Yazar |
Mesaj |
-
mylet
Uzman Üye
|
16.02.2010, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: Küçük Bir Bütçe İle Film Yapmak |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
totalh
Acemi Üye
|
16.02.2010, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cep de 1 kuruş yok,bende film çemiştim.Filmi çeşitli sahnelerde çekip,Movie Maker'de düzenledim. ______________ Bir Tık Bütün Dünya'ya Bedel! |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
16.02.2010, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ıhmm bunu hayalmizde mi çekicez. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
takasprogrami
Acemi Üye
|
16.02.2010, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önce Çekip Sonra Programlar Yardımıyla Düzenlediğimizde Ortaya Çok Güzel Filmler Çıkabilir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
16.02.2010, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
roportajtr
Acemi Üye
|
16.02.2010, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mylet Bizimle Dalga Geçiyor Heralde...
Senin Düşük Maliyet Dediğin Buysa Yüksek Maliyet Kim Bilir Nasıl... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
16.02.2010, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet bi film çekersen özelden yolla izlerim xD ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
16.02.2010, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
para-bank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2010, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet yazmış: Arkadaşlar napalım biliyorsunuz Normal Kamera ile çekince kötü oluyor.Kaliteli birşey gerek Bu arada bu anlattıklarım daha çok küçük firmalara hitap etmektedir
Saygılarımla Mylet
Bende var bitane kamera 1milyarlık sony marka çok guzel birsey direk kamera içinde böl parçala ekle yapabiliyon vr direk dvd ye yazıyo benım 5ssatlık bır deneyımım oldu cok guzel bır alet...
______________ Bedava bitcoin kazan
Tron madenciliği yap
Ödeme dekontu ispatlı, ek gelir sistemleri |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sticen
Acemi Üye
|
16.02.2010, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz arkilerler denemiştik kısa filim yapmayı ismide Görev Ama gülmekten filmi çekmedik bizde bıraktık.______________ |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
16.02.2010, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sticen yazmış: Biz arkilerler denemiştik kısa filim yapmayı ismide Görev Ama gülmekten filmi çekmedik bizde bıraktık. |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
16.02.2010, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet yazmış: Adobe After Effects için 6 yıl çok fazla...Şunu 2 yıla indirelim bu arada 3d studio max ile başlangıç bölümü yapılabilir yada film aksiyon olduğu için matrix gibi efekt iskeletleri yapılabilir
İyi Çekimler xD
6 Yıl fazla 2 Yıl olsun diyosun dalgamı geçiyosun arkadaşım?
Bu arada 3D Studio Max ile de matrix gibi efect filan yapamassın o After Effect'e olur ki onun için harbi harbi 5 yıl gerek
Arkadaşlar hiç biriniz kendi effect 'inizi yaratmaya çalışmayın başarısız sonuçlar alırsınız...Şevk'iniz kırılır
Bu ara mylet ders vermişsin...Peki kaç film çektin bugüne kadar? ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
16.02.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: mylet yazmış: Adobe After Effects için 6 yıl çok fazla...Şunu 2 yıla indirelim bu arada 3d studio max ile başlangıç bölümü yapılabilir yada film aksiyon olduğu için matrix gibi efekt iskeletleri yapılabilir
İyi Çekimler xD
Bu arada 3D Studio Max ile de matrix gibi efect filan yapamassın o After Effect'e olur ki onun için harbi harbi 5 yıl gerek
Arkadaşlar hiç biriniz kendi effect 'inizi yaratmaya çalışmayın başarısız sonuçlar alırsınız...Şevk'iniz kırılır
Bu ara mylet ders vermişsin...Peki kaç film çektin bugüne kadar?
Arkadaş ders vermedim Sadece kendi bakış açımdan anlatayım dedim.
Matrix Filmindeki neon abimizin iskeleti 3ds max ile yapıldı modelleme vs.Okuldan dolayı film çekemedim fakat küçük denemeler oldu oda webcam ile
Saygılarımla Mylet ______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
16.02.2010, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet yazmış: byqraphix yazmış: mylet yazmış: Adobe After Effects için 6 yıl çok fazla...Şunu 2 yıla indirelim bu arada 3d studio max ile başlangıç bölümü yapılabilir yada film aksiyon olduğu için matrix gibi efekt iskeletleri yapılabilir
İyi Çekimler xD
Bu ara mylet ders vermişsin...Peki kaç film çektin bugüne kadar?
Arkadaş ders vermedim Sadece kendi bakış açımdan anlatayım dedim.
Matrix Filmindeki neon abimizin iskeleti 3ds max ile yapıldı modelleme vs.Okuldan dolayı film çekemedim fakat küçük denemeler oldu oda webcam ile
Saygılarımla Mylet
Harbiden güldürüyosun beni...
Webcam ile yaptığın şeylere denememi diyorsun?
Okuldan dolayı demişsin...Arkadaşım bi kısa film min.1 max.6 gün sürüyor...
Ben 1.film'imi 2 günde 2.film'imi 1 günde çektim çalışmaları 1 ay sürdü...ama sadece senaryo...
Arkadaşım bahane üretmeye gerek yok okul vardı diye...
www.kkymn.com var . Kadir Köymen 'in sitesi : Oradan kısa film çekimi ile alakalı en sağlam bilgilere ulaşabilirsiniz arkadaşlar...ben kısa film yönetmenliğine ilk adımı orda attım ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
|