İşte soru & cevaplar
Maria ile aralarındaki ilişkinin tamamen bittiğini kendisinin Maria'yı değil Maria'nın kendisin özlemiş olabileceğini çünkü gözyaşı dökenin Maria olduğunu belirtti.
Ziggler ayrıca dondurmay çok sevdiğini ve protein olarak yumurta ve tavuk yediğini söyledi.
Rey Mysterio ve John Morrison'ın kendisini çok zorladığını ve kendisinden sonra en çok Shawn Michaels' beğendiğini dile getirdi.
5 yaşından beri görüşetiğine dikkat çeken Ziggler ben Olimpic Güreş yaparak buralara geldim dedi.
En Büyük Hayalinin WWE'nin en iyisi olmak olduğunu da sözlerine ekledi. Türkçe de konuşan Ziggler teleffuzu beğeni topladı.
İstanbul'a 15 yıl önce geldiğine de değinen Ziggler çok değişmiş burası. Enfes bir şehir, burada güreş yapmıştım açıklamasında bulundu.
Röportaj sırasında bir köpeğin mikrofon kablosunu ısırmaya çalışması renkli görüntülere sebep olurken sempatik tavırları ile büyük beğeni topladı.
Günde 2-3 saat antrenman yaptığını ve haftada 5-6 gün çalıştığını da belirten WWE yıldızı oldukça mutluydu.
Maria'dan sonra birlikteliği olacak mı sorusuna ise; Dolabımın üstünde sürekli notlar oluyor benle çıkmak isteyenler arasından bir seçim yaptıktan sonra yeni bir birliktelik olabilir açıklaması da ilginçti.
resimler;