Yazar |
Mesaj |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşlar yardım.. |
|
|
arkadaşlar b.s ye ait reklamı çerçeve içine almak istiyorum yardım edermisiniz nasıl yapılacağını bilmiyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: arkadaşlar yardım.. |
|
|
photoshop-merkezz yazmış: arkadaşlar b.s ye ait reklamı çerçeve içine almak istiyorum yardım edermisiniz nasıl yapılacağını bilmiyorum.
css koduna ekleyiniz..
Kod: iframe{border:solid 2px #000;} ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile...
|
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım kendim yapacağım ama onun yerine nasıl koyabilirim çerçeveyi ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshop-merkezz yazmış: arkadaşım kendim yapacağım ama onun yerine nasıl koyabilirim çerçeveyi
çerceveden kasıt? ben bunu anladım. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım o çerçeve yerine daha güzel desenli birşey nasıl koyabilirim ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshop-merkezz yazmış: arkadaşım o çerçeve yerine daha güzel desenli birşey nasıl koyabilirim
solid i sil dashed koy.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım daha geniş anlatırmısın ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshop-merkezz yazmış: arkadaşım daha geniş anlatırmısın
iframe{border:dashed 2px #000;}
dashed yerine solid, dotted gelebilir. büyüklük 2px, 3px, 4px olabilir. #00 renk yani şuan siyah siz kendinze göre renk seçiniz... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım sağol bir zahmet bana yaparmısın siteme uygun renkte ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="photoshop-merkezz"]arkadaşım sağol bir zahmet bana yaparmısın siteme uygun renkte[/quote
siz denesiniz daha mantıklı. bişiler öğrenmk istiyorsanız.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş nolur yaw şimdi bozarım bir sen yap hemen ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshop-merkezz yazmış: kardeş nolur yaw şimdi bozarım bir sen yap hemen
udak 2 kod değişikliği neresini bozacaksınız ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

photoshop-merkezz
Acemi Üye
|
06.02.2010, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım mavi birşey yap zahmet olmazsa ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun icin öncelikle reklam kodunu almalisiniz bunuda sanmiyorum izin verilecegini cünkü bu ancak söyle olur.Siz bsnin ekledigi reklami sildirip o kodu tekrar editleyerek ekleyebilirsiniz.Bunun icinde bence ilk önce bsden izin almaniz gerekmektedir.Yoksa iki reklam birden cikar... |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
06.02.2010, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Bunun icin öncelikle reklam kodunu almalisiniz bunuda sanmiyorum izin verilecegini cünkü bu ancak söyle olur.Siz bsnin ekledigi reklami sildirip o kodu tekrar editleyerek ekleyebilirsiniz.Bunun icinde bence ilk önce bsden izin almaniz gerekmektedir.Yoksa iki reklam birden cikar...
hayır reklam iframe oldugu için en basidi bu... iframe seçici olarak alıp border veriyoruz...diğer yönetem var oda dahada zor..tabi onun sayesinde reklamın yerini filan değiştirebilirsiniz ama tavsiye etmem... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
|