Yazar |
Mesaj |
-
maxifan
Acemi Üye
|
14.02.2010, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: bedava sitem e php kodu nasıl eklerim??? |
|
|
k.bakmayın php alanı olmadığı için buraya açmak zorunda kaldım ama siteme php konudu nasıl eklerim anlık ziyaretçi kodu gibi mesela yada php yi html ye çevirebilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi??? |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
14.02.2010, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem php eklenemiyor. Anlık ziyaretçi derken? Online ziyaretçileri gösteren bir kod istiyorsanız:
Kod: <script type="text/javascript" src="http://widgets.amung.us/tab.js"></script><script type="text/javascript">WAU_tab('3txd59byaubq', 'left-middle')</script> ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
|
|
↑
|
|
|
-
maxifan
Acemi Üye
|
14.02.2010, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende kod php olarak var elimde ama onu mutlaka eklemem lazım
Tekil Hit:
Çoğul Hit:
vs. gibi eğer varsa html kod oda olabilir ama bunun sadece elimde php si var ( |
|
↑
|
|
|
-
maxifan
Acemi Üye
|
14.02.2010, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ınformess bak senin altında var o dediğimden onun kodunu verirsen sevinirim eğer olmas dersen banner değişim ağı kurucam sitenin tasarımını koyunca bedavaya eklerim seni |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
14.02.2010, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maxifan yazmış: ınformess bak senin altında var o dediğimden onun kodunu verirsen sevinirim eğer olmas dersen banner değişim ağı kurucam sitenin tasarımını koyunca bedavaya eklerim seni
Kod bu
Kod: Hit: <b>[visits]</b> | Klik: <b>[hits]</b> | Online: <!-- Start FastOnlineUsers.com --><script type="text/javascript" src="http://fastonlineusers.com/on2.php?d=www.siteadresin.com"></script><!-- End FastOnlineUsers.com -->
www.siteadresin.com yazan yere kendi site adresinizi yazın. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
maxifan
Acemi Üye
|
14.02.2010, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hee k.bakma ama ya bu tasarımın hyperend e benziyor.?? |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
14.02.2010, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maxifan yazmış: hee k.bakma ama ya bu tasarımın hyperend e benziyor.??
konunuzla ilgili mesajlar atın.. karşı tarafin tasarimi ile değil. |
|
↑
|
|
|
-
mylet
Uzman Üye
|
17.02.2010, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birkaç site jQuery kullanıyor kaynaktan kodlarına baktığımda php kullandıklarını gördüm.jQuery ile php kullanmak mümkün olabilir.
Araştırmanızı tavsiye ederim ve bu bilgi gerçek olmayabilir.______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak... |
|
↑
|
|
|
-
sensiz-kaldim
Aktif Üye
|
21.02.2010, 23:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet yazmış: Birkaç site jQuery kullanıyor kaynaktan kodlarına baktığımda php kullandıklarını gördüm.jQuery ile php kullanmak mümkün olabilir.
Araştırmanızı tavsiye ederim ve bu bilgi gerçek olmayabilir. |
|
↑
|
|
|
-
yetenek-sizsiniz-turkiye
Acemi Üye
|
26.02.2010, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapabilirsin ama uğraşman lazım. php kodu ftp ile aldığın hosta sayfa olarak atıcaksın. tr.gg sitende iframe olarak göstericeksin bukadar basit |
|
↑
|
|
|
-
hw-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.02.2010, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|