Beş yıl önce arkadaşı S.U. ile Norveç’ten Türkiye’ye tatile gelen ve Anıtkabir’i ziyareti sırasında anı defterine “Mıstık, yaptıkların için teşekkürler ama seni hiç gözüm tutmuyor” diye yazan ve ardından yargılanan K.K. HABERTÜRK’e konuştu. Bugün 20 yaşında olan K.K. “Atama saygım sonsuz, yanlış anlaşıldım. Orada arkadaşımla birbirimize haylazlık yapmak istedik. Yaptığımızın suç olduğunu bilmiyorduk” dedi.
işte bu insan denilebilecek üstelik türk olan şahsiyet yaptıgı bu saygısızlık dolayı kınıyorum... ______________ Hyperend.Tr.Gg'yi kendim sildim =) Silinmedi sildim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.