Yazar |
Mesaj |
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
04.02.2010, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulayağmur ne zaman geliyor... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
xxkodnet
Acemi Üye
|
04.02.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: istanbulayağmur ne zaman geliyor...
yarın hafif anadolu bölümünde kar geçişi olabilir ancak öyle kar yada yağmr beklenen bir gün yok ta ki, pazar günü ülkemize yeni bir yağışlı hava gelene kadar yağışlı hava gelecek pazartesine kadar yağacak yine pazartesi gidiyo derken batıdan yeni bi yağışlı hava daha gelecek ikisi birlikte yağdıracak.
istanbulun çatalca gibi yüksek kesimine pazartesi kar yağabilir. diğer bölgelerine ise 7-8 derece sıcaklıkta yağmur yağabilir. |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
04.02.2010, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hmm yani okul tatili gibi bir olasılık yok xDe ______________
|
|
↑
|
|
|
-
xxkodnet
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
org-tr
Aktif Üye
|
07.02.2010, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
enterpress
Aktif Üye
|
07.02.2010, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Balıkesir hakkında bilgi verirsen sevinirim okullar konusunda ______________ Yakında hizmetinizde |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
07.02.2010, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
org-tr yazmış: Kanka Şuan Burda Lapa Lapa Kar Yağıyor Süper..,!!!!
Of bide yarın okullar tatil oluyormuş orda
Keşke yarın buralara sel bassa ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
07.02.2010, 23:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: org-tr yazmış: Kanka Şuan Burda Lapa Lapa Kar Yağıyor Süper..,!!!!
Of bide yarın okullar tatil oluyormuş orda
Keşke yarın buralara sel bassa
ne ayaksınız ya okula gitmemek için neler düşünüyonuz ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
07.02.2010, 23:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Napalım alıştırdılar bizi tatile şimdide okula gitmemek istiyoruz... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
07.02.2010, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
allah korusun diyin sel fln basmasın sel bastığı zaman daha kötü şu yönden düşünün diyelim sel bastı ya sizin evi su basarsa ? allah korusun diyelım tabıkı ama bunlar gerçekler keşke meşkeyle iş olmaz arkadaşlar bi zamanlar bende diyordum ah kar yagsa ah yagmur yagsada okula gitmesem şu an pişmanım lise mezunuyum ve askere gidicem keşke zamanında okusaydım diyorum ama iş işten geçti aslında geçmedi 15 ay sonra gelip üniversite okurum ama eski bilgilerimi unutmuş olarak siz siz olun arkadaşlar okumanıza bakın bu devirde üniversite mezunlarına bile iş yok malesef hayat zor başarılar dilerim herkeze.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
tolga-nalkon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2010, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şu an istanbul beylikdüzü ve hadımköy tamamen karlar altında..sıcaklık -2 derece...yoğun tipi var...______________
Takımı Takım Yapan Takım Oyuncularıdır. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
08.02.2010, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul - Küçükçekmece'de fecii kar yağışı başladı.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
08.02.2010, 23:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hava atıyonuz İstanbul-Ümraniyede de feci kar yağıyor. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
08.02.2010, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: allah korusun diyin sel fln basmasın sel bastığı zaman daha kötü şu yönden düşünün diyelim sel bastı ya sizin evi su basarsa ? allah korusun diyelım tabıkı ama bunlar gerçekler keşke meşkeyle iş olmaz arkadaşlar bi zamanlar bende diyordum ah kar yagsa ah yagmur yagsada okula gitmesem şu an pişmanım lise mezunuyum ve askere gidicem keşke zamanında okusaydım diyorum ama iş işten geçti aslında geçmedi 15 ay sonra gelip üniversite okurum ama eski bilgilerimi unutmuş olarak siz siz olun arkadaşlar okumanıza bakın bu devirde üniversite mezunlarına bile iş yok malesef hayat zor başarılar dilerim herkeze.
Ben şakasına demiştim.Dediklerinin farkındayım.Bizim burda da bir tane abi var hatta askere gidip geldi ama orta okuldan sonra okumadı ve şuan işsiz.Bize tek dediği okuyun.Bazen düşünüyorum da okumaya ne gerek var sonuçta ölmeyecezmi ama bir yandanda niye bize verilen zamanı en iyi şekilde geçirmeyelim diye düşünüyorum....
Flood için özür dilerim affedin beni. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
org-tr
Aktif Üye
|
09.02.2010, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |