-Şimdi Ben oyun sitesi yapıyorum fakat şöyle mesela zeka oyunları die ana başlık yaptım sayfanın ıcıne atıyorum 30 oyun resmi ekledim o resimleri köprüleyip oyunun sef kodunu eklıyorum ama tıkladıgımda kendi sayfamda açılsın istiyorum onun ıcın oyuna ait bir sayfa yapmak gerekiyor onca oyuna tek tek sayfa olusturmaktansa yeni sayfa olusturucak bir link varmı acaba mesela <kod>buraya oyun resminin koprülendiği link<kod>burayada sayfanın içeriği> yani tkrar yeni sayfa olustur butonunu tıklamak yerıne bu kodla tek bir sayfadan baska sayfallar yaratmak mumkunmu öbür türlü cok sayfa olusturmam lazım her oyuna 1 sayfa oyunlar 1 de mesela zeka oyunlarına girin bir yıgın oyun var 1 tanesıne tıklayınca dıyelım oyunlardan birinin adı mario2 tıkladınızda baska sayfa acılıyor mario2.htm die sonra baska sayfada ama yıne sitenin içinde oyununuzu oynuyorsunuz boyle bir sey nasıl yapılır açaba... ?
Arkadaş o oyunlar başka sitelerde var.O yüzden o oyunları teker teker kendi sitene koyacaksın.Sayfalar Halinde. ______________ Lütfen Tıklayınız..!! JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.