Yazar |
Mesaj |
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
22.02.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: sağolasın dostum Sende sağol. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
sakamakasite
Acemi Üye
|
22.02.2010, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bana bir banner olursada bi tasarım lazım yaa |
|
↑
|
|
|
-
sauronarsil
Acemi Üye
|
22.02.2010, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
deniz bende yazdım okumamıssın boyutu önemli değil gif olsun özellikleri önemli değil SauroNarsil.tr.gg altına THE LORD OF THE RİNGS yazsın sağol ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 04:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sakamakasite yazmış: ya bana bir banner olursada bi tasarım lazım yaa
sauronarsil yazmış: deniz bende yazdım okumamıssın boyutu önemli değil gif olsun özellikleri önemli değil SauroNarsil.tr.gg altına THE LORD OF THE RİNGS yazsın sağol
Lütfen 2 Kullanıcı
Resim boyutu:Belirtiniz.
Üzerinde yazacak yazı:Belirtiniz.
Hareketlimi değil mi: Belirtiniz.
İçerik:Belirtiniz. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resim türü:Banner
Özellikleri:Flash Olursa Sevinirim
Boyutları:468px × 60px
Üzerinde Yazan Yazı:Yaris-Merkezi Eğer 2 Yazı Gerekirse Diğer
Yazıda da Bedava Ödüllü Yarışmalar Yazsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@denizmerkezi bende ps ile banner isteyen arkadaşların dileklerini yerine getirebilirmyim yoksa belirli görevliler dışında yapan yokmu?? ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye! |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: @denizmerkezi bende ps ile banner isteyen arkadaşların dileklerini yerine getirebilirmyim yoksa belirli görevliler dışında yapan yokmu?? Herkes yapabilir ama sen kendininkini neden yapmadın ? ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: Resim türü:Banner
Özellikleri:Flash Olursa Sevinirim
Boyutları:468px × 60px
Üzerinde Yazan Yazı:Yaris-Merkezi Eğer 2 Yazı Gerekirse Diğer
Yazıda da Bedava Ödüllü Yarışmalar Yazsın Umarım Beğenirsiniz.
buyrun;
yusufck18 yazmış: Daha programı İndirmedim Hem Nasıl Kullanıcağımıda Bilmiyorum Ö.M den öğretirsin artık..
Yukarıdada yazdım photoshop ile yapmıyorum. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: ÖM'den sölesene programın sitenin vs. adını Eğer küçük bir programsa bende indiriyim [benim net kotalıda ] Benimkide kotalı önemli olan boyutun büüyk olup olmaması değil.Önemli olan programda değil yetenek istersen bunları painttede yaparsın.
Photofiltre,photoscape ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sağol süper olmuş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: sağol süper olmuş Sen sağol. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
sauronarsil
Acemi Üye
|
23.02.2010, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resim hareketli olsun arka planı yüzüklerin efendisiyle ilgili güzel bi resim olsun SauroNarsil.tr.gg yazsın altınada THE LORD OF THE RİNGS yazsın ve boyutu sitem red tasarım bilmiyorum ne kadar olması gerektiği yukarıya koyacam sen ona göre tasarlasağdan sola sitemi kaplasın yukarıdan aşağıya orta boyutta olsun şimdikinden küçük olsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.02.2010, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sauronarsil yazmış: resim hareketli olsun arka planı yüzüklerin efendisiyle ilgili güzel bi resim olsun SauroNarsil.tr.gg yazsın altınada THE LORD OF THE RİNGS yazsın ve boyutu sitem red tasarım bilmiyorum ne kadar olması gerektiği yukarıya koyacam sen ona göre tasarlasağdan sola sitemi kaplasın yukarıdan aşağıya orta boyutta olsun şimdikinden küçük olsun Açıklamanız;
Resim boyutu:Belirtiniz.
Üzerinde yazacak yazı:Belirtiniz.
Hareketlimi değil mi: Belirtiniz.
İçerik:Belirtiniz.
Bu formatta olmadığı surece tarafımca yapılmayacaktır. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
|