Yazar |
Mesaj |
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: Siteme Küfür Yazılmış |
|
|
arkadaşlar merhaba;
benim siteme biri başka bir sitenin adını kullanarak küfür yazmış ve bu küfür yazan şahsiyetin IP sini ben aldım.Ben Bu Kişinin Bi Daha Benim Siteme Girmemesi İçin Ne Yapabilirim.
Şimdiden Teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ip adresi engelleme gibi bir özellik mevcut olsaydı giremezdi. Aslında modeme reset atınca ıp adresi değişir. Yine girilirdi. Birşey yapamazsınız. Z.defteri ekstranız'da kötü yorumları engeleme bölümüne yazılmasını istmediğiniz kelimeleri yazın. O kelimler ile yorum yapılamaz ! ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır demek istediğin şey bu kişiye hepten yasak koymak bi daha ne şekilde olursa olsun benim siteme giremesin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: hayır demek istediğin şey bu kişiye hepten yasak koymak bi daha ne şekilde olursa olsun benim siteme giremesin
Böyle bir şey yapamazsınız. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: hayır demek istediğin şey bu kişiye hepten yasak koymak bi daha ne şekilde olursa olsun benim siteme giremesin
modeme reset atında ip sıfırlanmasa ıyı de malesef durum böyle olunca engelleme temellı olmuyor ama aşşağıdaki kodu
ekstraları değiştir / ekstra ekle / yorumlar / kötü kelimeler listesi oluştur bu kısıma aşşada verdiğim kodu ekle kötü kelimeler engelleniyor
Kod:
<a href="
=
javacodes
JavaScript
language
script
SCRIPT
shant=
src=
[link=
[url=
en sonunda ise kaydete bas işlem tamam hiç kimse sitene küfür fln yazamaz ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@tasarimci-amca2
Verdiği kod java scirpttir.Ayrıca java scriptin içinde kötü kelimeler mevcuttur adıda 11 olarak kaydedilmiştir.Yani uzun lafın kısası çok harika bir şeydir. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.02.2010, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: @tasarimci-amca2
Verdiği kod java scirpttir.Ayrıca java scriptin içinde kötü kelimeler mevcuttur adıda 11 olarak kaydedilmiştir.Yani uzun lafın kısası çok harika bir şeydir.
bence hiç güzel değil (selam) bile yazılmıyor denedinizmi hiç |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abi bunda selam yazıncada kabul etmio ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
17.02.2010, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayır denemedim deneyeceğim. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.02.2010, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: Hayır denemedim deneyeceğim.
bence dene çünkü ziyaretçiler önce selam yazmak istiyorlar onuda yazamazlarsa olmaz |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
17.02.2010, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o zaman kodu ekleme kardeş ne diyim başka kodu ben hazırlamadım sonuçta bende bedava-sitem forumundan bulmuştum vede küfür istemiyorsan sitende çok ideal bir kod ha yok eklemek istemiyorum ziyaretçiler selam yazamıyor diyorsan küfür edenlerin ip adreslerini alırsın supporta yollarsın veya uygunsuz mesaj içerikleri
sana şunuda söyleyimde her yorum yapan ziyaretçinin ip adresi sitene geliyor baktın uygunsuz mesaj var ekstraları değiştirden yorum ekstrasını bul ve orada yorumları sil var oraya tıkla karşına yorum yapan ziyaretçilerin yazıları gelecek oradan bi isime tıkla örn.tasarimci-amca olsun buna tıkla sonrada mesajı küfürlü ise ip adresi ztn mesaj yaptıgı kutucukta gözüküyor o ip adresini al ve bedava-sitemin mailine yolla.Mail adresi support-tr( at )webme.com______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
17.02.2010, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flood olacak ama özür dilerim şunu eklemeyi unutmuşum adres çalışıyor (at) yerine @ ekle ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
trprocyo19
Acemi Üye
|
17.02.2010, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|