KIŞISEL OLDU AMA ŞU AN ELLERIM TITREYE TITREYE BU YAZİLARİ YAZİYORUM... Ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım...