Yazar |
Mesaj |
-
mistanbul
Uzman Üye
|
18.02.2010, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
18.02.2010, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: mistanbul yazmış: İsmail YK 'nın Facebook klibindeki filme döner sonra
olabilir... |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
18.02.2010, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
harrypotterkolik
Acemi Üye
|
18.02.2010, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir film çekmek isteyene bir kamera da yeter ama kaliteli bir film çekmek isteyene bu saydıkların gereklidir bence.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
18.02.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yahu film ile ilgilenen ne kadar dostumuz varmış be ______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
hayalsadece
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
19.02.2010, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence kameraya da gerek yok pcnden yap başlangıçını bi at ondan sonra kamera felan alırsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rapearth
Aktif Üye
|
19.02.2010, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanırım bu işi bs'de en iyi ben biliyorum, çünkü benim babamda oyuncu. bu fiyata bir film çekmek zor (iyi bir film). Ayrıca bygraphix'in dediği gibi senaryo olmadan bir replik bile söyleyemezsin. lütfen biraz dikkat edin... |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
19.02.2010, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayalsadece yazmış:
Çok güzel anlattın.
Teşekkür ederim
yaris-merkezi yazmış: bence kameraya da gerek yok pcnden yap başlangıçını bi at ondan sonra kamera felan alırsın
Ne kadar kolay söylüyosun
Hem cümlende ki düşüklüğe bi bakarmısın
Kameraya gerek yok..pcden başlangıcı at sonrada kamerayı al...Hani kameraya gerek yoktu
Herneyse...Arkadaşım saydıklarımın hepsi gereklidir.
Hiç birisi küçümsenecek kadar küçük cihazlar ve gerekli araçlar değil.
Oyunculukta yaptım...(informess bilir )
Senaristlikte yaptım...
Yönetmenlikte yapıyorum...
Yazarlıkta yaptım...
Yönetmen asistanlığıda yaptım...
Lütfen bukadar küçük görmeyin Kısa film kısa diye küçümseniyor,eline herkamera alan film çekerim sanıyor...Ama öyle değil...Böyle düşünmeniz üzücü
rapearth yazmış: sanırım bu işi bs'de en iyi ben biliyorum, çünkü benim babamda oyuncu. bu fiyata bir film çekmek zor (iyi bir film). Ayrıca bygraphix'in dediği gibi senaryo olmadan bir replik bile söyleyemezsin. lütfen biraz dikkat edin...
Saol kardeş
Ama bsde en iyi ben biliyorum diyemeyiz çünkü bizden iyi bilenlerde vardır...
Şu cümleyi "sanırım bu işi bs'de en iyi ben biliyorum"yerine"sanırım bu işi bs'de en iyi bilenlerden birisi de benim" desek daha doğru
ayrıca bygraphix değil byqraphix Ben söylemekten bıktım siz söylettirmekten bıkmadınız
Senaryo olmadan belgesel bile çekemessin(-ki belgesel oldukça zor bir alandır.)
Herzaman en önemli 3 şey ;
*İyi bi kamera
*İyi bi senaryo
*İyi bi yönetmen (iyi bi eğitim )
Bunlar olmadan ne filmi?
Tekrar teşekkürler ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
enterpress
Aktif Üye
|
19.02.2010, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim yeter artık millete efelik taslama sanki bu işlerde cok uzmansın okulunu okudun sanki baban bigün gelmiş eve kamera almıs sende kendi çapında eğleniyon çok abartıyon ______________ Yakında hizmetinizde |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
19.02.2010, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Oyunculukta yaptım...(informess bilir )
bilirim, bilirim. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
19.02.2010, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enterpress yazmış: kardeşim yeter artık millete efelik taslama sanki bu işlerde cok uzmansın okulunu okudun sanki baban bigün gelmiş eve kamera almıs sende kendi çapında eğleniyon çok abartıyon
↑
|
|
|
-
mr-graphi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
20.02.2010, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enterpress yazmış: kardeşim yeter artık millete efelik taslama sanki bu işlerde cok uzmansın okulunu okudun sanki baban bigün gelmiş eve kamera almıs sende kendi çapında eğleniyon çok abartıyon
Efelik?
Uzmanlık?
Bak arkadaşm aynı yerden çıkmadık buyüzden kardeş filan değiliz
Millete efelik taslayacak olsaydım burada değil meydanda olurdum Bu işlerde uzmanım okulunu okudum demedim;Ama dikkatli davranmak zorundasın Eğer uzmanlığı sertifika ile ölçüyorsan o var Ozaman uzmanım arkadaşım...Ama yok film'ile ölçüyorsan yok arkadaşım ben daha toy'um yeni bi Ahmet Uluçay çıkmasına çok var
Okulunu okumadım ama okumuyacağım demiyorum ama bilmelisin ki okulunu okuyan adamlar dahil kısa film çekmekte zorlanmaktadırlar
E arkadaşım kusura bakma benim babam bigün eve gelip bana kamera alcak kadar zengin de değil elalemden aldığım kameralarla başladım bu işe şimdide kendi prodüksiyon şirketimi kurmak için başvurumu yaptım. Öyle baba parası ile biyerlere gelmeye çalışanlar gibi bana davranamassın ayağını denk al bizahmet
İşte senin gibi gerici ve yobaz düşünceler yüzünden Kısa Film için "kendi çapında eğleniyosun"diyorlar..!
Ama siz ve sizin gibiler kısa film yönetmenliğinin bukadar küçümsenecek bişey olmadığını anladığınız zaman herşey'in geç olduğunun farkına da varacaksınızdır
İyi günler... ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
|