Yazar |
Mesaj |
-
byqraphix
Uzman Üye
|
17.02.2010, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
totalh yazmış: @Byqraphix
Heralde nasıl çektiğimi ben anlatamadım veya sen anlamadın ,ama senin dediğin gibi çekiyorum.
Dedinki ;
Merhaba KESTİK Sanada Merhaba KESTİK naber KESTİK iyi senden KESTİK bu nedemek? ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
takasprogrami
Acemi Üye
|
17.02.2010, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
lafkoy
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
17.02.2010, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lafkoy yazmış: @bygraphix
Kardeşim handycam35 diye bir kamera yoktur.Kamera adaptörü var kadir köymen'in ürettiği handy35 Handycam ile alakası yoktur.Mikrofon girişi konusunu bilmiyordum araştırdım bulamadım öyle bir aparat link atarsan sevinirim.Zoom olayında da sonuna kadar haklısın.
Şu an kısa film çalışması içerisindeyim,Mekanlar problem oldu,Canon Legria HFS200 ile çekimlere başlıyacağım.Rode videomic kullanacağım mikrofon olarak, bahçe ışıkları sistemi ile, el yapımı basit bir steadicam ve tripod kullanacağım
Daha öncesinde film çekmedim ama 3 adet stop motion çektim foto makinesi ile.Onları da şu an yayınlamak için çok basit görüyorum
@totalh
Arkadaşım zaten normal filmler de iki kamerayla çekilmiyor ki senin yaptığın sistemi uyguluyorlar . Kendini farklı bir şey yapıyormuş gibi düşünme
arkadaşım iyi bi bak ya allah aşkına benim eniştem bu işlerle uğraşıyor...Kamera alım-satım,tamir işleri ile alakalı dükkanı var ve yıllardır bu işle uğraşıyor ANKARA FOTOĞRAF SANATÇILARI DERNEĞİ KISA FİLM YÖNETMENİ SERTİFİKAM var Yapma etme lütfen...
Canon Legria HFS200 Güzel makinadır ... Kullanmayı bilene mükemmel bi film çıkartır
Otür aparatları seyyar satıcılara soracaksın nette satışı malesef yok
3 stop motion çalışmanı da merak ediyorum...Yayınlamanı isterim Hiç bi iş basit değildir... Emeğin hakkı herzaman verilir
Bu arada Rode videomic bulamamıştım ben
Bulduklarımda 400-500 liradan başlıyordu
herneyse şu stop motionları yayınla lütfen ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
-
lafkoy
Acemi Üye
|
17.02.2010, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya handy35 diye bir şey yok demiyorum ben handycam35 yok diyorum
Sen handy35 e kamera diyorsun ben adaptör diyorum , yani filme senematik görüntü katan bişey işte biilirsin sen kamera olduğu için niye diretiyosun arkadaşım ya
http://www.kkymn.com/handystore/ burda gösterilenler kamera mı :p adaptör
Bu arada boşver stop motionları çok dandikler Canon PowerShot A480 ile çektim ışık felan da kullanmayınca , kurgu da adam gibi olmayınca zaten makinenin kötü bi şey olduğunu bilirsin sen Handy35 adaptör bu arada |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2010, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım İçin Tşkler.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
17.02.2010, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lafkoy yazmış: Ya handy35 diye bir şey yok demiyorum ben handycam35 yok diyorum
Sen handy35 e kamera diyorsun ben adaptör diyorum , yani filme senematik görüntü katan bişey işte biilirsin sen kamera olduğu için niye diretiyosun arkadaşım ya
http://www.kkymn.com/handystore/ burda gösterilenler kamera mı :p adaptör
Bu arada boşver stop motionları çok dandikler Canon PowerShot A480 ile çektim ışık felan da kullanmayınca , kurgu da adam gibi olmayınca zaten makinenin kötü bi şey olduğunu bilirsin sen Handy35 adaptör bu arada
arkadaşım telaffuzda sıkıntı yaşadım afbuyur...
KKYMN'nin ki adaptör yanlış link vermişim...
Ama sordum arkadaşım handycam 35 var
O görüntüleri istiyorum ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
-
lafkoy
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
17.02.2010, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar fiyatları çok yazmış olabilirim o yüzden herkesten özür diliyorum.Bende küçük bir kamera yani normal çekim,fotoğraf için 1 milyarlık olduğu için o fiyatı yazmış olabilir.
@Kafan iyimi mylet ?
Evet ______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet kendinde misin kardeşim en az 1000 tl ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
17.02.2010, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar kaliteli ama küçük prodüksüyonlu film yapmak isteyen arkadaşlara hitap etmektedir.Yanlış Anlaşılmalar için özür dilerim.
Saygılarımla,Mylet______________
Lütfen Tıklayınız..!!
|
↑
|
|
|
-
enterpress
Aktif Üye
|
17.02.2010, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş gayet güzel hazırlamış bildiği kadarını yazmış ve bence güzelde yazmış.After effectse gelince 6 yıl demişsin lütfen sallamayalım...Eleştircek yer aramıyalım arkadaş basit bir çekim söylemiş siz abartıyorsunuz...Gayet güzel bence... ______________ Yakında hizmetinizde |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel tabiikide emeğe her zaman saygımız var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
17.02.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enterpress yazmış: Arkadaş gayet güzel hazırlamış bildiği kadarını yazmış ve bence güzelde yazmış.After effectse gelince 6 yıl demişsin lütfen sallamayalım...Eleştircek yer aramıyalım arkadaş basit bir çekim söylemiş siz abartıyorsunuz...Gayet güzel bence...
yaris-merkezi yazmış: güzel tabiikide emeğe her zaman saygımız var
Anlayışınız için çok teşekkür ederim.______________
Lütfen Tıklayınız..!!
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
18.02.2010, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enterpress yazmış: Arkadaş gayet güzel hazırlamış bildiği kadarını yazmış ve bence güzelde yazmış.After effectse gelince 6 yıl demişsin lütfen sallamayalım...Eleştircek yer aramıyalım arkadaş basit bir çekim söylemiş siz abartıyorsunuz...Gayet güzel bence...
arkadaşım sen ne biliyosun ki film çekimi hakkında? güldürmeyin allah aşkına...Tamam lafkoy arkadaşın görüşleri belirtiyor bişeyler anladığını ama sen nediyosun arkadaşım?
6 YIL! diyorum...Sonuna kadar da derim... 6 YIL!
Bana bunu en iyi şekilde bi uzun metraj film için 6 yıldan az gösterin bırakayım film işlerini
Kısa film için en az 4 Yıllık bi birikim gerekmekte(-ki bu bile hergün kursa gitmek demek)
Azcık gayret lütfen...Öğrenceksiniz...Ha bana buraya gelipte eleştirecek yer aramayın diyemezsin beni bilen biliyor arkadaşım Öyle herşeye eleştiri sunacak olsaydık burda değil derinmevzu.com da olurduk...
Ayıp dediğin!
Ayrıca lafkoy o çalışmaları merak ediyorum ve istiyorum... Filmlerime resmi web sitemden ulaşabilirsiniz
Görüşmek üzere... ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
|