Yazar |
Mesaj |
-
beskayaliyiz
Acemi Üye
|
25.01.2010, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar Beskaya köyü mavi beyaz vede hareketli bicimde yapabilen varmı sitem için |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
25.01.2010, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
talha-fan yazmış: Css Başlık istiyorum.
Üzerinde Talha Fun Club ve köşelerinde T-F-C yazsın...
umarım istediğin bu şekildedir
resim linki
Kod: http://img31.imageshack.us/img31/7362/talhafan.png ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
25.01.2010, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beskayaliyiz yazmış: arkadaşlar Beskaya köyü mavi beyaz vede hareketli bicimde yapabilen varmı sitem için
umarım beğenirsin
resim kodu
Kod: http://img215.imageshack.us/img215/950/beskayaky.gif ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
25.01.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bana acil lazım bi isteğim var bunu yapanın linkini 1 ay siteme ekleyeceğim
980x120 boyutunda bi başlık resmi lazım ama bu siteme değil matematikcimm e girin en üstte büyükçe film sitesi yazıyor o siteye girin o siteye istiyorum işte oraya uygun yaparmısınız bi tane acil lazım ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
25.01.2010, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: Arkadaşlar bana acil lazım bi isteğim var bunu yapanın linkini 1 ay siteme ekleyeceğim
980x120 boyutunda bi başlık resmi lazım ama bu siteme değil matematikcimm e girin en üstte büyükçe film sitesi yazıyor o siteye girin o siteye istiyorum işte oraya uygun yaparmısınız bi tane acil lazım
slogan ne olsun ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
25.01.2010, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya işte film sitesi film falan olsun resimde sloganda Online Film keyfi Bedava film izle falan yazsın ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
25.01.2010, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: Ya işte film sitesi film falan olsun resimde sloganda Online Film keyfi Bedava film izle falan yazsın
güzel birşey yapmaya çalışıcam ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
anadoluezgilerifm
Acemi Üye
|
25.01.2010, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: başlık resmi |
|
|
merhaba arkadaşlar sizden benim bir radyo sitem var buna başlık resmi yapabilcek varmı anadolu ezgileri fm yazıcak 960x200 banner olursa iyi olur |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
26.01.2010, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: http://img44.imageshack.us/img44/3079/anadoluezgilerifm.png ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
kutahyamm43
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2010, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: bs |
|
|
Banada red tasarım için bir başlık resmi yapabilir misiniz?
Kütahya resimleri felan olsun
Kütahya'nın Tanıtım ve Haber Portalı yazsın
Yaparsanız şimdiden teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dewiljunq
Acemi Üye
|
27.01.2010, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: Lütfen |
|
|
Merhaba arkadaşlar.Benim eglence-oyun la ilgili sitem vaR.Buna başlık resmi yapabilcek varmı DewiLJuNq.tr.gg yazcak.960x200 banner olursa iyi olur.Üstte ki Anadolu Sezgi Fm gibi olsun ama arkaplanı kırmızı olsun.Yaparsanız çok seviniRim ______________ DewiL & AmaDouS akaR xD |
|
↑
|
|
|
-
dewiljunq
Acemi Üye
|
27.01.2010, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: Hı bide |
|
|
Hı bide yanda Dj yerine Counter Strike adamı olabilir mi? Anadolu Ezgileri Fm dekine bakın ^^^^^^ ______________ DewiL & AmaDouS akaR xD |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
27.01.2010, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar istek yapanların boyutlarını, neler yazacğını vs sölerse daha rahat ve kolay yapılabilir...Yani istkeleriniz açık olsun... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
27.01.2010, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonsahne yazmış: NOT:Bizlerden istekte bulunabilmeniz için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmetedir.Aksi takdirde isteklere cevap verilmeyecektir..
Resimin Türü(Başlık,banner,buton vb.):
Boyutu:
Özellikleri:
Üstünde yazacak yazı:
NOT:BİR KİŞİ EN FAZLA 1 İSTEKTE BULUNABİLİR,2.İSTEĞİ YERİNE GETİRİLMEYECEK VE UYARILACAKTIR!
Kurallar Dahilinde Hareket Edelim Arkadaşlar.
|
|
↑
|
|
|
-
dewiljunq
Acemi Üye
|
27.01.2010, 12:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türü : Banner
Boyutu : 800Lü bişeyler x 200
Özellikleri : Arka plan siyah , yazı yeşil ya da kırmızı size kalmış.Yazının yanınada Counter Strike dan adam koyabilirsek güzel olur.
Üstünde yazacak yazı : DewiLJuNq.tr.gg (büyüklü , küçüklüleriyle yazın.)
İlgilenirseniz minnettar kalırım.İsterseniz sitenizin reklamınıda yaparım kendi sitemde.Banner yapan diye...)[b/] ______________ DewiL & AmaDouS akaR xD |
|
↑
|
|
|
|