Bilindiği üzere byqraphix kullanıcı adı ile "KampanyaKolik"olarak anılmaktaydım.
Aslında şimdi yazacaklarımı kampanya olarak düşünmek yerine daha farklı bir öneri olarak düşünelim
Aslında "Öneri"de değil ama neyse
Herneyse konuya gelelim ;
Arkadaşlar günlük olarak serbest bölgede sürekli gereksiz gerekli paylaşımlar görüyoruz ancak tespitim olan "Olasılık yüzdesi"hesaplamasına göre ; Aylık sadece %2 lik bir paylaşım oranı var kendi yazılarımızı...
Herseferinde ya bir internet sitesinden alıntı yaptığımız ilginç bir olay ya fıkra yada başka bişey oluyor...ancak bunlar bizi bilgilendirmiyor.Tamam o anlık gülüyoruz eğleniyoruz ama sadece o anda kalıyor bu.Aklımızda "Bir Fıkra"yada "Bir Hikaye"olarak kalıyor.ama bunu "Ayyildizli.TR.GG'nin Bir Hikayesi" yada "bir fıkrası"olarak anımsatmak elimizde
Bu sayede "copy+paste"dediğimiz "21.y.y hırsızlık çeşitleri listesi"nden bir (1) tane çeşit eksiltiriz.
Diyorum ki : Serbest bölgede bir seferberlik başlatarak makalelerimizi yayınlayalım.her konuda her çeşite...hem okuma hem yazma hem bilgilendirme hemde bilgilenme açısından çok iyi olabilecek bir çalışma olacaktır.
Yorumlarınızı Bekliyorum.
Not: Moderatör arkadaşlar bu konunun altında sohbet vs...olabilir.Bunda bi sakınca görmeyin.En azından Serbest Bölge kullanıcıları için bişeyler yapılmasına engel olmamaya çalışırsanız sevinirim.(Son cümlem kendilerini bilen moderatörleredir.)
konuyu okumadım
dikkat çeken nokta sadece bu bölüm
ne yapılacağına mod arkadaşlar karar verebilirler.
Alıntı:
Not: Moderatör arkadaşlar bu konunun altında sohbet vs...olabilir.Bunda bi sakınca görmeyin.En azından Serbest Bölge kullanıcıları için bişeyler yapılmasına engel olmamaya çalışırsanız sevinirim.(Son cümlem kendilerini bilen moderatörleredir.)
bu tür not gördüğüm konuları her zaman kilitlemişimdir.
"NOT" suz paylaşım dilekleriyle iyi eğlenceler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.