Yazar |
Mesaj |
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
02.02.2010, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet buraya halen aynı kar yağıyor 10 20 cm olmuştur burada... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
meteorolojiuzmani
Aktif Üye
|
03.02.2010, 05:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: meteorolojiuzmani yazmış: Şuan Batı Bölgelerinin Tamamına Kar Yağmaktadır...
Yani Şuanda Batıda Kar Yağmayan Tek İl Ankara Ve Ankaradan Sonra Yağışın Gideceği Doğudaki İller.
Yani Şuanda Kar Yağışının Geleceği Şehir ANKARA'Dır.
Ankarayada Kar gelmedi giddi fazla İstanbul Karla Mücadele ediyor şu saatlerde |
|
↑
|
|
|
-
enterpress
Aktif Üye
|
03.02.2010, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burada yani Balıkesirde dün çok kuvvetli yağış vardı önümüzde bir yeşillik alan vardı çamurlu suyla doldu ve yollara taştı bahçeden dışarı çıkabilmemiz imkansızda 1 metre yağmur vardı hemde çamurlu yağmur bitti şiddetli kar başladı yaklaşık 3-4 saat kar yağdıktan sonra biraz yağmur yağdı sonra hiçbirşey yağmadı şimdi ise güneş açıyor yağmur suları buharlaşıyor kar tutmadı ama ______________ Yakında hizmetinizde |
|
↑
|
|
|
-
meteorolojiuzmani
Aktif Üye
|
03.02.2010, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enterpress yazmış: Burada yani Balıkesirde dün çok kuvvetli yağış vardı önümüzde bir yeşillik alan vardı çamurlu suyla doldu ve yollara taştı bahçeden dışarı çıkabilmemiz imkansızda 1 metre yağmur vardı hemde çamurlu yağmur bitti şiddetli kar başladı yaklaşık 3-4 saat kar yağdıktan sonra biraz yağmur yağdı sonra hiçbirşey yağmadı şimdi ise güneş açıyor yağmur suları buharlaşıyor kar tutmadı ama |
|
↑
|
|
|
-
meteorolojiuzmani
Aktif Üye
|
03.02.2010, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kar Oluştu Dedim Geri Azalmıştı Bir Anda Yağış Bulutları Oluşmuş Dışarı Baktım Kar Yağıyor Hafif Hafif.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
03.02.2010, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah doya doya yağar. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
meteorolojiuzmani
Aktif Üye
|
03.02.2010, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: İnşallah doya doya yağar.
Az Yağıyor.
Boluda Şuan Kuvvetli Kar Yağışı Var.
Şuanda Buraya Yağışta Boludan Geliyor Dışarda Azıcık Kar Yağıyor, Yanin Hafif Kar Yağışlı Burası...
Boluda Kuvvetli Kar Yağdıran Bulutlar Buraya Gelince Bir Anda Azalıyor Az Kar Yağdırıyor..______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxkodnet
Acemi Üye
|
03.02.2010, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Acayip Kar Yağıyor Şimdi Buraya.
Saatte 40-50 Km Hızla Rüzğar Ve Kuvvetli Bir Lapa Lapa Şeklinde Rüzğarla Birleşip Hem Lapa Lapa Hemde Tipi Şeklinde Yağıyor..
Yaklaşık 5 Dk Daha Yağar.. |
|
↑
|
|
|
-
enterpress
Aktif Üye
|
03.02.2010, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodnet yazmış: Arkadaşlar Acayip Kar Yağıyor Şimdi Buraya.
Saatte 40-50 Km Hızla Rüzğar Ve Kuvvetli Bir Lapa Lapa Şeklinde Rüzğarla Birleşip Hem Lapa Lapa Hemde Tipi Şeklinde Yağıyor..
Yaklaşık 5 Dk Daha Yağar..
Bizdede çok şiddetli yağdı ama tutmadı ______________ Yakında hizmetinizde |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
03.02.2010, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodnet yazmış: Arkadaşlar Acayip Kar Yağıyor Şimdi Buraya.
Onun gibi hatta daha kuvvetlisi dün akşam buraya yağdı sabaha kadar!... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
03.02.2010, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: xxkodnet yazmış: Arkadaşlar Acayip Kar Yağıyor Şimdi Buraya.
Onun gibi hatta daha kuvvetlisi dün akşam buraya yağdı sabaha kadar!...
Dışarı Bir Buz Tutmuş Kar Yok. İnan Karda Kaymaktan Daha Zevkli. Bir Kayıyorum Varya Uçuyorum Resmen. Şuanda Elmadağı -10 Derece Burasıda -6 Derece.
Şuanda Ankaranın En Yüksek " DAĞI " İle Bizim Bura Arasında 4 Derecelik Fark Var. Düşün Dağın Tepesinde İlçe İlçeninde Tepesine Semt Kurmuşlar... |
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
03.02.2010, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kocaman adam oldun halen buzdamı kayıyorsun xDe
Buzda kaymak gibi yok şuan çok yorgun sabah 10 dan akşam 5 e kadar karla oynadım....
Ankaraya kar gelmeyecemi? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
03.02.2010, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: kocaman adam oldun halen buzdamı kayıyorsun xDe
Buzda kaymak gibi yok şuan çok yorgun sabah 10 dan akşam 5 e kadar karla oynadım....
Ankaraya kar gelmeyecemi?
Kar Olmayınca Hava Ayaz'a Çekiyo.
Ayaz Oluncada Her Yer Buz Tutuyor.
He Kar Yağdı Yağdı Yerleri Beyazlattı AmaTuzladılar,Tuzlattık,Tuzladık, Hepsi ERİDİ.
2 Cm Bile Kar Olmayan Yerde Kayamayacağımıza Göre Su Haline Getirdik Onları Şimdide Buz Tutmaya Başlamış -7 Derece Dışarısı Süper Kayıyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
genisoyuun
Aktif Üye
|
03.02.2010, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DMİ derse yaln demez yani gelir akşama oraya kar valla Ankaraya kar yağmasını buraya yağmasından daha çok istiyorum.. ______________
|
|
↑
|
|
|
|